AI-Young dreams
פרק 6

../images/Emo26.gifAI-Young dreams../images/Emo36.gifפרק 6../images/Emo70.gif

פרק שישי "מה אמרת
" שאלה קת'רין את באקי. "לא... לא אמרתי כלום", התחיל לגמגם באקי. "כן אמרת... את שיקרת
אתה כן זוכר מה קרה אתמול
", אמרה קת'רין ההמומה. "אני לא יודע על מה את מדברת", אמר באקי והסתובב כדי לחזור ללגונה. "אתה יודע טוב מאוד על מה אני מדברת
אני חשבתי שאתה לא זוכר ואני רציתי להסביר לך שהנשיקה עם אייס הייתה....", "אני לא רוצה לשמוע
", ענה לה באקי, "זה לא מעניין אותי
את יכולה לנשק את מי שאת רוצה את לא חייבת לי הסברים
", אמר באקי בקול מורם. "אתה לא מבין...", ניסתה קת'רין להסביר את עצמה. "לא הייתה לנשיקה שלנו משמעות
אני הייתי שיכור ואת פשוט היית שם... אל תייחסי לזה יותר מידי משמעות כי אין לזה!! אין לזה בכלל
", אמר באקי. קת'רין עמדה מולו בעיניים נוצצות אבל לא התכוונה לתת לו לראות אותה בוכה. היא לא הצליחה להגיב אז היא פשוט הסתובבה והלכה משם. באקי לקח נשימה ארוכה. הוא ידע שזה ממש לא מה שהוא מרגיש ושהנשיקה הזאת הייתה עם המון משמעות עבורו, אבל הוא לא יכל להתחרות על קת'רין עם בחור כמו אייס ועם עוד מחצית מהבנים מבית הספר שדלוקים על הנערה הכי פופולרית. "זה פשוט לא צריך לקרות...", ניסה לשכנע את עצמו באקי. הוא לקח עוד נשימה ארוכה ונכנס ל"לגונה". "ויש לי ממש בנות חמודות בכיתה.. והבנים הרבה יותר חמודים", אמרה ליסה בדיוק כשבאקי התיישב איתה ועם פריס וקלי. "איפה היית
", שאלה קלי. "סתם.. יצאתי לנשום אוויר", אמר באקי וזז כדי שכריס יוכל להתיישב. "דיברתי עם אייס... מסתבר שהמאמן כדורסל רצה שהקבוצה תישאר אחרי הלימודים אז הוא לא יגיע... מסכן הוא עם הנגאובר רציני" צחקק עליו כריס. "תגיד..." שאל באקי "מה הקטע בין אייס וקת'רין
" "חח למה אחי
" צחק כריס "בא לך עליה
