מלכת הוילה
New member
../images/Emo26.gifAI-Young dreams../images/Emo36.gifפרק 6../images/Emo70.gif
פרק שישי "מה אמרת
" שאלה קת'רין את באקי. "לא... לא אמרתי כלום", התחיל לגמגם באקי. "כן אמרת... את שיקרת
אתה כן זוכר מה קרה אתמול
", אמרה קת'רין ההמומה. "אני לא יודע על מה את מדברת", אמר באקי והסתובב כדי לחזור ללגונה. "אתה יודע טוב מאוד על מה אני מדברת
אני חשבתי שאתה לא זוכר ואני רציתי להסביר לך שהנשיקה עם אייס הייתה....", "אני לא רוצה לשמוע
", ענה לה באקי, "זה לא מעניין אותי
את יכולה לנשק את מי שאת רוצה את לא חייבת לי הסברים
", אמר באקי בקול מורם. "אתה לא מבין...", ניסתה קת'רין להסביר את עצמה. "לא הייתה לנשיקה שלנו משמעות
אני הייתי שיכור ואת פשוט היית שם... אל תייחסי לזה יותר מידי משמעות כי אין לזה!! אין לזה בכלל
", אמר באקי. קת'רין עמדה מולו בעיניים נוצצות אבל לא התכוונה לתת לו לראות אותה בוכה. היא לא הצליחה להגיב אז היא פשוט הסתובבה והלכה משם. באקי לקח נשימה ארוכה. הוא ידע שזה ממש לא מה שהוא מרגיש ושהנשיקה הזאת הייתה עם המון משמעות עבורו, אבל הוא לא יכל להתחרות על קת'רין עם בחור כמו אייס ועם עוד מחצית מהבנים מבית הספר שדלוקים על הנערה הכי פופולרית. "זה פשוט לא צריך לקרות...", ניסה לשכנע את עצמו באקי. הוא לקח עוד נשימה ארוכה ונכנס ל"לגונה". "ויש לי ממש בנות חמודות בכיתה.. והבנים הרבה יותר חמודים", אמרה ליסה בדיוק כשבאקי התיישב איתה ועם פריס וקלי. "איפה היית
", שאלה קלי. "סתם.. יצאתי לנשום אוויר", אמר באקי וזז כדי שכריס יוכל להתיישב. "דיברתי עם אייס... מסתבר שהמאמן כדורסל רצה שהקבוצה תישאר אחרי הלימודים אז הוא לא יגיע... מסכן הוא עם הנגאובר רציני" צחקק עליו כריס. "תגיד..." שאל באקי "מה הקטע בין אייס וקת'רין
" "חח למה אחי
" צחק כריס "בא לך עליה
" "לא לא לא... סתם נראה כזה שהוא הבחור הכי מקובל והיא הבחורה הכי מקובלת אז יש ביניהם סיפור.. זה הכל" אמר באקי. "האמת שאין שם הרבה... הם הכירו אחד את השני כמעט כל החיים.. בכיתה ט' הם ניסו לצאת ביחד.. זה החזיק מעמד בקושי חצי שנה אבל הם לא נתנו לזה להפריע לידידות שלהם והם ידידים טובים עד היום", הסביר לו כריס וקרא לטיילור כדי להזמין. "אההההה הבנתי...", ענה באקי, "למרות שאם אתה שואל אותי... אייס עדיין דלוק עליה קצת" אמר כריס בחצי צחוק. באקי הקשיב לו ושתק. "מי דלוק על מי ומי התחיל את השריפה
" אמר טיילור כשהוא הגיע לשולחן. "חח היי טיילור... בדיוק דיברנו על היום הראשון של ליסה", אמרה פריס. "אני חייבת לציין משהו.... היועצת שלנו... מנדיסה.. כאילו מנדי בשביל באקי" אמרה קלי והיא ובאקי צחקו " ממש חמודה
" "ממתי יועצים חמודים
" ,אמר כריס "היא ממש חמודה
", ענתה לו קלי, "היא התעניינה ביום הראשון שלנו ללימודים ואמרה שאם נצטרך משהו היא תמיד מוכנה לעזור" אמרה קלי בחיוך. "כן היא ממש בסדר", ענתה פריס. "אווווו!!!.... חמודה...ממש בסדר....יועצת....", התלהב טיילור, "יש למישהו את המספר שלה
" הוא אמר וצחק. "אויי תפסיק עם זה" אמר לו כריס ונתן לו מכה בחזה. "אני רוצה להזמין קולה בבקשה", אמר כריס, "גם אני", אמר באקי, "גם אני וליסה", ענתה פריס, "אני רוצה מיץ תפוזים ..תודה", אמרה קלי. "כבר מגיעעעעעעעעעעע" אמר טיילור והלך לכיוון המטבח. "בכל מקרה...", המשיך כריס, "אי אפשר לסמוך על יועצים
אתם לא יודעים למי הם מעבירים את הסיפור שלכם או למי הם נותנים אתכם כדוג'... בגלל זה היחיד שמייעץ לי זה אני" "ובגלל זה אתה בסוף תישאר אומלל ולבד" ענתה לו קלי, "לפחות אני לא בוטח בכל דבר שזז", המשיך כריס "ולפחות...." התכוונה להמשיך קלי אבל ליסה קטעה אותם. "חחחחחח תשמעו...אם לא הייתי יודעת שאתם מכירים רק יומיים הייתי בטוחההה שיש ביניכם משהו", צחקה ליסה ופריס השתעלה בכאילו והסתכלה על כריס. היה מתח בשולחן עד שהגיע אליוט. "הייייייי חבר'ה... יווו טיילור
קולה בבקשה.. תודה אחי" "הנה שתייה לכולכםםםםםם......תיהנו אחים שלי... ואם תביאו לי את המספר של היועצת זה יהיה על חשבון הבית" צחק איתם טיילור "זה בסדר..אנחנו נשלם.. החשבון עלינו הפדיחה עלייך
" הצחיקה פריס את כולם "אווו נפגעתי.... פגעת בי ילדה" אמר טיילור בצחוק והלך.
פרק שישי "מה אמרת