AI-Young dreams
פרק16

../images/Emo26.gifAI-Young dreams../images/Emo36.gifפרק16../images/Emo70.gif

פרק 16!!! "מה זאת אומרת
" שאלה קלי את אייס שנכנס למטבח. "מה קורה גבר
", אמר אייס לטיילור. "הכל מעולההה...
שנים שלא ראינו אותך פה... מה קרה
", שאל טיילור. "אתה יודע... התאוששתי מהתאונה, השלמתי חומר שהיה חסר לי... ועכשיו יש לי קצת זמן פנוי". "סבבה
טוב, יש לי לקוחות בחוץ אז תסיימו את השיחה ביניכם", אמר טיילור ויצא החוצה. "מה קורה
", שאלה קלי את אייס. "תראי, באתי לפני 5 דק' ופריס דיי זריזה במידע כמו שאת יודעת", "כן חחחח.. אחרי שמכירים אותה אי אפשר בלעדיה", אמרה קלי בגיחוך. "בכל מקרה, זה דיי שקוף שאת רוצה להיות עם כריס וכריס רוצה להיות איתך". קלי השפילה את המבט. "זאת גם תשובה חיובית מבחינתי, בכל מקרהההההה... יש לי רעיון להעיף ממך את ניל" "והוא
", שאלה קלי. "השאלה היא... אם את באמת רוצה להוציא אותו מהחיים שלך
" "כן
", ענתה קלי, "הוא חלק מהעבר שלי, רק מהעבר, אני לא רוצה שיהיה לו שום חלק בעתיד שלי.. הוא פגע בי מספיק ואין לי רגשות אליו בכלל". "יופי... כי הרעיון שלי יוציא אותו מהחיים שלך לגמרי.. אבל...." "הייתה לי הרגשה שיהיה אבל...", אמרה קלי בקול מבוהל. "אל תדאגי.. את פשוט תצטרכי לשחק כאילו את מאוהבת...." "זה קל", אמרה קלי "בי", אמר אייס "מהההההההההההההההההההההההההההההההההההה
", אמרה קלי בשוק. "תנשמי...", אמר לה אייס והביא לה כוס מים. קלי לגמה מהכוס מים, נשמה והניחה את הכוס בצד. היא הסתכלה על אייס. " אל תיקח את זה בדרך לא נכונה, כאילו אתה חמוד ומקסים והכל אבל אני דיי לא מאוהבת בך...", אמרה קלי בחוסר נעימות. "זה בסדר קלי, גם אני אוהב אותך אבל לא מאוהב בך...", אמר אייס בצחוק. קלי צחקה, "אז
", היא שאלה. "תראי", אמר לה אייס, "פריס אמרה שניל אמר ליד כריס שאת בחיים לא תאהבי מישהו כמו שאהבת אותו...", "אההה... בגלל זה הוא יצא מה"לגונה" ככה
", אמרה קלי. "אוקיי אז...", המשיך אייס, "כל מה שצריך זה להוכיח לו שהמשכת הלאה..." "אני עדיין לא מבינה...", אמרה קלי. " תראי... את צריכה להוכיח לניל מעבר לכל ספק שהתגברת עליו
והדרך היחידה היא שהוא יראה אותך עם גבר אחר...." "אההה.. אוקיי..." אמרה קלי. "במיטה...", אמר אייס. "מהההההההההההההההההההההההההההההה
תגיד אתה שואף לגרום לי להתקף לב היום
", אמרה קלי המבועתת. "חחחחחחחחחח תירגעי מותק... כאן אני נכנס לתמונה", אמר אייס. "לא לא לא... אתה לא נכנס לש-ו-ם-ם-ם מקום
", אמרה קלי וזזה מאייס. "תקשיבי לי עד הסוף", אמר אייס בגיחוך, " מן הסתם אנחנו לא באמת.... נהיה ביחד... אבל זה מה שנגרום לניל להאמין", "אני מקשיבה...", אמרה קלי. "אוקיי... אז, אני אבוא אלייך ונכנס ביחד למיטה...", אמר אייס וקלט את המבט הרצחני על הפנים של קלי. " אל תדאגיייי.. שנינו נהיה לבושים אבל נכסה את עצמנו כדי שיחשבו שאנחנו לא...", " ומה זה יעזור
", שאלה קלי.
המשךךךךךךךךךךךךךךךךךך

../images/Emo26.gifהמשך- חלק 2../images/Emo70.gif

" איכשהו נגרום לניל להגיע לבית שלך ולמצוא אותנו במצב הזה...", "אוקייי...", אמרה קלי, "ואז.. הוא יראה אותך עם גבר אחר, יבין שהתגברת עליו ויעזוב אותך בשקט אחת ולתמיד
ועכשיו... מי גאון
", אמר אייס וחייך לקלי. "תמיד אתה גאון בלהכניס בנות למיטה....", אמרה קלי וחייכה. "אז נלך על זה
" שאל אייס. "אין לי הרבה מה להפסיד....", אמרה קלי וחייכה לאייס. "אוקיי.. אז, מה דעתך על מחר בערב
, שאל אייס. "כמה שיותר מוקדם יותר טוב
", אמרה קלי. שניהם יצאו מהמטבח בדיוק כשכריס נכנס חזרה ללגונה. "אז נדבר מחר
", אמר אייס. "נדבר מחר.. גאון
", אמרה קלי בחיוך. קלי ואייס התחבקו וכריס ראה את החיבוק שלהם מהצד. אייס התקרב לשולחן של החבר'ה. "בייייייייייייי כולם...", אמרה קלי והלכה. "אז.. על מה דיברתם שעות במטבח
", שאלה קת'רין וכריס הסתכל על אייס. "שום דבר.... בכל מקרה גם אני זז", אמר אייס ושתה מהכוס של פריס. "ביי בינתייםםםםם", אמר ויצא. כריס הסתכל על הדלת כשאייס יצא והרגיש שמשהו לא כ"כ בסדר. קת'רין ישבה 2 מקומות מאחורי באקי בשיעור ביולוגיה. היא לא הצליחה להתרכז כל השיעור. היא מצאה את עצמה בוהה בבאקי במשך כל השעה. "גב' מקפי", שמע קת'רין לפתע. "מה
", אמרה קת'רין בבהלה. "אולי את תצליחי לענות על השאלה....", אמרה המורה. "איזה שאלה
", אמרה קת'רין בהיסוס. "אולי היית יודעת על איזה שאלה אני מדברת אם לא היית עסוקה בלבהות באדון קובינגטון כל השיעור". קריאת "אוווווו" קלה התפשטה ברחבי הכיתה וקת'רין הנבוכה רצתה שהאדמה תיפתח ותבלע אותה. באקי הסתובב לרגע, הסתכל על קת'רין הנבוכה והחזיר את המבט קדימה. "קת'רין...מקווי
", שמעה לפתע קת'רין מאחוריה בעודה יוצאת מהשיעור. "מקפי...", תיקנה אותה קת'רין. "כן... הייתה לי הרגשה שטעיתי. הייתי רוצה לדבר איתך רגע במשרד שלי". "אני מיד מגיעה", אמרה קת'רין. קת'רין עמדה מול הדלת עליה היה כתוב בגדול "יועצת בית הספר". היא דפקה על הדלת. "אפשר...", היא שמעה. קת'רין פתחה את הדלת בזהירות. "היי קרא....", החילה קת'רין להגיד. "כן קת'רין.. תיכנסי בבקשה". קת'רין התיישבה בכיסא מול מנדיסה. "תראי...", התחילה מנדיסה, " אני לרוב לא נוטה להתערב בעיניינים האישיים של התלמידים אלא אם כן הם בוחרים לערב אותי. אבל במקרה שלך אני מרגישה מחויבות להתערב". "אני לא מבינה..", אמרה קת'רין בבילבול. "קראתי את התיק האישי שלך... את תלמידה מצטיינת! את בנבחרת המעודדות, יושבת ראש וועד התלמידים ואחראית על הסדר והארגון בשכבת יב'...." "כן.. יש בזה משהו רע
" ,שאלה קת'רין בהיסוס. "ממש לא... פשוט לאחרונה אני רואה שיש בך פחות מוטיבציה לדברים האלה. את נראית יותר עייפה, כבויה, קרה משהו אולי ואת מעונינת לשתף אותי
", שאלה מנדיסה. "לא לא.. הכל בסדר", אמרה קת'רין והשפילה את המבט. "את בטוחה
", שאלה מנדיסה.
המשךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

