AI-Young dreams
פרק19

../images/Emo26.gifAI-Young dreams../images/Emo36.gifפרק19../images/Emo70.gif

פרק 19 "באקי
", צעקה קת'רין כשהגיעה לבית שלה. היא חיפשה אותו בגינה ולא מצאה. "מה נסגר איתו
", שאלה את עצמה. היא נכנסה לבית שלה, חלצה נעליים ועלתה לחדר שלה. היא פתחה את הדלת והייתה בשוק של החיים שלה. כל החדר שלה היה מכוסה בעלי ורדים, חלק אדומים וחלק לבנים. על המיטה שלה היה מונח דובי ענק והמון שוקולדים וכל התקרה היייתה מכוסה בבלונים אדומים בצורת לב. "מה קורה כאן
", שאלה את עצמה קת'רין ההמומה. "מה שקורה כאן זה", יצא באקי מתוך החדר ארונות של קת'רין ונעמד מולה עם ורד ביד, "שהבנתי כמה אני אוהב אותך", אמר, התקרב לקת'רין והזיז לה את השיער מהפנים וליטף אותן. "אני אוהב אותך מהיום הראשון שראיתי אותך. אני יודע.. עשינו שטויות, שנינו, אבל אני בטוח שהאהבה שלנו חזקה יותר מהכל והוכחת לי את זה עם הנאום הקטן שלך שעשית לפני כמה ימים בבית שלי", "איך...", הייתה קת'רין המומה. "זה לא משנה עכשיו.... שמעתי הכל והבנתי כמה אני לא רוצה לוותר עלינו
כמה אני אוהב אותך וכמה את טובה בשבילי
את... את משלימה אותי גברת מקפ'י.. ואני רוצה לבלות איתך כל יום וכל רגע בחיים שלי", אמר באקי וחיכה לתגובה מצד קת'רין. "אז אחרי שניפנפת אותי, כעסת עליי, פגעת בי אני אמורה לסלוח לך בגלל הנאום הזה ולחזור אלייך
זה מה שאתה חושב שיקרה
", אמרה קת'רין ובאקי ההמום לא ידע מה להגיד. "כי אם זה מה שאתה חושב", אמרה קת'רין בהבעה רצינית, "אז אתה צודק
", קת'רין חייכה ובאקי נשם לרווחה. "אתתת.....", הוא אמר לה ונישק אותה. "אנייייייי.....אוהבת אותך....", אמרה קת'רין והסתכלה על באקי. "ואנייי.. אוהב אותך", ענה לה באקי וחזר לנשק אותה. הם התנשקו והתקדמו לכיוון המיטה. הם נשכבו על המיטה והמשיכו להתנשק. באקי ליטף את קת'רין, נישק לה את הצוואר ושם את היד שלו על הבטן שלה. "באקי...", הקימה אותו קת'רין והתיישבה. "מה קרה
", שאל באקי. "אני לא.. אני לא חושבת שאני מוכנה עדיין", אמרה קת'רין במבוכה. "אבל חשבתי שאת....", התחיל באקי להגיד. "באקי. אני אוהבת אותך אבל אני עדיין לא מוכנה.. בבקשה תבין", אמרה קת'רין והסתכלה עליו. "זה בסדר", אמר לה באקי ונישק אותה. "בטוח
", שאלה קת'רין. "בטוח", ענה לה באקי. "תודה שאתה מבין", היא אמרה לו וחיבקה אותו. "זה בסדר אני מבטיח.. טוב, אני אזוז לי ילדה", אמר ונישק את קת'רין. "טוב.. תודה על הכל
", אמרה לו וליוותה אותו לדלת. היא עלתה חזרה לחדר ונשכבה על המיטה. היא שמעה מישהו קורא לה מהחלון. היא יצאה החוצה וראתה את באקי. "מהה
", היא צעקה לו. "אם שכחתי להגיד לך אז.. א-נ-י א-ו-ה-ב א-ו-ת-ך
", צעק באקי. "גם אניייייי
" צעקה לו קת'רין ושלחה לו נשיקה. באקי חייך ונכנס לאוטו. קת'רין קפצה על המיטה, חיבקה את הדובי שבאקי הביא לה והשתוללה מאושר המשך

