AI-Young dreams
פרק14

../images/Emo26.gifAI-Young dreams../images/Emo36.gifפרק14../images/Emo70.gif

פרק 14 "אני ידעתי
", אמרה קת'רין, "אני ידעתי שזה מה שיקרה
זה המזל שלי
עד שיש סיכוי שדברים יסתדרו הם שוב מתדרדרים
מעולה
". "אני לא מאמינה שהיא חזרה...", אמרה קלי ההמומה. "טוב אז.. את יכולה לשמוח", אמרה קת'רין וראתה את ההבעה המוזרה על הפנים של קלי, "עכשיו כבר בטוח באקי לא יהיה איתי אחרי שלינדזי חזרה... אז את בטוח שמחה לא
", אמרה בהבעה של עצב. "תראי", אמרה לה קלי, "אני כועסת עלייך... מאוד
אבל זה לא אומר שאני חושבת שלינדזי יותר טובה לבאקי
פעם חשבתי שאת בהרבה יותר טובה ממנה.. עכשיו הבנתי שכנראה קורצתן מאותו החומר...", אמרה קלי בכאב, הסתובבה והלכה בהליכה מהירה לכיוון הבית. קת'רין חזרה ללגונה, התיישבה בכיסא והורידה את הראש על השולחן. "והעלילה מסתבכת", לחשה לעצמה. קלי הייתה קרובה לבית כשהיא שמעה רכב מאחוריה. "היי", צעק לה כריס. קלי המשיכה ללכת. כריס עשה פניה חדה עם האוטו ונעצר מול קלי. "אין לי זמן עכשיו
אני צריכה להגיע לבית
", אמרה קלי וניסתה לעקוף את האוטו. כריס בא מולה ולא נתן לה לעבור. "אני נשבע לך שאני נותן לך ללכת אם תתני לי 5 דק'", "אין לי 5 דק'
", ענתה קלי. "אוקיי דקה... תראי קלי...אני...", התחיל כריס לדבר. "כריס.... באמת שאין לי זמן עכשיו
אני חייבת ללכת
", אמרה קלי בלחץ. "אז מה.. את תתעלמי ממני כל החיים
ככה זה יהיה מהיום
", "אני לא מתעלמת", אמרה קלי, "אני ממהרת
יש לי דבר נורא חשוב לעשות". "ואני לא כזה חשוב... אוקיי....", אמר כריס בטון פגוע ונכנס לאוטו. קלי רצתה לקרוא לו שיעצור אבל היא ידעה שהיא חייבת להגיע הביתה לבאקי. היא לקחה נשימה ארוכה והמשיכה ללכת. "קליקהההההההההההההההההההההההההההההההההה
", צרחה לינדזי. "מה את עושה פה
", אמרה קלי בהבעה כעוסה. "חשבתי שתשמחי לראות אותי....", אמרה לינדזי המופתעת. "נכוןןן
אני נורא שמחה לראות אותך אחרי שתקעת לבאקי סכין בגב וויתרת על החברות שלנו בשביל כסף... ברור שאני שמחה
", אמרה קלי וחייכה חיוך מזוייף. "תראי אני.. אני באתי להתנצ...", התחילה לינדזי להגיד. "איפה באקי
", קטעה אותה קלי. "הוא עלה למעלה להחליף בגדים.. הוא תיקן את המכונית והיה כולו מלוכלך...", ענתה לה לינדזי. קלי עלתה למעלה מהר. "מה היא עושה פה
", התקרבה קלי לבאקי ולחשה לו בעצבים. "היא... היא באה.. היא באה לבקש סליחה...", גימגם באקי. "אהההההההההה", אמרה קלי ברוגע, "וברוררר שאמרת לה לא נכון
" באקי שתק. "באקי.... אמרת לה לא...שאתה לא סולח לה.. נכון
" "אני לא יודע מה לענות לך קלי...", אמר באקי בבילבול. "מה יש לך לחשוב בכלל
היא עזבה אותך בשביל כסף
היא בגדה בך עם החבר הכי טוב שלך
ו..ואתה בכלל לא אוהב אותה
אתה אוהב מישהי אחרת
", אמרה קלי בטון מורם מעט. "נו ו..
",אמר באקי, "מה עוזר לי לאהוב מישהי אחרת
היא גם הלכה עם חבר שלי לא
גם לה, כמו שהיא טוענת, גרמתי בעיות מאז שבאתי לפה לא
", אמר באקי. "באקי... שנינו כועסים עליה נכון.. אבל.. שנינו גם יודעים שהיא אמרה את זה מכעס ולחץ
אם משהו היה קורה לך מי יודע איך הייתי מגיבה
וכנ"ל גם אתה ואתה יודע את זה
", אמרה קלי ובאקי שתק.
המשך....