" "לא לא לא... סתם נראה כזה שהוא הבחור הכי מקובל והיא הבחורה הכי מקובלת אז יש ביניהם סיפור.. זה הכל" אמר באקי. "האמת שאין שם הרבה... הם הכירו אחד את השני כמעט כל החיים.. בכיתה ט' הם ניסו לצאת ביחד.. זה החזיק מעמד בקושי חצי שנה אבל הם לא נתנו לזה להפריע לידידות שלהם והם ידידים טובים עד היום", הסביר לו כריס וקרא לטיילור כדי להזמין. "אההההה הבנתי...", ענה באקי, "למרות שאם אתה שואל אותי... אייס עדיין דלוק עליה קצת" אמר כריס בחצי צחוק. באקי הקשיב לו ושתק. "מי דלוק על מי ומי התחיל את השריפה
" אמר טיילור כשהוא הגיע לשולחן. "חח היי טיילור... בדיוק דיברנו על היום הראשון של ליסה", אמרה פריס. "אני חייבת לציין משהו.... היועצת שלנו... מנדיסה.. כאילו מנדי בשביל באקי" אמרה קלי והיא ובאקי צחקו " ממש חמודה
" "ממתי יועצים חמודים
" ,אמר כריס "היא ממש חמודה
", ענתה לו קלי, "היא התעניינה ביום הראשון שלנו ללימודים ואמרה שאם נצטרך משהו היא תמיד מוכנה לעזור" אמרה קלי בחיוך. "כן היא ממש בסדר", ענתה פריס. "אווווו!!!.... חמודה...ממש בסדר....יועצת....", התלהב טיילור, "יש למישהו את המספר שלה
" הוא אמר וצחק. "אויי תפסיק עם זה" אמר לו כריס ונתן לו מכה בחזה. "אני רוצה להזמין קולה בבקשה", אמר כריס, "גם אני", אמר באקי, "גם אני וליסה", ענתה פריס, "אני רוצה מיץ תפוזים ..תודה", אמרה קלי. "כבר מגיעעעעעעעעעעע" אמר טיילור והלך לכיוון המטבח. "בכל מקרה...", המשיך כריס, "אי אפשר לסמוך על יועצים
אתם לא יודעים למי הם מעבירים את הסיפור שלכם או למי הם נותנים אתכם כדוג'... בגלל זה היחיד שמייעץ לי זה אני" "ובגלל זה אתה בסוף תישאר אומלל ולבד" ענתה לו קלי, "לפחות אני לא בוטח בכל דבר שזז", המשיך כריס "ולפחות...." התכוונה להמשיך קלי אבל ליסה קטעה אותם. "חחחחחח תשמעו...אם לא הייתי יודעת שאתם מכירים רק יומיים הייתי בטוחההה שיש ביניכם משהו", צחקה ליסה ופריס השתעלה בכאילו והסתכלה על כריס. היה מתח בשולחן עד שהגיע אליוט. "הייייייי חבר'ה... יווו טיילור
קולה בבקשה.. תודה אחי" "הנה שתייה לכולכםםםםםם......תיהנו אחים שלי... ואם תביאו לי את המספר של היועצת זה יהיה על חשבון הבית" צחק איתם טיילור "זה בסדר..אנחנו נשלם.. החשבון עלינו הפדיחה עלייך
" הצחיקה פריס את כולם "אווו נפגעתי.... פגעת בי ילדה" אמר טיילור בצחוק והלך.

