AI-Young dreams
פרק15

../images/Emo26.gifAI-Young dreams../images/Emo36.gifפרק15../images/Emo70.gif

פרק 15 "מהההההההההההההההההההההההה
", צעקה קת'רין. "ששששששששששששששששש... שלא ישמעו אותך
", אמרה קלי והזיזה את קת'רין למקום קצת יותר רחוק מהלגונה. "ואני חשבתי שמשעמם בדרום, אבל לאאאאאאאאאאאאאאאא... מסתבר שממש טעיתי", אמרה קת'רין ההמומה. קלי נשפה ונראתה מבולבלת. "את יודעת קלי, זה שאנחנו לא במצב טוב לא אומר שאת לא יכולה לסמוך עליי ולשתף אותי", אמרה קת'רין. "למעשה זה בדיוק מה שזה אומר", אמרה קלי. "את צריכה לפרוק למישהו את מה שעובר עלייך, ואולי אני לא הבן אדם הכי אהוב עלייך כרגע, אבל את יודעת שאת יכולה לסמוך עליי, את יודעת את זה!", אמרה קת'רין והתקרבה לקלי. קלי הסתכלה לה בעיניים והתיישבה על ספסל ליד ה"לגונה". "ניל ואני הכרנו דרך באקי", היא התחילה לספר וקת'רין התיישבה לידה. "בהתחלה היינו סתם ידידים ואז הפכנו לידידים טובים יותר כי ניל ובאקי היו הרבה ביחד וגם אני ובאקי היינו הרבה ביחד. הכל מקרה לפני שנתיים בערך ניל אמר לבאקי שהוא רוצה לנסות איתי משהו יותר רציני. באקי שאל אותו אם הכוונות שלו רציניות ואם הוא אוהב אותי... את יודעת, מיני תחקיר בטחוני כזה", אמרה קלי בחצי צחוק. קת'רין גיחכה גם כן. "בכל מקרה...ניל ואני התחלנו לצאת לפני שנתיים ואז ממש הפכנו לרביעייה- אני, ניל, באקי ולינדזי. ואז... קרה מה שקרה. באקי נפרד מלינדזי ואני מניל. את ההמשך את כבר פחות או יותר יודעת". "וואאאוווו....", אמרה קת'רין, " זה חתיכתתתתת סיפור
". "אני יודעת", אמרה קלי בגיחוך. "ורגע... סניל יודע שלינדזי פה
", שאלה קת'רין. " חחחח ניל... ואין לי מושג באמת שאין לי מושג", אמרה קלי. בינתיים בלגונה ניל התיישב ליד פריס אליוט וכריס. "אז.. ניל....
", אמר אליוט וסרק אותו מכף רגל ועד ראש. "כן אני ניל ואתה
", שאל. "אליוט...נעים מאוד", אמר ולחץ לניל את היד. הוא הרגיש את היד שלו נמחצת והתאפק לא לבכות. כשניל שיחרר את האחיזה אליוט עשתה פרצוף אמיץ והסתיר את הכאב. "אל תדאג... אני אחבוש לך את זה בבית", אמרה פאריס. "שה' יברך אותך
", לחש אליוט וחייך חזרה לניל. "אז...", אמר כריס, "מה הקשר שלך לקלי
", שאל ולגם מהקולה. "אפשר להגיד ש... אני חבר שלה". כריס נחנק מהשתייה והתחיל להשתעל. "מהההההההההההההה
", צעק אליוט, "אבל קלי וכר...", הוא התחיל להגיד ופריס סתמה לו את הפה. "זה הכאבים מדברים מהגרון שלו... מה התחלת להגיד
", היא שאלה. "אנחנו לא בדיוק חברים עכשיו", תיקן את עצמו ניל, " דיי נפרדנו אבל אני הולך להחזיר אותה אליי." "ואתה בטוח שתצליח
", שאל כריס. "כן... אני וקלי היינו המון זמן ביחד וכ"כ הרבה זמן לא הולך ברגל...", אמר ניל בבטחה. "כן אבל אתה יודע...", אמר כריס, "אולי היא כבר התאהבה במישהו אחר". "לא...", ענה לו ניל, "אני מבטיח לך שהיא אף פעם לא תאהב מישהו כמו שהיא אהבה אותי
". אליוט ופריס הסתכלו על כריס במבט עצוב. כריס הוריד את הראש לשולחן. קת'רין וקלי בדיוק נכנסו ללגונה. קלי הסתכלה על כריס והבינה מההבעה שלו שהוא וניל דיברו. היא הסתכלה על ניל ואז על כריס. "כריס....", היא התחילה להגיד. "תחסכי ממני", אמרה כריס, קם ויצא מהלגונה. קלי עמדה ללכת אחריו אבל ניל תפס אותה בזרוע.
המשך......

