מלכת הוילה
New member
../images/Emo26.gifAI-Young dreams../images/Emo36.gifפרק19../images/Emo70.gif
פרק 19 "באקי
", צעקה קת'רין כשהגיעה לבית שלה. היא חיפשה אותו בגינה ולא מצאה. "מה נסגר איתו
", שאלה את עצמה. היא נכנסה לבית שלה, חלצה נעליים ועלתה לחדר שלה. היא פתחה את הדלת והייתה בשוק של החיים שלה. כל החדר שלה היה מכוסה בעלי ורדים, חלק אדומים וחלק לבנים. על המיטה שלה היה מונח דובי ענק והמון שוקולדים וכל התקרה היייתה מכוסה בבלונים אדומים בצורת לב. "מה קורה כאן
", שאלה את עצמה קת'רין ההמומה. "מה שקורה כאן זה", יצא באקי מתוך החדר ארונות של קת'רין ונעמד מולה עם ורד ביד, "שהבנתי כמה אני אוהב אותך", אמר, התקרב לקת'רין והזיז לה את השיער מהפנים וליטף אותן. "אני אוהב אותך מהיום הראשון שראיתי אותך. אני יודע.. עשינו שטויות, שנינו, אבל אני בטוח שהאהבה שלנו חזקה יותר מהכל והוכחת לי את זה עם הנאום הקטן שלך שעשית לפני כמה ימים בבית שלי", "איך...", הייתה קת'רין המומה. "זה לא משנה עכשיו.... שמעתי הכל והבנתי כמה אני לא רוצה לוותר עלינו
כמה אני אוהב אותך וכמה את טובה בשבילי
את... את משלימה אותי גברת מקפ'י.. ואני רוצה לבלות איתך כל יום וכל רגע בחיים שלי", אמר באקי וחיכה לתגובה מצד קת'רין. "אז אחרי שניפנפת אותי, כעסת עליי, פגעת בי אני אמורה לסלוח לך בגלל הנאום הזה ולחזור אלייך
זה מה שאתה חושב שיקרה
", אמרה קת'רין ובאקי ההמום לא ידע מה להגיד. "כי אם זה מה שאתה חושב", אמרה קת'רין בהבעה רצינית, "אז אתה צודק
", קת'רין חייכה ובאקי נשם לרווחה. "אתתת.....", הוא אמר לה ונישק אותה. "אנייייייי.....אוהבת אותך....", אמרה קת'רין והסתכלה על באקי. "ואנייי.. אוהב אותך", ענה לה באקי וחזר לנשק אותה. הם התנשקו והתקדמו לכיוון המיטה. הם נשכבו על המיטה והמשיכו להתנשק. באקי ליטף את קת'רין, נישק לה את הצוואר ושם את היד שלו על הבטן שלה. "באקי...", הקימה אותו קת'רין והתיישבה. "מה קרה
", שאל באקי. "אני לא.. אני לא חושבת שאני מוכנה עדיין", אמרה קת'רין במבוכה. "אבל חשבתי שאת....", התחיל באקי להגיד. "באקי. אני אוהבת אותך אבל אני עדיין לא מוכנה.. בבקשה תבין", אמרה קת'רין והסתכלה עליו. "זה בסדר", אמר לה באקי ונישק אותה. "בטוח
", שאלה קת'רין. "בטוח", ענה לה באקי. "תודה שאתה מבין", היא אמרה לו וחיבקה אותו. "זה בסדר אני מבטיח.. טוב, אני אזוז לי ילדה", אמר ונישק את קת'רין. "טוב.. תודה על הכל
", אמרה לו וליוותה אותו לדלת. היא עלתה חזרה לחדר ונשכבה על המיטה. היא שמעה מישהו קורא לה מהחלון. היא יצאה החוצה וראתה את באקי. "מהה
", היא צעקה לו. "אם שכחתי להגיד לך אז.. א-נ-י א-ו-ה-ב א-ו-ת-ך
", צעק באקי. "גם אניייייי
" צעקה לו קת'רין ושלחה לו נשיקה. באקי חייך ונכנס לאוטו. קת'רין קפצה על המיטה, חיבקה את הדובי שבאקי הביא לה והשתוללה מאושר המשך
פרק 19 "באקי