AI- Young dreams
פרק 2

../images/Emo26.gifAI- Young dreams../images/Emo36.gifפרק 2

החלטתי לשים יותר מפרק אחד בשבוע כדי שנוכל להתקדם קצת לפני שהתוכנית תסתיים.... תהנווווו
פרק שני
כריס ההמום הצביע על טיילור שמתקרב לשולחן שבו ישבו הבחור והבחורה "אני מקווה שלא יעשה פדיחות" אמר "חסר לו
אני יהרוג אותו ויקים אותו לתחייה כדי להרוג אותו שוב
" איימה קת'רין. בעוד אייס קת'רין כריס אליוט ופריס מביטים לכיוון טיילור, הוא עסוק בשלו. " שלום לכם
" הציג את עצמו "אני טיילור הבעלים של המקום המדהים שבו אתם נמצאים שאגב קוראים לו "הלגונה" לרוב באים לפה כל המי והמי של העיר ואני חייב לציין שאת הפרצופים שלכם לא ראיתי פה אף פעם" "שלום
" אמרה הבחורה בקול מתלהב " אני קלי וזה בן דוד שלי באקי ועברנו לכאן מאלבאמרו שזה מקום ממש קטן בדרום ונסענו דרך ממש ארוכה והיינו ממש רעבים ואז חשבו איפה אפשר לאכול והחלטנו לנסות..." " חחח קלי תני לאדון לעכל את המידע לאט לאט" צחק עליה באקי "זה בסדר אני קולט מהר.. ובלי אדון בבקשה.. אל תיתן לשיער להטעות אותך... אני טיילור.. בשביל כולם אני טיילור ואפשר להגיד שאני הפסיכולוג המזמר היייייי הייי בייבייייי" אמר טיילור והתחיל לצעוד בריקודים ושירה לכיוון השולחן של החבר'ה "חחחחחחח נחמד כאן.. אני חושבת שנשתלב כאן יופי
אתה לא חושב באקי
" "כן... כל עוד לא נתקל בחבורות של סנובים שחושבים שהכסף של אבא קונה הכל" "אוי תפסיק להיות כזה שלילי" אמרה קלי ונתנה לו מכה בכתף "אני בטוחה שיהיה..." היא סובבה את הראש ונתפסה במבט של כריס... הם הביטו אחד בשני במשך כדקה בלי לשים לב "קלייי... קליי את איתי
" שאל באקי "מה קרה
" "יווווווווווווו כריס
מה נסגר אחי
צעק אייס "כלום" אמרו קלי וכריס ביחד כל אחד לאדם שלידו בעוד קלי ובאקי שותים על הדלפק בא טיילור כדי לספר לחבר'ה את מה שהוא שמע "לפי מה שהבנתי הם מאלבאמרו.." "אלבא מה
