AI-Young dreams
פרק 9

../images/Emo26.gifAI-Young dreams../images/Emo36.gifפרק 9../images/Emo70.gif

פרק תשיעי "באקי קוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
אתה לא תספיק להתארגן
", צעקה קלי, "אנחנו בבית ספר הזה חודש וקצת אסור לנו כבר לאחר
". באקי קם בבהלה... לקח לו זמן להתאושש. "זה היה רק עוד חלום..", מילמל לעצמו באכזבה. "הייי...", אמרה קת'רין לקלי והתקרבה ללוקר שלה. "היי...", ענתה לה קלי חזרה. "בקושי שמעתי ממך בזמן האחרון", אמרה קת'רין. "כן...אמממ...הייתי קצת עסוקה", תירצה קלי. "תראי... אני לא רוצה שכל המקרה הזה ישפיע על החברות שלנו", אמרה קת'רין. קלי חייכה אליה, "זה לא", אמרה וחיבקה אותה "אבל ממש עצוב לי לראות שאת ובאקי כ"כ...", "קלי... אם את אוהבת אותי כחברה... אל תדברי עליי ועל באקי... זה פשוט לא נועד לקרות.. אני עם אייס עכשיו וטוב לי...". קלי עשתה לקת'רין פרצוף. "אני רצינית.. באמת טוב לי.. הוא חמוד ומקסים ואנחנו מכירים אחד את השני כל החיים ו...", "ואת רוצה את באקי", קטעה אותה קלי, "ואני רוצה להיות עם מישהו שרוצה אותי", תיקנה אותה קת'רין, "אז בבקשה... פשוט בואי נמשיך הלאה ונשכח מזה", אמרה לה קת'רין. "בססססדר...", ענתה לה קלי וחיבקה אותה. קלי עמדה להיכנס לכיתת ביולוגיה וקת'רין עצרה אותה בפתח. " דרך אגבבבב...", אמרה קת'רין ומשכה את קלי חזרה החוצה, "אמרתי לך שמישהו ממש חתיך ביקש את הטלפון שלך?" "מי?", שאלה קלי בפליאה. "את זוכרת את קונסי...זה שראינו במדורה...
", "כן", ענתה קלי. "אזזז... הוא בא אליי וביקש את המספר שלך.. ובגלל שאני יודעת שרק אתמול קנית פלאפון ועדיין לא ידעתי את המספר אז.....", "אז מה קת'רין
", אמרה קלי בחשש. "אז הצעתי לו שיבוא לקחת אותך היום מבית ספר
", אמרה קת'רין באושר. "מהההה
" את מטורפת
אני לא מכירה אותו
", אמרה קלי בבהלה. "את תכירי.... עוד 6 שעות בדיוק
", "אויי לא..." אמרה קלי, "אווו כןןןן
" ענתה לה קת'רין. "וואוווו היום הזה טס...", אמר אייס, "כן... מהר מידי" אמרה קלי המבוהלת. "מה יש לך
", צחק עליה כריס, "כלום", אמרה קלי וחייכה. הם יצאו מחוץ לבית הספר. קלי הרימה את המבט וישר קלטה את קונסי שהרים לה את היד. "צריכה טרמפ הביתה
", שאל אותה כריס. "אמממ לא...", ענתה לו קלי, "זה בסדר... יש לי כבר אחד". "מה
", שאל אותה כריס. "כן... קונסי", אמרה והצביע לכיוון האוטו. "מה..מה לך ולקונסי
", אמר כריס. "עד היום כלום...אבל קת'רין אמרה לו לבוא לפגוש אותי ו...", "את רצית לפגוש אותו
", שאל, "מה קרה כריס
מקנא
", שאל אייס. כריס גיחך, "ממש ממש לא
". קלי הורידה את המבט במבוכה. "אמממ.. אני זזתי... בייי", אמרה לכריס, "ביי אייס
", היא צעקה. היא התקדמה לכיוון המכונית של קונסי. "היי... אני קלי", היא הציגה את עצמה. "אני יודע.. אני קונסי", אמר ולחץ לה את היד. "אז.... אתה מכיר את קת'רין
", שאלה קלי. "כן... מבית ספר בעיקר... היא הציעה לי לבוא לאסוף אותך" "נחמד מצידה", אמרה קלי וחשבה על אלף דרכים לחנוק את קת'רין. "אז... שניסע...
", שאל קונסי. "אממ כן בטח...", אמרה קלי ונכנסה לכסא שליד הנהג. "אחי... אנחנו מתכוונים לזוז היום
", שאל אייס את כריס. "כן... אבל יש שינוי קטן בתוכניות....", אמר כריס והתחיל לנסוע אחרי המכונית של קונסי. "אחי.. מה אתה עושה
למה אתה עוקב אחריהם
", שאל אייס. "אני לא עוקב אחריהם.... אני פשוט....דואג לה", ניסה כריס לתרץ את עצמו. "דואג לה
אחי נראה לי שמזמןןןןן עברת את שלב ה"דואג לה" ", צחק אייס. "אתה רומז משהו
", שאל כריס. "אחי... נראה לי נפלת....", אמר אייס וטפח לכריס על הגב. "על מה אתה מדבר יא טמבל
בגלל שאתה מאוהב אתה חושב שכולם צריכים להיות מאוהבים
" "לא...", ענה לו אייס, "בגלל שאני יודע איך מאוהב נראה אני יודע לזהות אחד ואחי.. אתה לגמרי מאוהב
", "אוי תשתוק כבר....", אמר לו כריס. "תסתכל לי בעיניים ותגיד לי שאין לך כלום לבחורה", אמר לו אייס. "אני לא יכול להסתכל לך בעיניים אני באמצע נהיגה", ענה לו כריס. "אוי נו באמת
נסעת את הכביש הזה 45849058 פעם בעיניים עצומות.. ופתאום עכשיו אתה "באמצע נהיגה".... אחי... אתה מאוהב
ונראה לי שהגיע הזמן שתדבר לפני שהאהבה תברח ליוון", אמר אייס לכריס ושניהם צחקו. "הגיע הזמן שתתמסד אחי... וקלי היא בחורה מדהימה
אתה רק תרוויח
", "היא באמת מדהימה אה
", אמר כריס. "תראווו אותך
"היא באמת מדהימה " ", ציטט אייס את כריס, "אחי... מזל טוב... עכשיו רק תילחם עליה עם האל היווני והכל יהיה בסדר...." "נקווה...", אמר כריס והביא לאייס כאפה מאחורי הראש "אחחחח.. למה זה היה טוב אחי
" אמר אייס ושניהם צחקו.

