מלכת הוילה
New member
../images/Emo26.gifAI-Young dreams../images/Emo36.gifפרק17../images/Emo70.gif
פרק 17 "אז....
", אמרה קלי ועמדה מול אייס. "בראש שלי זה היה פחות מביך", אמר אייס. "בוא נסיים עם זה", אמרה קלי, "כמה שיותר מהר שניל יצא לי מהחיים, יותר טוב
". "ממש קל להאמין שאהבת אותו פעם", גיחך אייס. "תתפלא...אבל פעם הוא היה הבן היחיד שחשבתי עליו..למעשה הוא היה הדבר היחיד שחשבתי עליו.... לא חשבתי שאני אצליח להתאהב שוב עד...." "עד...
", שאל אייס. "עד... לא משנה... נו ממשיכים או לא
", אמרה קלי. "תראי מה אני עושה בשבילך... את חייבת לי בגדול
", גיחך אייס. "זה היה הרעיון שלך
", אמרה קלי. "יכלת לדחות אותו... אבל לא.. למה
כי גם את רוצה חלק מה"אייס-מן" ", אמר איס והעביר את אצבעות היד על השיער ועמד בפוזה של דוגמן. "נכון
אתה צודק
אני לא מבינה איך אני משתלטת על עצמי
הו אייס אני רוצה אותך.... לא
" " חחחחח רעה
", אמר אייס. קלי ואייס עמדו אחד מול השני. אייס היה עם בוקסר בלבד וקלי עם מכנס קצר וסטרפלס. "אחלה קוביות יש לך", אמרה קלי. " תודה.. ולך יש אחלה...", התחיל אייס להגיד, "תיזהר
", אמרה קלי וצחקה. אייס התקשר לאליוט. "אחי
מה העניינים זה אייס. תעשה טובה, לך ללגונה תראה אם ניל שם, תגיד לו שמשהו קרה לקלי וש...לא...אליוט...לא..תקשיב כלום לא קרה לקל....אליוט...א-ל-י-ו-ט
תירגע, תפסיק לבכות, כלום לא קרה לקלי", אייס הביט בקלי במבט מגוחך וקלי צחקה, "פשוט תלך ללגונה ותגיד לניל לבוא לבית של קלי טוב
תודה
", אמר אייס וניתק. "זריז קליטה אה
", צחקה קלי. "לומדים לאהוב אותו... שתדעי לך שיש לך המון מזל שיש לך בית לבד.... אחרת זה היה יוצא רע
", אמר אייס. "חוץ מזה שבאקי היה הורג אותך אם הוא היה רואה אותנו ככה... מזל שהוא נסע לבקר חברי ילדות שלו", אמרה קלי. "ודוד שלך
", שאל אייס. "נסע בעינייני עבודה משהו כזה.. הוא יחזור מחר", אמרה קלי. "טוב... אז.. שניכנס
", אמר אייס עם מבט ערמומי. "תיזהר... בנות מהדרום הן הכי אלימות שיש
" "אני אשמור את הידיים לעצמי חוץ מזה שאת וכריס ב....", התחיל אייס להגיד. "אני וכריס כלום... ואל תנסה בכלל להתחיל על זה שיחה", אמרה קלי ונכנסה למיטה. "אוקיי אוקיי.... ממש מין מצא את מינו", גיחך אייס ונכנס גם הוא. כריס ישב בלגונה וחיכה לקת'רין שתבוא. הוא קלט את ניל נכנס וניסה להתעלם ממנו. "היי.. כריס נכון
מה קורה
", אמר לו ניל וישב כיסא לידו. "הכל טוב אבל אני בדיוק מחכה ל....", התחיל כריס להגיד. "ניל
" ניל וכריס הסתובבו וראו את אליוט. "אתה חייב ללכת לבית של קלי", אמר אליוט, "נראה לי שמשהו לא בסדר". "מה קרה לקלי
", קפץ כריס מהמקום. "אני לא יודע אבל ניל כדאי שתלך ו...", לפני שאליוט סיים את המשפט ניל וכריס היו כבר מחוץ ללגונה. "שמעת את זה
", אמר אייס, "הם כאן
קדימה תתקדמי אליי כאילו התנשקנו". " זה לא היה חלק מהתסריט
", אמרה קלי המבועתת. "לא ביקשתי ממך לנשק אותי, רק תעשי בכאילו", אמר אייס. קלי ואייס נצמדו קרוב והדלת נפתחה. קלי סובבה את הראש לכיוון הדלת והייתה המומה.
המשךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
פרק 17 "אז....