" שאלה קת'רין "א-ל-ב-א-מ-א-ר-ו... א' כמו אליוט ל' כמו לומד ב' כמו בתיכון..." צחק עליה אליוט "אחחח אליוט
ההומור ממך והלאה
" אמרה קת'רין ושמעה את הגיחוך של פריס "ו..... מה.... מה הם עושים כאן?" שאל כריס והתנהג כאילו זה לא מעניין אותו "מסתבר שהם עברו לכאן רק היום.... הם נראים לי בני גילכם אז אולי אפילו תיפגשו אותם בבית ספר" מה הסיכוייםםםםם שמכל בתי הספר הם ירשמו דווקא ל"private LA high school
" אמרה פריס " אז.... הוא חוואי... רואים שאין לו סטייל... לא הקטע שלי" "תנגבי את הריר מותק.. אחרי זה תדברי" אמר לה אייס והגיש לה מפית נייר "אה כן
אני יוכיח לך
" אמרה קת'רין וקמה מהכיסא " לאן את הולכת
" שאל כריס " לפגוש אנשים חדשים... לא יפה להיות חצופה לאורחים" אמרה, קרצה עין והתקרבה לשולחן של קלי ובאקי. "היייייייייייייייייייי" אמרה בקול קופצני וחביב " תני לי לנחש.. מעודדת
" אמר באקי בקול מזלזל... "כן
אויי גאד איך ידעת?! אמרה קת'רין "ניחוש קל" אמר באקי וסרק את השיער החלק האיפור המושקע החולצה הוורודה החצאית השחורה ועמידת הדוגמנית של קת'רין "תפסיק
" לחשה לו קלי " הייייי...." הסתובבה לקת'רין " אני קלי... עברנו לכאן מאלב..." "כן כן" קטעה אותה קת'רין " שמענו כבר את הכל מטיילור... אז...איפה אתם מתחילים את שנת הלימודים
" התעניינה קת'רין " האמת שנרשמנו ל"private LA high school".. את מכירה במקרה
" "ברור
" אמרה קת'רין והסתובבה לכיוון השולחן וקרצה עין לאייס " כולנו לומדים שם" "כולנו
" שאל באקי "כן כן.. רואים שם" אמרה קת'רין והצביעה על השולחן שבו ישבו כולם "אלה החבר'ה הכי מדהימים הכי יפים והכי מקובלים שתכירו
" "ייפפייייי" אמר באקי בטון מזלזל "קרה משהו
" שאלה קת'רין בקול ציני

