תשמעו סיפור...

GGOODD

New member
../images/Emo26.gif תשמעו סיפור...

ובכן קודם כל שלום לכולם
אני חזרתי היום בצהריים מהכנרת... הייתי שם מיום רביעי ואני חייב לציין שמזמן לא נהניתי כמו שנהנתי בימים האלו. היה ממש כיף!!! אני ועוד 2 חברים שלי נסענו לכנרת היינו בחוף לבנון, הקמנו אוהל ענק (באמת ענק, לא מהקטנים הכסופים האלו) ועשינו על האש ורקדנו מלא והצקנו לאנשים עם הפנס שלי וגם צרחנו על עוברים ושבים!!! היה ממש פיצוץ. כשרק באנו היה משהו כמו 5 - 6 אוהלים כשיצאנו החוף כולו היה מפוצץ באוהלים, בקיצור הכל ממש סבבה חוץ מקטע אחד מסריח... אז ככה, בלילה האחרון שלנו שם, אני יושב לי ליד האוהל שלנו בסביבות השעה ככה... חברים שלי היו במים, לי היה קצת קר מידיי אז נשארתי בחוץ עם הנרגילה. קיצור, עוברות 2 בחורות לידי... אחת מהן שואלת אותי אם יש לי במבה, אז אמרתי לה לא, אבל יש נרגילה מפה לשם הן החליטו להישאר ישבנו דיברנו... והתרשמתי לטובה מהבחורות האמתי, הן אמרו שהן למחרת צריכות לנסוע בטרמפים עד לירושלים, אז אני ריחמתי קצת עליהן, הצעתי להן לחזור איתנו עד תל אביב ומשם שיסתדרו... הן שמחו ואמרו שהן יצטרפו אלינו, קיצר הן חזרו לאוהלים שלהן למחרת קמנו בבוקר עוד ישבנו איתן דיברנו וכאלה. בסביבות 2 בערך קיפלנו את הכל. הכנסנו לרכב ונסענו כשהבנות איתנו... במהלך הנסיעה עצרנו לאכול, שם ביקשתי את המספר טלפון של אחת הבנות... הכנסתי אותו לזיכרון של הפלאפון שלי... המשכנו לנסוע, אני יושב מאחורה באמצע. זאת שנתנה לי את המספר טלפון יושבת לידי, לוקחת ממני את הטלפון שהיה אצלי ביד. קיצור אני שפוך מעייפות לא מסתכל עליה כל כך אני רואה שהיא מוציאה את הבטריה ואז אומרת "אופס כזה" ומחזירה אותה, כאילו זה קרה בטעות שהיא פתחה את הבטריה... לא התייחסתי. הורדנו את הבנות בתל אביב, הפלאפון שלי היה כבוי כי נגמרה הבטריה. ירדתי בבית אני לוקח את הטלפון למטען, מדליק אותו: רואה שגיאה - "נא הכנס כרטיס sim" קיבלתי חום, אני פותח את הבטריה אני מסתכל ורואה שאין כרטיס ישר ידעתי מתי ואיפה זה קרה, אבל בהתחלה לא חשדתי בבחורה שיש לה קשר זדוני לעניין, אבל בדקנו טוב טוב את המושב האחורי אולי זה נפל או משהו כזה... אבל לא היה זכר לכרטיס. מסתבר שהבחורות החמודות הללו, לא כאלו חמודות... ובאמת שהפעם הייתי מופתע, כי אחרי שעשינו להן את הטובה הזאת היא עושה דבר כזה... זה מעליב, בכל מקרה אני חסמתי את השיחות היוצאות ויום ראשון אני אלך לשחזר את הכרטיס, הבאסה שבדבר זה שאני צריך לשחזר את כל ה200 זכרונות עכשיו... בעעעע מסקנה, סעו לכנרת... תהנו תעשו כיף חיים, אל תקחו טרמפיסטיות
ואם כבר אתם כן לוקחים, כשאתם מורידים אותם, תבדקו שהכל עליכם ולא עליהן... זהו, זה הסיפור...

יפה יפה....................

קודם כל אני שמחה שנהנית ויש לך לב כזה גדול אבל כמו שאומרים תמיד צריך להסתכל על שתי צדדיי המטבע כלומר זה יכול להיות בן אדם שהוא זאב בתחפושת של כבשה ................ אבל העיקר שלמדת את הלקח שלך ופעם שנייה זה לא יחזור על עצמו
אבל תמשיך לעשות חיים זה הכי חשוווווווווובבבבבבבבבבבבבבב!!!!

למעלה