המשך../images/Emo26.gif

"אז.. נהנית היום
", שאל קונסי את קלי בזמן שהם חנו מחוץ לבית שלה. "כן.. היה ממש נחמד...", אמרה קלי וחייכה לקונסי. "אז עכשיו שיש לך פלאפון אני אוכל להשיג אותך מתי שאני ארצה", אמר קונסי וחייך. "כן.. אתה יכול להתקשר מתי שתרצה", אמרה קלי בחיוך. "אז.... לילה טוב
", אמרה קלי והרגישה את קונסי מתקרב אליה. היא הביאה לו נשיקה מהירה בלחי ויצאה מהאוטו. "ל....לילה טוב", אמר קונסי בחיוך מבואס, "נדבר מותק" אמר ונסע. קלי הסתובבה והתכוונה להיכנס לבית. היא שמעה צפירה מאחוריה וחשבה שזה קונסי. היא הסתובבה וראתה שזה לא קונסי. "מה אתה עושה פה
", שאלה את כריס, "כבר מאוחר". "כנסי לאוטו", אמר לה כריס. "אבל...", גימגמה קלי, "פשוט כנסי לאוטו" אמר לה כריס. קלי נכנסה לאוטו והם נסעו. "אז...הנה אנחנו שוב במקום המיוחד של כריס", צחקה קלי. "אמרתי לך.. אני אוהב את המקום הזה.. אני חושב בו על..." "כן אמרת לי", קטעה אותו קלי, "על החיים לך ועל המוזיקה שלך..." "ועלייך", הפסיק אותה כריס. קלי הסתובבה אליו. "מה אמרת
" "תראי", אמר כריס, "אני לא יודע להיות רומנטי, אני לא יודע מה זה להיות רק עם בחורה אחת, אני לא רגיש ואני לא מיוחד.... אבל....", הוא התקרב לקלי, "אני יודע שמאז שעברתם לפה אני לא מפסיק לחשוב עלייך ומהרגע שראיתי אותך ב"לגונה" פתאום נהיה לי קצת יותר טוב וש...אני יודע ומרגיש שאני לא יכול בלעדייך....אני יודע שיכול להיות שאיחרתי את המועד ואת עם קונסי אבל רק רציתי להגיד לך ש... אני מאוהב בך
ואני יודע שהייתי קצת רע אלייך מאז שעברתם לפה אבל הכל היה כדי לנסות להרחיק אותך ממני ו....", "ומה
", הפסיקה אותו קלי, "ראית שפגשתי מישהו אחר אז החלטת לקפוץ על ההזדמנות לפני שתפספס אותה
", "לא זה לא...", התחיל כריס לגמגם, "אל
פשוט אל
בדיוק במקום הזה אמרת לי שאנחנו רק ידידים... שזה כל מה שיש בינינו.. ידידות
ועכשיו אתה משנה את דעתך
מה אני נראית לך בובה שאפשר לשחק איתה
מתי שיתחשק לך אנחנו ידידים ומתי שלא אתה מאוהב בי
זה לא עובד ככה
". "תני לי להסביר...", אמר כריס ושוב נקטע ע"י קלי, "אני לא רוצה לשמוע הסברים
", אמרה לו, "טוב לי...וזה הכי חשוב
ואני לא יהיה עוד אחת מהבנות שאתה רוצה יום אחד וזורק יום אחרי
זה לא מגיע לי
", קלי סיימה את המשפט והיה שקט. "אני הולכת הביתה", אמרה קלי, "תני לי להקפיץ אותך", אמר לה כריס, "זה בסדר
אני מכירה את הדרך...", אמרה והתחילה ללכת. "קלי...", כריס קרא לה אבל היא כבר הייתה רחוקה והמשיכה ללכת. "כל הכבוד כריס...", הוא דיבר לעצמו, "תהרוס את הדבר היחיד שאתה באמת רוצה". הוא נכנס לאוטו ונסע בזהירות אחרי קלי. רק כדי לבדוק שהיא תגיע הביתה בשלום. אחרי שראה שהיא נכנסת לבית הוא נסע עם האוטו... וכל הנסיעה הוא חשב שהוא יודע בדיוק, אבל בדיוק
מה הוא צריך לעשות.... המשך יבואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

walla246

New member
אתת המללכעעע שליי:)

איןן איןן עליךך אווףף איתךך ימוכשרת גמאני רוצה ליהיות כמוך!!! למה רק לך מותר ליהיות מוכשרת ככה?!?!? חחחח הלוואי עליי...מחכה בקוצרר רווח להמשךך מוותק שבתת שלוום לכוולם:)

MeetLofe

New member
אוי נו מטומטמת

היא הייתה חייבת להרוס את הרגע הזה?:'S%^$^$ חחחח לא סתם.. ממש ממש יפה כרגיל נהניתי לקרוא כל הכבוד^___^ סתם שאלה..כמה פרקים את מתכננת?

אני שמחה שנהנית../images/Emo70.gif ובנוגע לפרקים->

אין לי שמץ של מושג אבל נראה לי אולי 24 כי יש טופ 24 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם אנלא יודעת נראה מה יהיה

Conviction

New member
המ..

זה לא ממש קשור לכאן, אבל יש תמונות די חדשות של כריס וקלי מתחבקים. [זה נראה כאילו הם מתנשקים..אמא. 0_O] רוצה שאני אעלה אותם?

walla246

New member
הדר... :)

אתם רואים כנראה שהשירשור שפתחתי על חברי הפורום כן הועיל...עובדה שזכרתי שקוראים לך הדר [למרוות ש...זה כתוב לך גם בחתימה חיחיחיח] עלקיצר...את מחכה לאישור או משו בעניין התמונות?!?!ברוור שבברורים שאת מעלה אותן לכאן...חובה חובה חובה לראות שבת שלוום לכל הפורום הסטלן הזה :)

בדויה02

New member
מאיפה התמונות האלו שהם מתחבקים?

התמונות ממש יפות ואף פעם לא ראיתי אותם! כנראה פיסיפסתי תוכנית.. הפרק מדהים כרגיל!!!!!!!! ואני מחכה בקוצר רוח לפרק הבא...! ותעלי את התמונות בבקשה.....!!!!!!!!

כןןןןןן../images/Emo70.gif רק תעשו שירשור בנפרד כדי

שהשרשור הזה לא יהפוך לשרשור תמונות למרות שתמונות של כריס וקלי מתקבלות תמיד!!!

Conviction

New member
אל תדאגי, זה רק שתי תמונות. :$

את רוצה שאני אפתח שרשור חדש בכל מקרה?

לא.. שימי אותן כאן../images/Emo70.gif תמונות של קלי

וכריס תמידדדדדדדדדדדדדדדדדדדד מתקבלות בברכה בעיקר ביחד

למעלה