המשךךך../images/Emo26.gif

אליוט התיישב ליד ליסה. "אזזז... איך היה לך היום הראשון ללימודים קטנטונת
", "היה בסדר.. יש לי כיתה ממש חמודה.. עוד לא הספקתי להכיר את כולם אבל יש לי כמה בחורים ממששש חמודים ובנות ממש מקסימות
אני ממש מחכה להמשך השנה" אמרה ליסה בחיוך. "אני שמח שהמקום הזה השאיר עלייך חותם טוב", אמר אליוט והסתובב לקלי, "ומה איתך בלונדה
כבר הספקת להכיר בחורים שווים שיעבירו לך את הזמן
", פתאום הם שמעו שיעול וראו את כריס נחנק בעדינות מהשתיה. "לאט אחי... לא קרה כלום", אמר לו באקי "לא פשוט לא שתיתי נכון זה הכל", ניסה לתרץ את עצמו כריס "לא שתיתי נכון
מה זה מבחן
", צחקה עליו פריס "מצחיקקק..", ענה לה כריס והסתכל על קלי במבוכה. "האמת שמקודם כמה בנים בשולחן ליד ניסו להתחיל עם קלי אבל היא לא הייתה בקטע". וואלה
למה
", שאל אליוט בהלם "לא יודעת..", ענתה פריס, "אולי היא בקטע אחר". הפעם הייתה זאת קלי שנחנקה מהשתייה "אממ...לא..חח..פריס..למה נראה לך
", גמגמה קלי, "בכל מקרה אני ובאקי צריכים ללכת לבית... יש לנו מלא חומר להשלים נכון באקי
" שאלה קלי אבל באקי היה עסוק במחשבות אחרות "באקי
", אמרה קלי "אההההה... כן כן מה שאמרת" "חח בכלל לא הקשבת.. בכל מקרה אנחנו זזים... נדבר כבר אוקיי
" "אוקייי ביייייי" אמרו לה ליסה ופריס "נדבר אחותי בייי גבר", אמר אליוט ורק כריס לא הגיב. "לאן נעלמת היום בצהריים
", שאלה קלי את קת'רין בטלפון. "סתם.. לא הרגשתי טוב... כנראה לא ישנתי מספיק טוב בלילה", גמגמה קת'רין. "נו באמת.. את מצפה שאני אקנה את זה
" "האמת... לא", צחקה בכוח קת'רין, "עזבי זה לא לטלפון.. אני יבוא לאסוף אותך ונעשה סיבוב...שופינג קטן יוציא אותי מהבאסה". "סבבה..אני למטה עוד 10 דק'... נתראה", אמרה קלי וניתקה. "אני לא מאמינה
", אמרה קת'רין, "עשינו שופינג במשך שעות ואני עדיין בדיכאון". "דיכאון לא עובר ככה סתם... אפילו לא הסברת לי כמו שצריך מה קרה?? רק זרקת כמה מילים בין ג'ינס וחולצה שדרך אגב נראית מדהים עלייך", אמרה קלי וניסתה לעודד את קת'רין. "אני לא מבינה מה יש לו
", התיישבה קת'רין בכיסא בבית הקפה שבקניון. "אי אפשר להבין את באקי... הוא סגור קצת.. אבל תאמיני לי, כמה שהוא משחק אותה, הוא בחור טוב
בחור מאוד טוב
", אמרה קלי "אז למה הוא ככה
", שאלה קת'רין, "למה הוא ככה איתי
" "אני יסביר לך אבל זה נשאר בינינו
", אמרה קלי "שוט" ענתה לה קת'רין והקשיבה. "לבאקי לא היו חיים קלים.... אבא שלו עזב את המשפחה כשבאקי היה בן 8 ומאז הוא גם עובד וגם לומד! את רואה ילד בן 8 עובד בחלוקת עיתונים
מסכן.. הוא היה קם ב5 ומגיע הביתה ב4 ישר לומד משלים חומר והולך לישון.... בגלל זה קשה לו לראות אנשים שלוקחים כסף וחיים טובים כאילו זה מובן מאליו" . "וואאאוו", הגיבה קת'רין, "מסכן... אוקיי אז.. אני יכולה להבין למה הוא לא אוהב אנשים סנובים מפונקים וכאלה... אבל מה יש לו איתי
מה אני עשיתי לו
הוא עדיין לא מכיר אותי כדי להכניס אותי לקטגוריה של "אני שונא אותה כי היא מפונקת" ". "אז זהו....", צחקקה קלי, "שאת אפילו לא בכיוון". "מה.. מה זאת אומרת
", אמרה קת'רין. "בואי אני יסביר לך איפה את משתלבת....", המשיכה קלי, "לבאקי הייתה חברה... הם היו חברים עוד בגיל 13! אהבת ילדות... וזה התפתח ליותר מזה ככל שהם התבגרו... הם היו ביחד והוא ממש אהב אותה....עד שלפני חצי שנה הוא גילה שהיא בגדה בו...עם חבר טוב שלו...
". "אווווו...", אמרה קת'רין, "זה כבר לא נשמע לי טוב". "בכלל לא טוב
", המשיכה קלי, "לבאקי היה חבר ממש טוב..הוא היה ממשפחה דיי אמידה... אבא עורך דין אמא רופאה... קיצר לא היה חסר..." אמרה קלי. "אתן רוצות להזמין משהו?", הפריע להן המלצר. "אההה..כןן...אממ.. 2 אייס קפה בבקשה", אמרה קת'רין וחיכתה להמשך הסיפור. "תודה", אמרה קלי למלצר. "תמשיכי
", אמרה קת'רין בהתלהבות.

המשךךך../images/Emo26.gif

"אוקיי אז... איפה עצרתי
אה כן.... כמו שאמרתי לך..באקי לא אהב את כל הילדים שמתלהבים מהכסף שלהם.. אבל הוא וניל..זה החבר... גדלו ביחד... היו ביחד כל החיים.. אז הוא חשב שניל שונה... מה שהוא לא היה
", אמרה קלי וזזה כדי שהמלצר יניח את האייס קפה. "תודה", אמרה קת'רין ולגמה מהאייס קפה "אז...", המשיכה קת'רין, "חברה שלו בוגדת בו...עם החבר הכי טוב שלו בגלל זה הוא התייחס אליי כ"כ מגעיל.. כי כשהוא הגיע הוא התחבר הכי לאייס.. ואז כשהוא ראה... אוייי אלוהים
אני מרגישה מטומטמת
", אמרה קת'רין ונתנה לעצמה מכה על המצח. " את לא צריכה להרגיש מטומטמת.. זה באקי שצריך להתגבר...אבל.. קשה לו
הוא נתן לה הכל
אהבה פינוקים כל מה שכסף לא יכול לקנות.. והיא בחרה בכסף... ניל לא באמת אהב אותה.. אבל היא הסתנוורה מהכסף שלו...כסף שלבאקי לא היה.. מאז הוא חי בסרטים שהוא לא טוב מספיק ויותר מזה...", אמרה קלי ולקחה לגימה מהאייס קפה, "נווו... יותר מהה
", אמרה קת'רין, "חחחח תירגעי...גם לי מותר לשתות לא
", צחקה קלי והמשיכה, "בכל מקרה.. באקי נשבע לעצמו שהוא לא יתאהב שוב
פעם אחת הוא נשבר והוא נשבע שהוא לא ייתן לבחורה לשבור אותו שוב
אבל...." ,"אבל מה
", הסתקרנה קת'רין "אבל אז את הגעת....." אמרה קלי וחייכה. קת'רין חייכה אליה חזרה. "נכון שאתם מכירים יומיים וקצת...", צחקה קלי, "אבל את בדיוק מה שהוא אוהב אצל בנות... יש לך שמחת חיים ואת קופצנית ולא סנובית ומתחברת לכולם בקלות ו...", "ועשירה ומפונקת ומקובלת ומעודדת ועכשיו כנראה גם מתנשקת סדרתית..", אמרה קת'רין והתבאסה. "יש לזה פתרון פשוט...", אמרה קלי "והוא
" שאלה קת'רין "אל תוותרי... אם את רוצה לבדוק איך את ובאקי תסתדרו...אל תוותרי...הוא רגיל שמוותרים עליו.. תוכיחי לו שאת לא...", אמרה קלי חייכה ושתתה מהאייס קפה. "קלי... אמרו לך פעם שאת חכמה
" צחקה קת'רין. "לא.. כנראה הבלונד הטעה אותם
" אמרה קלי והעבירה את היד על השיער. שתיהן צחקו. "אוקיי... עזבי אותי עכשיו... מה איתך
, שאלה קת'רין. "מה איתי
", אמרה קלי מופתעת. "מה איתך ועם הרוקיסט הקשוח שלנו
" "אין כלום... הוא כל הזמן ציני ושופט וחושב שהוא יותר טוב מכולם", אמרה קלי "ואת אוהבת את זה", אמרה קת'רין וצחקה "הוא חמוד..אבל... לא נראה לי שהוא בקטע שלי" "אז את צריכה משקפיים... תני לו זמן... קשה לו להיפתח..הוא תמיד היה קשה" "יש סיבה מיוחדת
", שאלה קלי. "תראי", אמרה קת'רין, "הוא גידל את עצמו.. להורים שלו אף פעם לא היה ממש אכפת.. אז הוא פיתח עור של פיל מגיל צעיר ודיי קשה לחדור אליו... החברים שלו הם האנשים שהוא גדל איתם.... חוץ מפה ושם כמה בודדים" "ו...יש לו חברה
", שאלה קלי בהיסוס "לא.. כריס לא בקטע של חברה..אולי חברה ללילה.. אם את מבינה אותי..הוא אומר על עצמו שהוא לא יתאהב בחיים... אבל... אף פעם אל תגיד אף פעם", אמרה קת'רין. "אויי תראי כבר מאוחר...", אמרה קלי. "מתחמקתתתת.. יפה לך
", צחקה קת'רין. "יאללהה... מחר יש לנו יום ארוך... מזל שאנחנו באותה כיתת מתמטיקה אחרת הייתי מתה
" צחקה קלי "את יודעת מה
.. אני מכירה אותך יומיים וכבר אני מרגישה הכי פתוחה איתך" "קראת לי את המחשבות פוסיקאט", צחקה קלי וחיבקה את קת'רין. "יאללה היינו....", התקדמה קת'רין "היינו....", אמרה קלי. קת'רין הורידה את קלי בבית של דוד שלה והמשיכה הביתה. היא הכניסה את האוטו לחניה ועלתה לחדר. היא פתחה את הדלת ונדהמה
"מה אתה עושה כאן
" המשך יבואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

mismesh111

New member
../images/Emo13.gif

ממש יפה.. אני ממש נהנית לקרוא את זה חח..תמשיכי לכתוב.!=]

Fairywitch

New member
הרגע סיימתי לקרוא את הפרק החמישי../images/Emo9.gif

היה מעולה
בו וסיימון הלוקרים
הוספתי אותו למאמרים. תיכף אקרא ואוסיף גם את זה

MeetLofe

New member
מעולה!!

