מלכת הוילה
New member
../images/Emo26.gifAI- Young dreams../images/Emo36.gifפרק 2
החלטתי לשים יותר מפרק אחד בשבוע כדי שנוכל להתקדם קצת לפני שהתוכנית תסתיים.... תהנווווו
פרק שני
כריס ההמום הצביע על טיילור שמתקרב לשולחן שבו ישבו הבחור והבחורה "אני מקווה שלא יעשה פדיחות" אמר "חסר לו
אני יהרוג אותו ויקים אותו לתחייה כדי להרוג אותו שוב
" איימה קת'רין. בעוד אייס קת'רין כריס אליוט ופריס מביטים לכיוון טיילור, הוא עסוק בשלו. " שלום לכם
" הציג את עצמו "אני טיילור הבעלים של המקום המדהים שבו אתם נמצאים שאגב קוראים לו "הלגונה" לרוב באים לפה כל המי והמי של העיר ואני חייב לציין שאת הפרצופים שלכם לא ראיתי פה אף פעם" "שלום
" אמרה הבחורה בקול מתלהב " אני קלי וזה בן דוד שלי באקי ועברנו לכאן מאלבאמרו שזה מקום ממש קטן בדרום ונסענו דרך ממש ארוכה והיינו ממש רעבים ואז חשבו איפה אפשר לאכול והחלטנו לנסות..." " חחח קלי תני לאדון לעכל את המידע לאט לאט" צחק עליה באקי "זה בסדר אני קולט מהר.. ובלי אדון בבקשה.. אל תיתן לשיער להטעות אותך... אני טיילור.. בשביל כולם אני טיילור ואפשר להגיד שאני הפסיכולוג המזמר היייייי הייי בייבייייי" אמר טיילור והתחיל לצעוד בריקודים ושירה לכיוון השולחן של החבר'ה "חחחחחחח נחמד כאן.. אני חושבת שנשתלב כאן יופי
אתה לא חושב באקי
" "כן... כל עוד לא נתקל בחבורות של סנובים שחושבים שהכסף של אבא קונה הכל" "אוי תפסיק להיות כזה שלילי" אמרה קלי ונתנה לו מכה בכתף "אני בטוחה שיהיה..." היא סובבה את הראש ונתפסה במבט של כריס... הם הביטו אחד בשני במשך כדקה בלי לשים לב "קלייי... קליי את איתי
" שאל באקי "מה קרה
" "יווווווווווווו כריס
מה נסגר אחי
צעק אייס "כלום" אמרו קלי וכריס ביחד כל אחד לאדם שלידו בעוד קלי ובאקי שותים על הדלפק בא טיילור כדי לספר לחבר'ה את מה שהוא שמע "לפי מה שהבנתי הם מאלבאמרו.." "אלבא מה
" שאלה קת'רין "א-ל-ב-א-מ-א-ר-ו... א' כמו אליוט ל' כמו לומד ב' כמו בתיכון..." צחק עליה אליוט "אחחח אליוט
ההומור ממך והלאה
" אמרה קת'רין ושמעה את הגיחוך של פריס "ו..... מה.... מה הם עושים כאן?" שאל כריס והתנהג כאילו זה לא מעניין אותו "מסתבר שהם עברו לכאן רק היום.... הם נראים לי בני גילכם אז אולי אפילו תיפגשו אותם בבית ספר" מה הסיכוייםםםםם שמכל בתי הספר הם ירשמו דווקא ל"private LA high school
" אמרה פריס " אז.... הוא חוואי... רואים שאין לו סטייל... לא הקטע שלי" "תנגבי את הריר מותק.. אחרי זה תדברי" אמר לה אייס והגיש לה מפית נייר "אה כן
אני יוכיח לך
" אמרה קת'רין וקמה מהכיסא " לאן את הולכת
" שאל כריס " לפגוש אנשים חדשים... לא יפה להיות חצופה לאורחים" אמרה, קרצה עין והתקרבה לשולחן של קלי ובאקי. "היייייייייייייייייייי" אמרה בקול קופצני וחביב " תני לי לנחש.. מעודדת
" אמר באקי בקול מזלזל... "כן
אויי גאד איך ידעת?! אמרה קת'רין "ניחוש קל" אמר באקי וסרק את השיער החלק האיפור המושקע החולצה הוורודה החצאית השחורה ועמידת הדוגמנית של קת'רין "תפסיק
" לחשה לו קלי " הייייי...." הסתובבה לקת'רין " אני קלי... עברנו לכאן מאלב..." "כן כן" קטעה אותה קת'רין " שמענו כבר את הכל מטיילור... אז...איפה אתם מתחילים את שנת הלימודים
" התעניינה קת'רין " האמת שנרשמנו ל"private LA high school".. את מכירה במקרה
" "ברור
" אמרה קת'רין והסתובבה לכיוון השולחן וקרצה עין לאייס " כולנו לומדים שם" "כולנו
" שאל באקי "כן כן.. רואים שם" אמרה קת'רין והצביעה על השולחן שבו ישבו כולם "אלה החבר'ה הכי מדהימים הכי יפים והכי מקובלים שתכירו
" "ייפפייייי" אמר באקי בטון מזלזל "קרה משהו
" שאלה קת'רין בקול ציני
החלטתי לשים יותר מפרק אחד בשבוע כדי שנוכל להתקדם קצת לפני שהתוכנית תסתיים.... תהנווווו