../images/Emo26.gif חלק 2 ואחרון../images/Emo70.gif

קלי הסתכלה על ניל. "היד...למטה...עכשיו
", אמרה לו וניל שיחרר את האחיזה שלו. "אני מצטער קליק פשוט....", "קליקקק
תגידי קלי, יש מישהו שקרא לך בשם חיבה נורמאלי או שהם פשוט לא באמת מחבבים אותך
", שאלה קת'רין. "טוב אני זז לי בינתיים", אמר אליוט, "ביי פריס ביי קת'רין ביי ניל היה נעים להכיר אותך", "גם לי", החזיר לו ניל ובא ללחוץ לו את היד. אליוט הסתכל על היד מבועת. "אני..ממהר
נתלחץ פעם אחרת", אמר אליוט וניל המבולבל חזר לשבת. "בייי כריות...", אמר אליוט בצחוק לקלי. "חהה חהההה חהההההה.. לך תחבוש לעצמך את חוש ההומור על הדרך עם היד", צעקה לו קלי. כולם צחקו ואליוט יצא מה"לגונה". "היייייייי חבר'ה רוצים להזמין משהו
", שאל טיילור. "קולה", ענתה פריס, "גם אני", ענתה קת'רין. "ואת קלי ו......", התחיל טיילור להגיד וקלט שהוא לא מכיר את מי שיושב ליד קלי. "ומי אתה
", שאל טיילור. "אני ניל... ואתה
" "וניל.. כלומר טיילור... נעים מאוד", אמר ולחץ לו את היד. "אני הולך להביא את הקולה... קלי תעזרי לי
", אמר טיילור וסימן לקלי שתבוא. "בכללל לא שקוף..... ", אמר פריס והתחילה לצחוק. טיילור לקח את קלי למטבח. "מי זה
", שאל טיילור. "זה.. זה סיפור ארוך", ענתה קלי. "תראי.. יש לי מוניטין של אחד שיודע הכל ואת לא יכולה להרוס לי אותו אז קדימההההה
". קלי סיפרה את הסיפור בקצרה לטיילור. "אווווווווווווווווווו בלאגן...", אמר טיילור. "כן... אני יודעת
", ענתה קלי, "רק שאין לי מושג מה לעשות
". "אבל לי יש", שמעה קלי מאחוריה והסתובהה. "מה
|
על מה אתה מדבר
", אמרה קלי בפליאה. המשךךךךךךךךךךךךךךךךך יבואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

mismesh111

New member
מעוללההה!=]]]

ממש נהנתי לקרוא... כמו תמיד !!! מחכה כבר שקלי וכריס יהיו ביחחחדדדד =]]

בדויה02

New member
זה היה מעולה כמו תמיד אבל...

זה היה די קצר.. את בדרך כלל עושה את זה יותר ארוך... אבל אם תגידי לי שקשה לך לכתוב כ"כ הרבה אני לגמרי יבין..
ואני מחכה בקוצר רוח לפרק הבא!

צודקת... לרוב זה 3 חלקים אבל../images/Emo26.gif

פחדתי שזה ארוך מידי לחלק אז הפעם עשיתי את זה רק 2 יכול להיות שגם בהמשך יהיו פרקים של 2 חלקים ולא 3 אבל זה סתם כי ככה זה מתחלק לא קשור לכח לכתוב או לא

walla246

New member
סליחה רגע,זה פשוט לא פר!!!

עכשיו את גם מלכה וגם אדומה?!?!?!לא לא לא אני לא מוכנה לזה
חחח בוווביי אני חוללעעלייך חח. פרק טוב כמו כל השאר [נו,משהו חדש בזה?
] חחח עלקיצר אוהבת אותך, תמשיכי לכתוב לנו עוד ועוד ועוד ועוד והכל יהיה טוב
לאבתותך, ושיהיה לכולם יומנהדר

מוזר שאת שואלת... חכי חכי לפרק הבא!

חחחחחחחחחחח השאלה שלך באה בזמן מעולה.... רמז: קשור לסוף....... הולך להיות מעניין
חכו.....

blaahh

New member
חח אוקי! עכשיו אני ממש מחכה לפרק

הבא! חוץ מזה- מדהים כמו תמיד! כבר אין לי מה להגיד.

למעלה