AI-Young dreams
פרק17

../images/Emo26.gifAI-Young dreams../images/Emo36.gifפרק17../images/Emo70.gif

פרק 17 "אז....
", אמרה קלי ועמדה מול אייס. "בראש שלי זה היה פחות מביך", אמר אייס. "בוא נסיים עם זה", אמרה קלי, "כמה שיותר מהר שניל יצא לי מהחיים, יותר טוב
". "ממש קל להאמין שאהבת אותו פעם", גיחך אייס. "תתפלא...אבל פעם הוא היה הבן היחיד שחשבתי עליו..למעשה הוא היה הדבר היחיד שחשבתי עליו.... לא חשבתי שאני אצליח להתאהב שוב עד...." "עד...
", שאל אייס. "עד... לא משנה... נו ממשיכים או לא
", אמרה קלי. "תראי מה אני עושה בשבילך... את חייבת לי בגדול
", גיחך אייס. "זה היה הרעיון שלך
", אמרה קלי. "יכלת לדחות אותו... אבל לא.. למה
כי גם את רוצה חלק מה"אייס-מן" ", אמר איס והעביר את אצבעות היד על השיער ועמד בפוזה של דוגמן. "נכון
אתה צודק
אני לא מבינה איך אני משתלטת על עצמי
הו אייס אני רוצה אותך.... לא
" " חחחחח רעה
", אמר אייס. קלי ואייס עמדו אחד מול השני. אייס היה עם בוקסר בלבד וקלי עם מכנס קצר וסטרפלס. "אחלה קוביות יש לך", אמרה קלי. " תודה.. ולך יש אחלה...", התחיל אייס להגיד, "תיזהר
", אמרה קלי וצחקה. אייס התקשר לאליוט. "אחי
מה העניינים זה אייס. תעשה טובה, לך ללגונה תראה אם ניל שם, תגיד לו שמשהו קרה לקלי וש...לא...אליוט...לא..תקשיב כלום לא קרה לקל....אליוט...א-ל-י-ו-ט
תירגע, תפסיק לבכות, כלום לא קרה לקלי", אייס הביט בקלי במבט מגוחך וקלי צחקה, "פשוט תלך ללגונה ותגיד לניל לבוא לבית של קלי טוב
תודה
", אמר אייס וניתק. "זריז קליטה אה
", צחקה קלי. "לומדים לאהוב אותו... שתדעי לך שיש לך המון מזל שיש לך בית לבד.... אחרת זה היה יוצא רע
", אמר אייס. "חוץ מזה שבאקי היה הורג אותך אם הוא היה רואה אותנו ככה... מזל שהוא נסע לבקר חברי ילדות שלו", אמרה קלי. "ודוד שלך
", שאל אייס. "נסע בעינייני עבודה משהו כזה.. הוא יחזור מחר", אמרה קלי. "טוב... אז.. שניכנס
", אמר אייס עם מבט ערמומי. "תיזהר... בנות מהדרום הן הכי אלימות שיש
" "אני אשמור את הידיים לעצמי חוץ מזה שאת וכריס ב....", התחיל אייס להגיד. "אני וכריס כלום... ואל תנסה בכלל להתחיל על זה שיחה", אמרה קלי ונכנסה למיטה. "אוקיי אוקיי.... ממש מין מצא את מינו", גיחך אייס ונכנס גם הוא. כריס ישב בלגונה וחיכה לקת'רין שתבוא. הוא קלט את ניל נכנס וניסה להתעלם ממנו. "היי.. כריס נכון
מה קורה
", אמר לו ניל וישב כיסא לידו. "הכל טוב אבל אני בדיוק מחכה ל....", התחיל כריס להגיד. "ניל
" ניל וכריס הסתובבו וראו את אליוט. "אתה חייב ללכת לבית של קלי", אמר אליוט, "נראה לי שמשהו לא בסדר". "מה קרה לקלי
", קפץ כריס מהמקום. "אני לא יודע אבל ניל כדאי שתלך ו...", לפני שאליוט סיים את המשפט ניל וכריס היו כבר מחוץ ללגונה. "שמעת את זה
", אמר אייס, "הם כאן
קדימה תתקדמי אליי כאילו התנשקנו". " זה לא היה חלק מהתסריט
", אמרה קלי המבועתת. "לא ביקשתי ממך לנשק אותי, רק תעשי בכאילו", אמר אייס. קלי ואייס נצמדו קרוב והדלת נפתחה. קלי סובבה את הראש לכיוון הדלת והייתה המומה.
המשךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