המשך../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

"אני פשוט מאושר
ווואאאווו החבר'ה הכי מקובלים באזור
שמישהו יעביר לי טישו אני מתחיל לבכות
אפשר חתימה
עזבי חתימה... אפשר ילד
" אמר באקי וגיחך לעצמו "תסלחי לנו שניה" אמרה קלי וגררה את באקי לצד "תראה...זה רק אני אתה ודוד קארל גרים כאן. אין לנו אף אחד אז מה יהיה רע אם נכיר אנשים לפני היום הראשון ללימודים
לך תדע...." אמרה והסתובבה לכיוון כריס "אולי אפילו נחבב אותם" אמרה, חייכה וחזרה לבאקי. הוא עדיין היה עם פרצוף זעוף. "נו בבקקקשששהההההה!! בשבילי...
" אמרה ועשתה פרצוף עצוב " אב...אנ... טוב
רק בשבילך
" אמר באקי כדי לרצות אותה... "תודה תודה תודה
" אמרה וחיבקה אותו שניהם חזרו לקת'רין "אזזזז..." היא אמרה " מוכנים לפגוש את כולם
" "בטח
" אמרה קלי והתחילה לצעוד עם קת'רין שתיהן נעצרו "אתה בא
" אמרה קת'רין וחייכה חצי חיוך "זה הולך להיות מעניין..." לחש לעצמו באקי והתקדם איתן. "כולםםםםםםם" אמרה קת'רין " תכירו... זאת קלי וזה באקי! הם עברו לכאן מאלאבמיה.." "אלבאמרו" תיקן אותה באקי " כן כן משם" צחקה קת'רין..."בכל מקרה הם ילמדו בבית ספר שלנו
איזה מגניב אה
" "כן מאוד" ענה אייס "היי אני אייס נעים מאוד" אמר ולחץ לבאקי וקלי את היד " ואני פריס...וזה שמזיל ריר לידי זה אליוט" אמרה וטפחה לו על הגב "תודה תודה פריס" אמר " אל תתייחסו אליה... היא לא שתתה את התרופות שלה הבוקר...אני אליוט" "נעים מאוד" אמר לו באקי "נעים מאוד" אמרה לו קלי וזכתה לנשיקה בגב היד "היי אחי אני כריס" אמר ולחץ לבאקי את כף היד " היי אני..." התחילה קלי לפני שנקטעה ע"י כריס "אני צריך לזוז" אמר " זה היום האחרון לחופש ולא סיימתי לכתוב את הלחן לשיר החדש שלי" הוא קם מהר ולקח את הדברים שלו "היה נעים להכיר" "גם לי גבר" אמר לו באקי קלי הפגועה הביטה הצידה וכריס עבר על פניה ויצא החוצה " אל תתייחסי אליו
" אמרה קת'רין "הוא ככה עם כולם
" "כן..." אמרה פאריס " הוא כמו דלעת... קשה בחוץ אבל רך ומושי בפנים" אמרה וכולם התחילו לצחוק, "הייי יש לי רעיון
" אמרה קת'רין "מה דעתכם ללכת לחוף הים
דרך נהדרת לסגור את החופש לא
" "מתאים לי" אמר אייס "גם לי" אמר אליוט "אני לא יודע אם א..." התחיל באקי להגיד אבל קלי תקעה לו מרפק בבטן ואמרה "בטחחחח אנחנו נשמח לבוא
" "מגניבבבבב... ואת פריס
" ענתה קת'רין "אני לא יודעת..." היא ענתה וקת'רין עשתה לה פרצוף של כלבלב עצוב "אני צריכה ללכת לארגן עם ליסה את הדברים שלה....." "אז תארגנו חלק ותבואי איתה
" אמרה קלי "גם רעיון.... אני יראה אם היא רוצה... אני כבר יפגוש אתכם שם טוב
" "מתאים לי..." אמרה קת'רין ותפסה את היד של קלי..."אז נראה אתכם שם
" אמרה ויצאה מהמקום עם קלי. באקי הסתכל על אייס במבט מיוסר. "אל תדאג" אמר לו אייס "אתה תתרגל אליה ולכל זה יותר מהר ממה שאתה חושב"... "אני מקווה" אמר באקי וראה את קלי יוצאת עם קת'רין מ"הלגונה". "אייייייייייייייייייייייייייייייס אנחנו כאן
" צעקה קת'רין כשראתה את אייס עם הגלשן מחפש איפה הם התיישבו. "כבר חשבתי שאני לא אמצא אתכם.... כמה אנשים אה
" אמר והסתכל סביב " סוף החופש.. ברורררר שיהיה פה עמוס" אמרה קת'רין ונשכבה להשתזף קצת "אי.. איפה כריס
" שאלה קלי מהססת "הלכתי להביא את הגיטרה מהאוטו.. למה
" "סתם.." אמרה קלי במבט פגועה " חשבתי בא לך להתעלם ממני עוד קצת..." כריס התיישב ליד קת'רין ולא הגיב "זה היה מאוד חצוף מצידך רק שתדע
"

