מלכת הוילה
New member
../images/Emo26.gifAI-Young dreams../images/Emo36.gifפרק14../images/Emo70.gif
פרק 14 "אני ידעתי
", אמרה קת'רין, "אני ידעתי שזה מה שיקרה
זה המזל שלי
עד שיש סיכוי שדברים יסתדרו הם שוב מתדרדרים
מעולה
". "אני לא מאמינה שהיא חזרה...", אמרה קלי ההמומה. "טוב אז.. את יכולה לשמוח", אמרה קת'רין וראתה את ההבעה המוזרה על הפנים של קלי, "עכשיו כבר בטוח באקי לא יהיה איתי אחרי שלינדזי חזרה... אז את בטוח שמחה לא
", אמרה בהבעה של עצב. "תראי", אמרה לה קלי, "אני כועסת עלייך... מאוד
אבל זה לא אומר שאני חושבת שלינדזי יותר טובה לבאקי
פעם חשבתי שאת בהרבה יותר טובה ממנה.. עכשיו הבנתי שכנראה קורצתן מאותו החומר...", אמרה קלי בכאב, הסתובבה והלכה בהליכה מהירה לכיוון הבית. קת'רין חזרה ללגונה, התיישבה בכיסא והורידה את הראש על השולחן. "והעלילה מסתבכת", לחשה לעצמה. קלי הייתה קרובה לבית כשהיא שמעה רכב מאחוריה. "היי", צעק לה כריס. קלי המשיכה ללכת. כריס עשה פניה חדה עם האוטו ונעצר מול קלי. "אין לי זמן עכשיו
אני צריכה להגיע לבית
", אמרה קלי וניסתה לעקוף את האוטו. כריס בא מולה ולא נתן לה לעבור. "אני נשבע לך שאני נותן לך ללכת אם תתני לי 5 דק'", "אין לי 5 דק'
", ענתה קלי. "אוקיי דקה... תראי קלי...אני...", התחיל כריס לדבר. "כריס.... באמת שאין לי זמן עכשיו
אני חייבת ללכת
", אמרה קלי בלחץ. "אז מה.. את תתעלמי ממני כל החיים
ככה זה יהיה מהיום
", "אני לא מתעלמת", אמרה קלי, "אני ממהרת
יש לי דבר נורא חשוב לעשות". "ואני לא כזה חשוב... אוקיי....", אמר כריס בטון פגוע ונכנס לאוטו. קלי רצתה לקרוא לו שיעצור אבל היא ידעה שהיא חייבת להגיע הביתה לבאקי. היא לקחה נשימה ארוכה והמשיכה ללכת. "קליקהההההההההההההההההההההההההההההההההה
", צרחה לינדזי. "מה את עושה פה
", אמרה קלי בהבעה כעוסה. "חשבתי שתשמחי לראות אותי....", אמרה לינדזי המופתעת. "נכוןןן
אני נורא שמחה לראות אותך אחרי שתקעת לבאקי סכין בגב וויתרת על החברות שלנו בשביל כסף... ברור שאני שמחה
", אמרה קלי וחייכה חיוך מזוייף. "תראי אני.. אני באתי להתנצ...", התחילה לינדזי להגיד. "איפה באקי
", קטעה אותה קלי. "הוא עלה למעלה להחליף בגדים.. הוא תיקן את המכונית והיה כולו מלוכלך...", ענתה לה לינדזי. קלי עלתה למעלה מהר. "מה היא עושה פה
", התקרבה קלי לבאקי ולחשה לו בעצבים. "היא... היא באה.. היא באה לבקש סליחה...", גימגם באקי. "אהההההההההה", אמרה קלי ברוגע, "וברוררר שאמרת לה לא נכון
" באקי שתק. "באקי.... אמרת לה לא...שאתה לא סולח לה.. נכון
" "אני לא יודע מה לענות לך קלי...", אמר באקי בבילבול. "מה יש לך לחשוב בכלל
היא עזבה אותך בשביל כסף
היא בגדה בך עם החבר הכי טוב שלך
ו..ואתה בכלל לא אוהב אותה
אתה אוהב מישהי אחרת
", אמרה קלי בטון מורם מעט. "נו ו..
",אמר באקי, "מה עוזר לי לאהוב מישהי אחרת
היא גם הלכה עם חבר שלי לא
גם לה, כמו שהיא טוענת, גרמתי בעיות מאז שבאתי לפה לא
", אמר באקי. "באקי... שנינו כועסים עליה נכון.. אבל.. שנינו גם יודעים שהיא אמרה את זה מכעס ולחץ
אם משהו היה קורה לך מי יודע איך הייתי מגיבה
וכנ"ל גם אתה ואתה יודע את זה
", אמרה קלי ובאקי שתק.
המשך....
פרק 14 "אני ידעתי