מלכת הוילה
New member
../images/Emo26.gifAI-Young dreams../images/Emo36.gifפרק16../images/Emo70.gif
פרק 16!!! "מה זאת אומרת
" שאלה קלי את אייס שנכנס למטבח. "מה קורה גבר
", אמר אייס לטיילור. "הכל מעולההה...
שנים שלא ראינו אותך פה... מה קרה
", שאל טיילור. "אתה יודע... התאוששתי מהתאונה, השלמתי חומר שהיה חסר לי... ועכשיו יש לי קצת זמן פנוי". "סבבה
טוב, יש לי לקוחות בחוץ אז תסיימו את השיחה ביניכם", אמר טיילור ויצא החוצה. "מה קורה
", שאלה קלי את אייס. "תראי, באתי לפני 5 דק' ופריס דיי זריזה במידע כמו שאת יודעת", "כן חחחח.. אחרי שמכירים אותה אי אפשר בלעדיה", אמרה קלי בגיחוך. "בכל מקרה, זה דיי שקוף שאת רוצה להיות עם כריס וכריס רוצה להיות איתך". קלי השפילה את המבט. "זאת גם תשובה חיובית מבחינתי, בכל מקרהההההה... יש לי רעיון להעיף ממך את ניל" "והוא
", שאלה קלי. "השאלה היא... אם את באמת רוצה להוציא אותו מהחיים שלך
" "כן
", ענתה קלי, "הוא חלק מהעבר שלי, רק מהעבר, אני לא רוצה שיהיה לו שום חלק בעתיד שלי.. הוא פגע בי מספיק ואין לי רגשות אליו בכלל". "יופי... כי הרעיון שלי יוציא אותו מהחיים שלך לגמרי.. אבל...." "הייתה לי הרגשה שיהיה אבל...", אמרה קלי בקול מבוהל. "אל תדאגי.. את פשוט תצטרכי לשחק כאילו את מאוהבת...." "זה קל", אמרה קלי "בי", אמר אייס "מהההההההההההההההההההההההההההההההההההה
", אמרה קלי בשוק. "תנשמי...", אמר לה אייס והביא לה כוס מים. קלי לגמה מהכוס מים, נשמה והניחה את הכוס בצד. היא הסתכלה על אייס. " אל תיקח את זה בדרך לא נכונה, כאילו אתה חמוד ומקסים והכל אבל אני דיי לא מאוהבת בך...", אמרה קלי בחוסר נעימות. "זה בסדר קלי, גם אני אוהב אותך אבל לא מאוהב בך...", אמר אייס בצחוק. קלי צחקה, "אז
", היא שאלה. "תראי", אמר לה אייס, "פריס אמרה שניל אמר ליד כריס שאת בחיים לא תאהבי מישהו כמו שאהבת אותו...", "אההה... בגלל זה הוא יצא מה"לגונה" ככה
", אמרה קלי. "אוקיי אז...", המשיך אייס, "כל מה שצריך זה להוכיח לו שהמשכת הלאה..." "אני עדיין לא מבינה...", אמרה קלי. " תראי... את צריכה להוכיח לניל מעבר לכל ספק שהתגברת עליו
והדרך היחידה היא שהוא יראה אותך עם גבר אחר...." "אההה.. אוקיי..." אמרה קלי. "במיטה...", אמר אייס. "מהההההההההההההההההההההההההההההה
תגיד אתה שואף לגרום לי להתקף לב היום
", אמרה קלי המבועתת. "חחחחחחחחחח תירגעי מותק... כאן אני נכנס לתמונה", אמר אייס. "לא לא לא... אתה לא נכנס לש-ו-ם-ם-ם מקום
", אמרה קלי וזזה מאייס. "תקשיבי לי עד הסוף", אמר אייס בגיחוך, " מן הסתם אנחנו לא באמת.... נהיה ביחד... אבל זה מה שנגרום לניל להאמין", "אני מקשיבה...", אמרה קלי. "אוקיי... אז, אני אבוא אלייך ונכנס ביחד למיטה...", אמר אייס וקלט את המבט הרצחני על הפנים של קלי. " אל תדאגיייי.. שנינו נהיה לבושים אבל נכסה את עצמנו כדי שיחשבו שאנחנו לא...", " ומה זה יעזור
", שאלה קלי.
המשךךךךךךךךךךךךךךךךךך
פרק 16!!! "מה זאת אומרת