מלכת הוילה
New member
../images/Emo26.gifAI-Young dreams../images/Emo36.gifפרק15../images/Emo70.gif
פרק 15 "מהההההההההההההההההההההההה
", צעקה קת'רין. "ששששששששששששששששש... שלא ישמעו אותך
", אמרה קלי והזיזה את קת'רין למקום קצת יותר רחוק מהלגונה. "ואני חשבתי שמשעמם בדרום, אבל לאאאאאאאאאאאאאאאא... מסתבר שממש טעיתי", אמרה קת'רין ההמומה. קלי נשפה ונראתה מבולבלת. "את יודעת קלי, זה שאנחנו לא במצב טוב לא אומר שאת לא יכולה לסמוך עליי ולשתף אותי", אמרה קת'רין. "למעשה זה בדיוק מה שזה אומר", אמרה קלי. "את צריכה לפרוק למישהו את מה שעובר עלייך, ואולי אני לא הבן אדם הכי אהוב עלייך כרגע, אבל את יודעת שאת יכולה לסמוך עליי, את יודעת את זה!", אמרה קת'רין והתקרבה לקלי. קלי הסתכלה לה בעיניים והתיישבה על ספסל ליד ה"לגונה". "ניל ואני הכרנו דרך באקי", היא התחילה לספר וקת'רין התיישבה לידה. "בהתחלה היינו סתם ידידים ואז הפכנו לידידים טובים יותר כי ניל ובאקי היו הרבה ביחד וגם אני ובאקי היינו הרבה ביחד. הכל מקרה לפני שנתיים בערך ניל אמר לבאקי שהוא רוצה לנסות איתי משהו יותר רציני. באקי שאל אותו אם הכוונות שלו רציניות ואם הוא אוהב אותי... את יודעת, מיני תחקיר בטחוני כזה", אמרה קלי בחצי צחוק. קת'רין גיחכה גם כן. "בכל מקרה...ניל ואני התחלנו לצאת לפני שנתיים ואז ממש הפכנו לרביעייה- אני, ניל, באקי ולינדזי. ואז... קרה מה שקרה. באקי נפרד מלינדזי ואני מניל. את ההמשך את כבר פחות או יותר יודעת". "וואאאוווו....", אמרה קת'רין, " זה חתיכתתתתת סיפור
". "אני יודעת", אמרה קלי בגיחוך. "ורגע... סניל יודע שלינדזי פה
", שאלה קת'רין. " חחחח ניל... ואין לי מושג באמת שאין לי מושג", אמרה קלי. בינתיים בלגונה ניל התיישב ליד פריס אליוט וכריס. "אז.. ניל....
", אמר אליוט וסרק אותו מכף רגל ועד ראש. "כן אני ניל ואתה
", שאל. "אליוט...נעים מאוד", אמר ולחץ לניל את היד. הוא הרגיש את היד שלו נמחצת והתאפק לא לבכות. כשניל שיחרר את האחיזה אליוט עשתה פרצוף אמיץ והסתיר את הכאב. "אל תדאג... אני אחבוש לך את זה בבית", אמרה פאריס. "שה' יברך אותך
", לחש אליוט וחייך חזרה לניל. "אז...", אמר כריס, "מה הקשר שלך לקלי
", שאל ולגם מהקולה. "אפשר להגיד ש... אני חבר שלה". כריס נחנק מהשתייה והתחיל להשתעל. "מהההההההההההההה
", צעק אליוט, "אבל קלי וכר...", הוא התחיל להגיד ופריס סתמה לו את הפה. "זה הכאבים מדברים מהגרון שלו... מה התחלת להגיד
", היא שאלה. "אנחנו לא בדיוק חברים עכשיו", תיקן את עצמו ניל, " דיי נפרדנו אבל אני הולך להחזיר אותה אליי." "ואתה בטוח שתצליח
", שאל כריס. "כן... אני וקלי היינו המון זמן ביחד וכ"כ הרבה זמן לא הולך ברגל...", אמר ניל בבטחה. "כן אבל אתה יודע...", אמר כריס, "אולי היא כבר התאהבה במישהו אחר". "לא...", ענה לו ניל, "אני מבטיח לך שהיא אף פעם לא תאהב מישהו כמו שהיא אהבה אותי
". אליוט ופריס הסתכלו על כריס במבט עצוב. כריס הוריד את הראש לשולחן. קת'רין וקלי בדיוק נכנסו ללגונה. קלי הסתכלה על כריס והבינה מההבעה שלו שהוא וניל דיברו. היא הסתכלה על ניל ואז על כריס. "כריס....", היא התחילה להגיד. "תחסכי ממני", אמרה כריס, קם ויצא מהלגונה. קלי עמדה ללכת אחריו אבל ניל תפס אותה בזרוע.
המשך......
פרק 15 "מהההההההההההההההההההההההה