המשך../images/Emo26.gif חלק שני ואחרון../images/Emo70.gif

"מה... מה קורה כאן
", אמר כריס בהלם. "מה..מה אתה.. מה אתה עושה כאן
" שאלה קלי בהלם מוחלט. "הייתי בלגונה.. ואליוט אמ שמשהו לא בסדר איתך אבל כמו שאני רואה הכל מצויין איתך
ואייס.. מה... מה לעזאזל אתה עושה
". "לא אחי אתה..", התחיל אייס להגיד. "אני לא יכול להישאר כאן", אמר כריס ויצא בריצה מהחדר ומהבית. "קלי.. מי זה
", שאל ניל שנכנס אחרי כריס. "למה הוא בא איתך
", צעקה קלי. "לא יודע... כנראה הוא דאג לך... אתם ידידים לא
" "לא אנחנו לא ידידים ניל.. אני אוהבת אותו
", אמרה קלי וקמה מהמיטה מכוסה בשמיכה. "קלי אני לא מבין...", התחיל ניל להגיד. "מה יש לא להבין אידיוט אחד
אני אוהבת אותו
אני אוהבת את כריס
ומאז שהגעת הכל התחיל להידפק עוד יותר
", אמרה קלי והתחילה לבכות. "קלי..אז.. מי זה
", שאל ניל ההמום. "זאת.. זאת תוכנית
זה אייס, ידיד שלי, ואני רציתי שאתה תיכנס לכאן ותראה אותנו ביחד ותבין שאני לא-רוצה-אותך בחיים שלי
אתה לא מעניין אותי
אין לי כלום אלייך
אני אוהבת את כריס", צעקה קלי. "עשית את כל זה... בשביל להוציא אותי מהחיים שלך
", אמר ניל. "כן
פשוט כן
תלך ניל.. תצא לי מהחיים.. אתה כבר לא חלק מהם
", אמרה קלי והסתובבה. ניל ההמום עמד כמה שניות ויצא החוצה. "אני לא מאמינה שזה קרה", אמרה קלי והתיישבה על המיטה. "אל תדאגי.. אנחנו נסביר לו", אמר אייס ושם את היד שלו על הכתף שלה. "הוא כועס.. הוא לא יבין...", אמרה קלי ונשענה בוכה על אייס. "יהיה בסדר.. חייב להיות", אמר ונתן לה נשיקה על הראש. כריס ישב בתוך האוטו שלו מחוץ לבית של קלי. הוא ראה את ניל יוצא מהבית. הוא התניע את האוטו ונסע. במשך כל הנסיעה רצו לו התמונות של קלי ואייס במיטה בראש. "חשבתי שהיא אוהבת אותי...", לחש לעצמו. הוא הרגיש איך דמעה קטנה יורדת לו על הלחי. הוא ניגב אותה והמשיך לנסוע. הוא נזכר בפעם הראשונה שהוא ראה את קלי בלגונה, את ההתחלה ברגל שמאל שהייתה להם, את הטביעה והנשיקה הראשונה, את ההתוודות שלו שהוא אוהב אותה וכל מה שקרה מאז. הוא עצר את האוטו בצד והתחיל להרביץ להגה. בסוף הוא נכנע לרגשות שלו והתחיל לבכות כמו שהוא לא בכה אף פעם. "אני אוהבת אותה...", לחש לעצמו, נשען על ההגה והמשיך לבכות. ניל נכנס לבר הכי קרוב שהוא מצא והתיישב ליד מישהי בדלפק. "נו.. איך הלך
", שאל ניל. "רע.. הוא מאוהב... ולך
", ענתה לו לינדזי. "בדיוק אותו דבר.. היא מאוהבת", אמר ניל והזמין שתיה. הם ישבו ביחד, סיפרו אחר לשני הכל ולא הפסיקו לשתות. בסו הערב הם היו כבר שתויים לגמרי. הם נכנסו למונית ונסעו למלון שבו מתאכסן ניל. הם עלו ביחד לחדר שלו והתישבו על המיטה. "אז מה??... נוותר??", שאל ניל. "לא
אנחנו נחשוב על משהו
", אמרה לינדזי והסתכלה על ניל. "אבל עד אז....", היא אמרה נישקה את ניל והשכיבה אותו על המיטה. "מה את עושה
", שאל ניל. "אתה אוהב את קלי ואני את באקי, אבל בוא נודה בזה, יש לנו עוד דרך קטנה לפני שנשיג אותם.. אז למה לא להנות עד אז.. אתה לא חושב
", אמרה לינדזי וחייכה. ניל חייך אליה חזרה וכיבה את האור. המשך יבואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

walla246

New member
מלכה....

חולהה עליך...פרק מצוין כהרגלך. אוהבת אותך המוון המוון. שאלה קטנה-למה לא הגבת למסר שלי??? המשך שבוע טוב:)

בדויה02

New member
אחלה פרק!!

ואני חושבת שאת צריכה לביים או משהו... כי התסריט הוא כבר מעולה אבל איך שאת מסבירה סצנות זה ממש כאילו לקוח מסרט או מטלנובלה... גם לך יש אבא שמשוגע על סרטים בבית..? חח לי יש...

חחחחחח תודה../images/Emo70.gif אבל../images/Emo26.gif

האמת שהייתי שמחה לשחק את התפקיד של קלי מאשר לביים חחחחחחחחחחחחח או קת'רין אני לא מתפנקת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כי אני ממש חושבת על איך אני רוצה שהקטע יראה ואיפה הוא יהיה ומה הדמויות יגידו והכל
חחחחחחחחח ואני זאת שחולת סרטים וסדרות.. אז הכל משתלב לי חחחחחחחח

בדויה02

New member
חחח תביני שאני אומרת לך

את זה ממקום של ידע... אבא שלי למד קולנוע ויש לו חברה שעושה סרטים והכל.. (זה נראה כאילו אני עשירה אבל אני גרה בקיבוץ אז ההכנסות של החברה לא הולכות לכיס שלנו...חח) ואח שלי במגמת קולנוע... ואם אני יראה את זה לאבא שלי הוא ממש יעריך את הבימוי שלך ואת הכתיבה... וזה גם מובן למה הפרקים יוצאים כאלה טובים... את אומרת שאת שחקנית.. אז המשיכי ככה!! ומי ייתן ונראה אותך במסך הקטן, הגדול ובתיאטרון!! מחכה לפרק הבא!!

איזה כיף לאבא שלך ואחיך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

הם עוסקים בדבר הכי כייפי שיש
אני ממש שמחה לקבל את כל ההערות החיוביות וממש כיף לשמוע שאת חושבת שבן אדם שלמד על זה ועובד בזה יעריך את כל העניין
אני בשאיפה להיות שחקנית... אני מתה על זה
זה בדם שלי
הלוואאאיייי מהפה שלך לה'
חחחחחחחחחחחחח אם זה יקרה הצעד הבא שלי יהיה להקים לתחיה את הסיפור הזה
אני נקשרתי אליו מאוד
חחחחחחחחחחחחח רק שאם אני רוצה את התפקיד של קלי היא כבר לא תהיה בלונדינית חחח
לא נורא.. נהפוך את קת'רין לבלונדינית חחחח כי חייב בלונדינית בסדרה
תודה על כל התגובות הטובות

למעלה