המשך../images/Emo26.gif חלק 2../images/Emo70.gif

"תראה", אמרה קלי, "לא אמרתי שאתה צריך לסלוח לקת'רין..אבל זה לא אומר שלינדזי היא האופציה היחידה שלך
אתה מקסים, חמוד ויש לך הרבה מה להציע
ואתה יודע שלינדזי לא תעריך את זה
". "בינתיים אף אחת מהן לא הצליחה להעריך", אמר באקי בקול פגוע. "כמה שאני כועסת עליה", אמרה קלי והתיישבה ליד באקי, "קת'רין העריכה אותך, העריכה אותך מאוד
פשוט...פשוט התפקשש לה קצת... צריך לדעת לסלוח לפעמים לא
", אמרה וחייכה חצי חיוך לבאקי. באקי חיבק את קלי. "מה הייתי עושה בלעדייךךךךך תגידי לי
", אמר ומחץ אותה. "אני לא יודעת אבל בלעדייך הייתי בטוח מצליחה לנשום
", אמרה בצחוק קלי המחוצה. שניהם צחקו וירדו למטה. "החלטתם לייבש אותי אני רואה", אמרה לינדזי. "משהו כזה.. קיווינו שתשתעממי ותלכי", אמרה קלי וחייכה ללינדזי, "אבל כנראה שלא כל המשאלות מתגשמות
", אמרה, עשתה פרצוף עצוב והלכה למטבח. באקי התיישב ליד לינדזי. "תראי לינדזי" ,"תראה באקי", הם אמרו ביחד. "תתחיל אתה", אמרה לינדזי. "לא.. תתחילי את", אמר באקי. "טוב", אמרה לינדזי, "תראה באקי, עשיתי טעות ענקית ואני לא יודעת איך אני אוכל לכפר עליה
אני רק רוצה שתיתן לי הזדמנות
אני אוכיח לך שהשתניתי ואני לא אותו אדם שהייתי
בבקשה באקי..עוד הזדמנות אחת קטנה
" "אההההםםםםםםםםם....", הם שמעו קול מהמטבח, "אני הלכתי ללגונה, טיילור צריך אותי", אמרה קלי ופתחה את הדלת. "ביי קלי", אמר באקי. "ביי באקי", ענתה לו קלי. "ביי קלי", אמרה לה לינדזי. "תיחנקי", אמרה לה קלי ויצאה מהדלת. "היא ממש לא התגעגעה אליי הא
", אמרה לינדזי, "אבל זה בסדר, גם לה מחכה הפתעה קטנה". "מה.. מה זאת אומרת
", שאל באקי. "אתה עוד תגלה, אבל זה לא מה שמשנה, אל תדאג בנוגע אליה
אני עוד אצליח לגרום לה לסלוח לי.. השאלה היא, אם אתה באקי מוכן לסלוח לי
מה אתה אומר, ניתן לנו עוד הזדמנות
" קלי נכנסה ללגונה. "הייי טיילורררררר
", "הייי בלונדה
התגעגעתי אלייך
", צעק לה טיילור. "חח טיילור... ראית אותי אתמול
", אמרה קלי בגיחוך. "ועדיין", אמר טיילור ושם את יד ימין על הלב, "אני עדיין מצליח להתגעגע אלייך כל פעם מחדש
", אמר טיילור וקרץ לקלי. קלי צחקה, הסתובבה וראתה בשולחן את אליוט, פריס, כריס וקת'רין. "הייי קליייייי
בואי שבי איתנו", צעקה לה פריס. "אני באמצע העבודה", צעקה לה קלי. "קלי לך 5 דק' הפסקה", אמר לה טיילור. "אבל רק הגעתי..", אמרה קלי בחצי צחוק. "ילדה.. אם נותנים לך הפסקה.. קחי אותה
", אמר טיילור והלך למטבח. "היי פריס... היי אליוט..", אמרה קלי כשהתקרבה לשולחן. "הייי ילדונת.. כבר שכחתי מי את מרוב שלא רואים אותך לאחרונה
", אמר אליוט. "חחח אל תגזים
זה הכל בגלל הלימודים... חייב להשקיע
", אמרה קלי. קלי הסתכלה על כריס שבהה בשולחן. היא פתחה את הפה כדי לקרוא לו ולשאול אותו מה הוא רצה להגיד לה. "קלי
", קלי שמעה מישהו קורא בשם שלה והסתובבה. "היייייייייייי ילדה
", הוא רץ וחיבק אותה. "מי זהההההההה
", שאלה פריס. "אין לי שמץ של מושג....", אמרה קת'רין והביטה על כריס ההמום. "מה... מה אתה עושה פה
", אמרה קלי בשוק. "באתי...באתי בשבילך
", הוא אמר. כריס הרגיש את הדם עולה לו לראש אחרי שהוא שמע את המשפט האחרון.
המשךךךךךךך

המשךךך../images/Emo26.gifחלק שלישי ואחרון../images/Emo70.gif

"אהההםםם... היי שלום
אנחנו עדיין לא אוויר
אולי תעשו הכרות זריזה כדי שכולנו נוכל להבין מה קורה כאן
", אמרה פריס. "היייי...", אמר הבחור, "אני ניל נעים מאוד". "נילל
", אמרה קת'רין בקול גבוה וקלי סימנה לה לשתוק. "כן ניל.. אנחנו מכירים
", שאל ניל את קת'רין. "לא.. פשוט חשבתי שאמרת סניל.. אז לא הבנתי מה זה השם הזה..סתם עזוב", אמרה קת'רין בבילבול וראתה את מבט ה"מה יש לה לעזאזל" שהביא לה אליוט. "אמממ... קלי אפשר לדבר איתך דקה בחוץ
", אמרה קת'רין וגררה את קלי החוצה לפני שהיא הספיקה לענות. "מה קורה כאן
", שאלה קת'רין את קלי. "זה ניל.. בעצם סיפרתי לך עליו... החבר הכי טוב לשעבר של באקי", אמרה קלי בבילבול. "נכון... אז למה הוא בא אלייך ולא לבאקי
", שאלה קת'רין. "כי...כי...כי פשוט...", גמגמה קלי. "קלי.... אני יודעת שאנחנו לא במצב הכי טוב אבל תעני בכנות
", אמרה קת'רין. "לא סיפרתי לך בדיוק הכל", אמרה קלי בלחש. "מה זאת אומרת
", שאלה קת'רין המבולבלת. "סיפרתי לך שניל היה החבר הכי טוב של באקי וסיפרתי לך שהוא בגד בו עם החברה של באקי". "נכון", אמרה קת'רין. "מה שלא סיפרתי לך זה.. שהוא בגד גם בי", אמרה קלי והורידה את המבט. "מה
אני לא מבינה
", אמרה קת'רין המבולבלת. "ניל הוא חבר שלי לשעבר", אמרה קלי. קת'רין נשארה המומה. המשך יבואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

walla246

New member
מי המלכע שליי מיי?!?

רק את בובה אין מה לעשות. אני לאבתותך הכי הכי הכי בעוולם:) כישרון שכמוך חחחחח בקיצור אחלה פרק מותק מצפה בקוצר רוח להמשךך. ערב טוב לכולם:)

חחח איזה מתוקההההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

חחח תמיד התגובות שלך כאלה חמודות
תודה על כלל המחמאותתתתתת
ותודה שאת כ"כ אוהבת לקרוא את הפרקים זה רק נותן לי חשק להמשיך לכתוב אותם
תודה תודה תודה חחח
לאבתותך גםםםםםםם

blaahh

New member
../images/Emo13.gifשוב מעולה!

את רואה? הפעם לא מתחתי אותך עם כותרת "וואי איזה גרוע" וכאלה..חחח שאלה אחת אבל- אייס מת או משהו? חחח כי היא כבר 2 פרקים לא שם...התגעגעתי..

blaahh

New member
טוב קראתי רק קצת, אני אמשיך לקרוא-

אולי אייס שם...חח

blaahh

New member
אוקי עכשיו אני שמחה..חח

חוץ מזה- עוד פעם מדהים, מצויין וממכר! תמהרי עם הפרק הבאר...חח

תודה תודה תודה../images/Emo70.gif איזה כיף לי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ממש כיף לקרוא את כל המחמאות....
אני כותבת פרק בערך אחת לשבוע.. גם כדי להשאיר במתח וגם כדי שלא יהיה מהיר מידי ואנשים יפספסו פרקים וכזה.. וגם אני צריכה להמשיך לכתוב.... אבל כר אוטוטו מגיעים לסוף.. לא מבחינתכם עדיין.. מבחינתי...
נקווה שתהיה עונה שניה.. תלוי בעונה הבאה
חחחחחחחחחחחחחחח

למעלה