../images/Emo26.gifהמשך../images/Emo26.gifחלק 2../images/Emo70.gif

"היייי גבר, מה אתה עושה כאן
", אמר כריס לבאקי שנכנס לפאב. "יותר חשוב גבר זה מה קרה לך
", אמר באקי והסתכל על כריס שהיה חצי שתוי ולא מגולח. "עזוב.. אין לי כח לחשוב על זה יותר
אני שותה ושוכח", אמר כריס ושוב שתה מהכוס. "אחי.. אולי כדאי שלא תגזים בשתיה", אמר לו באקי. "אולי כדאי שגם אתה תשתה משהו", שמע באקי קול מאחוריו. "מה את עדיין עושה פה לינדזי
", שאל באקי. "אל תדאג... אני עוזבת.. רק באתי להגיד שלום", אמרה לינדזי. "שלום", אמר לה באקי. "נו באקי, באמת, באתי בכוונה טובה.. לפחות תן לי להזמין אותך לכוס בירה
פעם אחרונה
", אמרה לינדזי והסתכלה על באקי. "את יודעת מה
נחתת עליי ביום טוב
אז למה לא
", אמר באקי וחייך לעצמו. "פששששש מישהו מאושר...2 בירה בבקשה", אמרה למלצר, " לכבוד מה
", שאלה לינדזי. "אני וקת'רין חזרנו היום
", אמר באקי המאושר. "מזל טוב
", אמרה לינדזי, "אני שמחה בשבילכם
" "לינדזי", אמר באקי במבט חשוד. "אני באמת...
מגיע לך הכי טוב באקי
ואם הכי טוב בשבילך זאת קת'רין אז מזל טוב לכם
", אמרה לינדזי. "תודה לינדזי
אני שמח שאת מקבלת את זה ככה.. אני מתחיל להאמין שבאמת השתנת", אמר באקי והסתובב לחפש את כריס לראות שהוא לא עושה שטויות. "אין לך מושג כמה אתה טועה", חשבה לעצמה לינדזי ושמה לבאקי סם בכוס. באקי הסתובב אליה חזרה. "אין לי מושג לאן הכריס הזה נעלם", אמר לה. "הוא ילד גדול.. הוא יכול לדאוג לעצמו.. שנשתה
לחייך ולחיי קת'רין
", אמרה לינדזי והרימה את הכוס. "ולחיי השינוי שלך... אני מבטיח לך לינדזי שגם את תמצאי את הגבר שמתאים לך
", אמר באקי ושתה במהירות את הבירה שלו. "אל תדאג לי.... אני חושבת שמצאתי", חשבה לעצמה לינדזי וחייכה לבאקי, "קת'רין לא תדע מה נחת עליה". באקי הרגיש קצת יותר מידי מסוחרר. "אני לא מבין.. לא שתיתי כזה הרבה", חשב לעצמו כשראה את כל המקום כפול. "אל תדאג", אמרה לינדזי, "אני אקח אותך הביתה", כריס קלט מרחוק את באקי הפוך ואת לינדזי סוחבת אותו אבל הוא בעצמו היה כ"כ מסובב שהוא לא הצליח לעצור אותם. לינדזי השכיבה את באקי במיטה שלה. "איפה אנחנו
", שאל באקי. "אל תדאג... פשוט תנוח", אמרה לינדזי ושכבה ליד באקי. "לינדזי.. אני צריך להגיד הביתה,,, קלי תדאג וקת'רין.. קת'רין..", לחש באקי. "אלוהים.. אפילו שהוא מסומם הוא לא יכול להפסיק לחשוב עליה", לחשה לעצמה לינדזי בעצבים. לינדזי נשכבה על באקי ולחשה לו באוזן "אני אוהבת אותך". באקי פקח את העיניים ולא הבין. הוא ראה את קת'רין מולו. הוא חייך ונישק אותה בלי לדעת שהוא מנשק בעצם את לינדזי. "אני אוהב אותך...", הוא לחש. "גם אני", אמרה לינדזי הורידה את החולצה וחזרה לבאקי.
המשךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