../images/Emo26.gif המשך../images/Emo70.gif חלק 3 ואחרון../images/Emo70.gif

"כן... כאילו.. חייב להיות בסדר לא
", שאלה קת'רין. "אני לא יודעת בדיוק מה הסיבה לעצבות שלך אבל אני מרשה לעצמי לנחש שזה בן..." "איך...", התחילה קת'רין להגיד. "ככה זה אצל בנות בגילך... הרוב זה בגלל בנים", אמרה מנדיסה. "אבל לא אמורה להיות לי בעיה.. הוא לא רוצה להיות איתי ואני צריכה לקבל את זה", אמרה קת'רין. "מי אמר
", שאלה מנדיסה. "סליחה
", אמרה קת'רין במבט מבולבל. " את מכירה את המשפט – "באהבה ובמלחמה הכל מותר"
", שאלה מנדיסה "כן...", ענתה לה קת'רין עדיין מבולבלת. "אם את מאמינה שזה הבחור הנכון בשבילך אז אל תוותרי
תתאמצי
והכי חשוב אל תתני לעצמך להיות עצובה ולא להשקיע בשאר הדברים בחיים שלך... קת'רין... אהבה זה דבר נדיר
אל תוותרי עליה בלי מאבק הוגן
" אבל..אבל יש עוד מישהי..", אמרה קת'רין. "ואני בטוחה שהכי נכונה לאותו אדם תנצח.. ומשום מה יש לי הרגשה שזאת את..", אמרה מנדיסה. "איך את יודעת
", שאלה קת'רין בחצי חיוך. "כי תמיד מוצאים בבחור החדש את מה שלא מוצאים באלף ישנים", אמרה מנדיסה וקרצה לקת'רין. קת'רין ההמומה צחקה. "תודה על הייעוץ", אמרה. "בכיף..תמיד
", אמרה מנדיסה והסתכלה על הדלת ממנה יצא קת'רין. "היי...", אמרה לינדזי, אחרי שפתחה את הדלת וראתה את קת'רין. "באקי נמצא
", שאלה קת'רין. "לא.. הוא הלך לקנות כמה דברים.. זה בטח ייקח לו זמן", אמרה לינדזי. "יופי.. כי רציתי להגיד לך משהו", אמרה קת'רין ללינדזי ההמומה. "אני יודעת מה עשית לבאקי", התחילה קת'רין להגיד, "ואני יודעת שפגעת בו. אבל את יודעת מה עוד אני יודעת
" "מה
", אמרה לינדזי בהיסוס. "שפספסת", אמרה קת'רין, "פספסת בחור מדהים
עכשיו הלב שלו שייך לי ואין שום סיכוי בעולם שאני אוותר עליו
אני ובאקי נועדנו להיות ביחד ואני יודעת שהוא אוהב אותי פי מיליון ממה שהוא איי פעם א-ה-ב אותך
ותהיי בטוחה שאני לא מתכוונת לוותר עליו
אז אם את רוצה אותו בחזרה תוציאי את הכפפות שלך ותתכונני להילחם... ולהפסיד
כי באקי שלי.. תמיד היה ותמיד יהיה
אני יודעת להעריך מה הוא שווה בזכות מי שהוא ולא בזכות מה שיש לו
אני ובאקי נועדנו להיות ביחד
ואין שום סיכוי שאני אתן למישהי אחרת לזכות בו
אז תתכונני להפסיד...אני קשוחה ואני מעודדת
את יודעת מה זה אומר
שאני אכסח לך את הצורה ועדיין יראה נהדר... תחשבי על זה
". לינדזי נשארה המומה. קת'רין נכנסה לאוטו שלה ונסעה מהמקום. "אז...", אמרה לינדזי וסגרה את הדלת, "היא באמת אוהבת אותך", אמרה והסתובבה. באקי עמד בתחילת המדרגות. "שמעת אותה... נועדתם להיות ביחד...לא
", שאלה לינדזי. "כן...", אמר באקי עם חיוך, "אני חושב ש... הגיע הזמן שתלכי לינדזי". לינדזי הכועסת עלתה למעלה ובאקי נשאר למטה, עדיין מחייך. "זה עדיין לא נגמר... זה אפילו עוד לא התחיל.. אין לה מושג למה אני מסוגלת
", לחשה לינדזי לעצמה וחיכה חיוך זדוני. המשךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך יבואאאאאאאאאאאאאאאא

walla246

New member
מלללללכה אני חולה עליך

חחחחחחחחחחחחחח איזה חמווודה את שמילאת את בקשתי
הפררק מצוין כהרגלו...
בקיצור אוהבת אותך ותודה רבה רבה
אין עלייך אין מה לעשות...

למעלה