המשךךך../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

"מה עשיתי
" שאל כריס "כלום.... רק ייבשת אותי ואפילו שלום לא אמרת לי ב"לגונה"..אבל זה בסדר... כנראה רוקיסטים שמשחקים אותה קשוחים לא יכולים להגיד שלום לאנשים.. זה מוריד מהם את רמת הקשיחות.. והם אשכרה נראים אנושיים
" אמרה קלי כאילו בשוק! "אני לא מבין על מה נפגעת
בסך הכל לא אמרתי לך שלום...מה לקחת קשה
" "לא לקחתי" אמרה קלי בלי להסתכל עליו "יופי" הוא ענה לה "יופי" אמרה לו בציניות בחזרה "ווווווווווווווווווואאאאאאאאאווווווווווו" אמרה קת'רין ששכבה ביניהם " אני מרגישה הרבה מתח באוויר.. זה זמן מעולה ל.. שחייה
" קת'רין נעמדה כדי להסתדר " זה בסדר את לא צריכה לעמוד לכבודי
" אמרה לה פריס "הייייי באת....
ואני רואה שהבאת אורחת..." אמרה קת'רין "כן... תכירו כולם זאת ליסה
ליסה זאת קת'רין זה כריס קלי, גם היא חדשה, אייס ובאקי שהוא בן דוד של קלי" "הייייי" אמרו לה כולם ביחד "עכשיו לא קשה להגיד שלום אה
" סיננה קלי לעבר כריס וקמה יחד עם קת'רין "תרגישי בנוח" אמר כריס כדי להחזיר לקלי " כולם נחמדים פה ואת תשתלבי מצוין...." כריס קם וסידר לליסה את המגבת והסתכל על קלי שנעצה בו מבט. " היי לכולם" ענתה ליסה "פריס סיפרה לי שאתם נחמדים אבל לא ידעתי שעד כדי כך... לא הגזמת בכלל בתיאור שלהם אה
" "אמרתי לך שהם הבסט של הבסט" אמרה פריס וחייכה. "הגעת בדיוק בזמן... קת'רין עמדה להיכנס למים" אמר אייס "היא סיימה את שלב ההתבשלות בשמש ועכשיו היא מוכנה לצלילה במים הקרים.. היא מטורפת
" "אגב מטורפים..." אמרה קת'רין " איפה אליוט
" "הוא לא יכול לבוא..." ענה אייס "הוא צריך להשלים המון חומר משנה שעברה אם הוא רוצה להתחיל את השנה בטוב...אז הוא מנצל את קווין עד מחר" "חחחחחחחחחחחח מסכן קווין" צחקה קת'רין "מי זה קווין
" שאלה קלי "את עוד תגלי.. חח תאמיני לי ש..קשה לפספס אותו... חחחחח נכון כריס
" "אויי לא... אל תאלצי את כריס להגיב....חבל על האנרגיה" אמרה וחייכה לכיוון כריס "מה שתגידי בלונדה.. מה שתגידי" צחקק כריס והמשיך לנגן בגיטרה "טוב.. אני מוכן לגלישההההה
" אמר באקי "יאללה אחי בוא ניכנס" אמר אייס " אתה בא
" שאל את כריס "לא.. אני נשאר לנגן קצת.. אני יצטרף יותר מאוחר" ענה לו "יאללה פריס ליסה קלי אתן באות לשחייה
" שאלה קת'רין בהתלהבות "כן למה לא" ענתה פריס וליסה הנהנה בחיוב "אמממ.. אני...לא...אני לא ממש.. אמממ" התחילה לגמגם קלי "מה קרה
" שאלה קת'רין "אני לא ממש יודעת לשחות" ענתה קלי בבושה פתאום היא שמעה צחוק שקט בא מכיוון כריס "מה הבעיה שלך
על מה אתה צוחק
" היא שאלה אותו בעצבים "לא יודעת לשחות
בחייך... היית צריכה למצוא תירוץ יותר טוב מזה
" "אה כן
" אמרה לו קלי בתעוזה כריס צחקק והמשיך לנגן "בואו ניכנס
" אמרה קלי ורצה לכיוון המים "קלי חכי
את לא חייבת אם את לא בטוחה" צעקה לה פריס אבל קלי כבר הייתה על שפת המים... "אוי אתה והיציאות שלך
" זרקה לו קת'רין ורצה לכיוון המים... "אז אני מניחה לעצמי שלא משעמם פה" אמרה ליסה "שעמום היא מילה זרה עבורנו" אמרה פריס וחיבקה אותה. שתיהן הלכו לכיוון הים.