../images/Emo26.gifהמשך../images/Emo26.gifחלק 3 ואחרון../images/Emo70.gif

"בוקר טוב
", אמרה קת'רין באושר. "בוקר"... אמרה קלי בעצב. "אני יודעת שיום שני זה באסה לחזור ללימודים אבל תתעודדי
", אמרה לה קת'רין. "ומה את כ"כ מאושרת הבוקר
קיבלתי את ההודעה שלך אתמול אבל נרדמתי כ"כ מוקדם שראיתי אותה רק הבוקר... מה קרה
", שאלה קלי. "אוו.. שום דבר מיוחד... רק שאני ובאקי חזרנו
" אמרה קת'רין בחיוך. "מההההההההה
אני לא מאמינה אני כ"כ מאושרת בשבילכם
", אמרה קלי וחיבקה את קת'רין. "כן
הוא בא אליי אתמול עם פרחים ודובי ושוקולדים ואמר לי שהוא אוהבת אותי וסידר לי את החדר בצורה כ"כ יפה... אבל כל זה לא משנה כי.. חזרנו
", אמרה קת'רין מלאה באושר. "אההההה שובבים קטנים... אז בגלל זה באקי לא חזר הביתה
ואני דאגתי..", אמרה קלי וגיחכה. החיוך ירד לאט לאט מהפנים של קת'רין. "מה.. מה זאת אומרת לא חזר הביתה
", שאלה קת'רין את קלי. "זה בסדר קת'רין.. אתם ילדים גדולים.. כל עוד תדאגו לעצמכם ותדאגו להודיע לי שאני לא אקבל התקף לב הכל בסדר
אני באמת מאושרת בשבילכם שובבים קטנים
", אמרה קלי וחייכה לקת'רין שהייתה המומה. "את לא מבינה קלי.. אני ובאקי היינו ביחד עד 8 8 וחצי גג...", אמרה קת'רין. "מה
אז.. איפה הוא
כי הביתה הוא לא חזר
", אמרה קלי בבהלה. "בוקר", אמר כריס שהתקדם לעברם. "בוקר.. אתה בכלל לא נראה כאילו עברה עלייך משאית
", אמרה קת'רין וקלי התעלמה ממנו. "כן אני קצת.. האנג אובר עזבו....נקווה שהמשקפיים יסתירו את זה קצת", אמר כריס וסידר את המשקפיים. "הן לא", לחשה קלי והתעלמה מכריס. "מה יש לך
", אמר כריס לקת'רין, "את נראית מודאגת". "כי אף אחד לא יודע איפה באקי", אמרה קת'רין בלחץ. "אני לא אף אחד", אמר לה כריס. "הווו תודה לאל
אתה יודע איפה הוא
איפה הוא
", שאלה קת'רין. "עכשיו אני לא יודע אבל אתמול הוא היה בפאב יחד איתי, מישהי ניגשה אליו ואז הלכתי לי להסתובב ואז ראיתי אותו יוצא עם אותה מישהי", אמר כריס, "היא לא יפה כמוך אבל לכי תדעי מה גבר יעשה כדי לנחם את עצמו", אמר כריס והסתכל על קלי שהתעלמה ממנו אבל ראו שהיא נפגעה מהמשפט. "מה מישהי
איזה מישהי
", שאלה קת'רין בלחץ. " לא יודע. לא קלטתי טוב... אני חושב ששמעתי את השם נילי.. לין..לינה...לינדזי... כן כן.. לינדזי". קת'רין וקלי הסתכלו אחת על השניה בבהלה. קת'רין הרגישה את הבטן שלה מתהפכת. "הו לא..... איפה לינדזי גרה
", שאלה קת'רין את קלי. "אני חושבת שהיא מתגוררת באיזה מוטל ישן כזה ליד איזור הברים", אמרה קלי. קת'רין רצה החוצה וצעקה לקלי שתודיע למורים שהיא חולה. "בוקר טוב", לחשה לינדזי לבאקי שהתעורר עם כאב ראש נוראי. "מה.. איפה אני
", אמר באקי, "ולמה הראש שלי כואב ככה
". "בוקר טוב יפה שלי", אמרה לינדזי ונישקה את באקי. באקי הזיז אותה, "מה את חושבת שאת עושה
", אמר וניסה להתרומם אבל הראש שלו כאב מידי אז הוא חזר לשכב. "אני אומרת לך תודה על אתמול בלילה", אמרה לינדזי וחיבקה את באקי. "מה
מה קרה אתמול בלילה
", אמר באקי והעיף ללינדזי את היד. הוא הסתכל על עצמו וקלט שהוא בלי בגדים, במבט חטוף ללינדזי הוא קלט שגם היא בלי בגדים. "לינדזי", אמר בחשש, "מה קורה פה
" "אל תדאג", היא אמרה "לא קרה שום דבר שלא רצית שיקרה... ודרך אגב... אתה מדהיםםםםם
", היא אמרה ונישקה את באקי ההמום. "מה קורה כאן
", אמרה קת'רין ההמומה אחרי שראתה את הנשיקה בין לינדזי לבאקי. "קת'רין....", לחש באקי. המשך יבואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

למעלה