אני מוצא את עצמי שקוע למסך וקורא כל הכבוד לך ואל תפסיקי לכתוב כי את מוכשרת ואני נהנה:] ואני בהחלט רואה כ"כ הרבה קשר בין הדמויות למציאות

תודהההה../images/Emo70.gif איזה מאמי../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

שמחה שנהנית לקרוא
חחח קל לדמיין את הדמויות כי אנחנו יודעים איך הן נראות.. זה הכי כיף

בדויה02

New member
מעולה../images/Emo13.gif

יש לי שאלה.....: כל כמה זמן את כותבת פרק
תמשיכי לכתוב! וזה מאוד מעניין....!

תודהההה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gifו..../images/Emo26.gif

אני כותבת פרק או פעם או פעמיים בשבוע.. זה תלוי במי שקורא.. לרוב יוצא לי לכתוב כל 4 ימים פרק.. כדי להספיק לפני שהתוכנית תסתיים... אבל לפעמים זה מתעכב קצת.... שמחה שזה מעניין אותך

Fairywitch

New member
אהבתי...

"מי דלוק על מי ומי התחיל את השריפה"
עדיין לא סיימתי לקרוא, רגע. בעוד כמה דקות זה יהיה במאמרי הפורום

חח תודהה../images/Emo70.gifתגובה על 2 ההודעות../images/Emo26.gif

וגם על הפרק הקודם
פרק 5
חחחחחחח שמחה שאהבת את הקטע עם הלוקרים.. שילבתי את זה ברגע האחרון... עכשיו זה השתלם חחחח וגם הקטע עם אליוט שהוא מסביר להם על ספרות
"...ספרות רק אם בא לכם, ספרות יצירתית, ספרות-תראו-את-הסרט-במקום..." חחחחחחחח אהבתי לכתוב את זה
בנוגע לפרק הזה
שמחה שאהבת בינתיים.. מקווה שתהני גם מההמשך

../images/Emo9.gifיאאאאייי תודה רבהההה../images/Emo70.gif

אני מסמיקהה חחחח
תודה רבה
אני נהנית לכתוב את זה ואני פשוט שמחה שאוהבים את זה וקוראים את זה

Fairywitch

New member
וואי, את יצירתית../images/Emo2.gif

ביקורת בונה:
אהבתי את בניית העלילה.
הדמויות אמינות- אני ממש יכולה לדמיין אותן.
שמחה שמנדיסה הצטרפה לסיפור
הערות לפעם הבאה- את משתמשת המון בשלוש נקודות ("..."), הייתי בודקת איפה אפשר להשתמש בפסיקים במקום. באופו כללי כל עניין הפיסוק הרבה יותר טוב
תראי במאמרים איך ערכתי את ההגהה הלשונית ותראי אם הכל בסדר

אין בעיה בכלל../images/Emo70.gif בכיף../images/Emo26.gif

אני פשוט רגילה להשתמש בכל הקטע של ה "..." בגלל המסנג'ר וכל התוכנות האלו חחחחח הן הרסו לנו את ההגהה הלשונית
חחחחחחחח אבל אני אשתדל להבא לשנות את זה כמה שיותר, למרות שלפעמים זה משתלב עם הדיבור של הדמות..... בנוגע לכל השאר
שמחה שאהבת אתה עלילה והדמויות
ותודה על המחמאה

walla246

New member
אייזהה מדהייים...../images/Emo8.gif

וואי ממש ממש אהבתי... העלילה מדהימה , ובאמת יותר קל לקרוא את זה כשאני לא צריכה לדמיין איך הדמויות נראות-אלא אני פשוט יודעת... עבודה מדהימה!!! מצפה בקוצר רוח להמשך...

תודההההה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo26.gif

אני מקווה שקראת מהפרק הראשון כדי שתביני הכל. שמחה שנהנית ומקווה שתהני גם בהמשך

למעלה