המשךךך-חלק אחרון../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

כריס הסתכל על כל הבנות משחקות במים ואת הבנים גולשים להם בכיף בצד השני של החוף. הוא לא ידע למה אבל קלי משכה את תשומת ליבו בצורה שאף אחת לא משכה קודם. "תתאפס על עצמך" דיבר לעצמו "אתה אפילו לא מכיר אותה יום שלם.... היא בטח עוד בחורה סנובית שחושבת את עצמה... פשוט מהדרום" ניסה לשכנע את עצמו. הוא המשיך לנגן בגיטרה עד ששמע את קת'רין צועקת את שמו "כריסססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס
בוא מהררררררררררררררררר" כריס לא הבין מה קרה וקם מהמגבת שלו..... הוא קלט את פריס וקת'רין מנסות להרים משהו מהמים.... הוא רץ אליהן מהר.. כשהתקרב יותר לכיוון המים הוא קלט את ליסה, קת'רין ופריס.. אבל לא את קלי... "כריססססססססססססססססססססססססססס בוא מהר
" צעקה לו קת'רין פתאום הוא ראה שהיא ופריס מחזיקות משהו... ואז הוא קלט... "זאת קלי
" הוא לחש לעצמו.... הוא רץ לתוך המים ועזר לבנות להוציא אותה הוא הרים אותה עד לאזור שלהם והשכיב אותה על המגבת "מישהו יודע לעשות פה הנשמה
" שאלה פריס "איפה אליוט שצריכים אותו.. הוא יהיה מוכן להנשים כל אחת" ענתה קת'רין כניסיון לרומם את האווירה "זה לא מצחיק
" אמרה לה פריס "מי יודע לעשות החייאה
" "אני יודע" ענה כריס והתכופף לכיוון קלי....... " 5 4 3 2 1" ספר כריס והנשים את קלי " 5 4 3 2 1" והנשים אותה שוב בפעם השלישית הוא שמע את הנשימות של קלי וראה שהיא לאט לאט פותחת את העיניים הוא הסתכל לה בעיניים והתכופף לכיוונה שוב... הפעם לא בשביל להנשים המשך יבואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
הפרקים נהיו יותר ארוכים ואי אפשר להכניס את הכל להודעה אחת אז זה התפצל...
אם זה ממש ארוך אז תגידו לי ואני יקצר את הפרק בפעם הבאה
פשוט רציתי שמשהו ממש עמניין יקרה כבר מהפרק השני.... מחכה לתגובותתתתתתתתתתתתת
לאב יא

b a 1234

New member
יפה... ממש חמוד הרעיון הזה!כל הכבוד

כל הכבוד על הרעיון זה משעשע...

Fairywitch

New member
וואי, זה ארוך- אני אמשיך לקרוא מחר

קראתי חלק ראשון- ואני אשכרה יכולה לדמיין חלק מהדברים. ביקורת בונה לעתיד: לא תמיד ברור מי אומר מה, וגם אניאהרוג אותו ואקים אותו. סורי, הספרנית שבי פורצת החוצה

חחחחח אופסי ../images/Emo9.gif רק שתדעי ש../images/Emo26.gif

גם אני מקפדיה על זה אבל כתבתי מהר וכנראה בבדיקה זה ברח לי להבא אני מבטיחה להקפיד יותר חחחח
וזה באמת ארוך.. מפעם הבאה אני אקצר את הפרקים יותר....

Fairywitch

New member
את לא חייבת לקצר../images/Emo24.gif

אני פשוט כותבת עבודות לאוני' ולכן לחוצה בזמן

blaahh

New member
../images/Emo31.gifעלוב

חחחחחחחחחחח סתם! זה דווקא ממש מצחיק. עשית את פריס ואליוט קורעים!חח. אבל למה אייס כזה סנוב מתלהב(בסדרה שלך)? הוא דווקא נראה ממש חמוד וביישן, הוא ממש מקסים. ונתת לקלי קצת יותר מדי קרדיט, אני לא חושבת שהיא באמת יודעת לבטא את המילה "אנרגיה". חחח.. :)

חח אמאלהה איך הבהלת אותי../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

אמאלהה ממש נבהלתי... חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אייס לא סנוב... פשוט עדיין העלילה לא עליו... בתוכנית הוא נראה ביישן והכל אבל יש לו את המראה של הבחור הפופולרי והשובר לבבות אז הלכתי על זה חחחחחחחחחחחחחחח i lovee kellie מה אני יעשה... אבל בפרקים הבאים זה לא יהיה רק עליה...... מבטיחה

SHTRUDIDI

New member
אהבתי

למרות שאני ממש נגד רומן בין כריס לקלי אבל בסדר,נזרום עם הרעיון שלך...מבדר ביותר!

תודה../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

ולמה נגד
כמה שזה כריס וקלי זה מתבקש- הרוקר הקשוח והדרומית.... מבקש את זה חחחחח
שמחה שנהנית

חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo13.gifהרגת אותי

חחחחחחחחח......לא נורא *תקראי* בשידור החוזר (במקום תראי) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה