תפקידים בפורום

chayahd99

New member
../images/Emo26.gif תפקידים בפורום

שלום לכולם
דרושות מתנדבות לתפקידים בפורום
התפקידים הם עבור הפינות הבאות:
סיכום שבועי - אחראית פעם בשבוע, לסכם מה היו לנו בפורום בשבוע שחלף.
אמן בשבוע/שבועיים - אחראית פעם בשבוע/שבועיים (נחליט בהמשך על התדירות) לכתוב מעט על אמנית טלאים כלשהיא מחו"ל.
הטיפ למתחיל - בכל שבוע האחראית תפרסם טיפ מועיל שיכול לעזור למטליאים מתחילים, אבל לא רק.
עזרה ראשונה - האחראית תציג בעיה שיכולה לצוץ במסגרת עבודת הטלאים ופתרונות אפשריים (אני מוכנה לעזור באיסוף רעיונות). ההתחייבות לתפקידים היא לא אינסופית ואפשר שהמתנדבות יתחלפו מדי כמה שבועות/חודשים, תלוי בכל אחת. בכל מקרה את זה נסכם בהמשך. ההתנדבות שלכם ותרומת הידע יכולה מאוד לסייע בפורום אז אני מעודדת אתכם להתנדב וכמובן להציע עוד רעיונות לפינות קבועות. בנוסף, ברצוני להזכיר שתחרות המאמרים נמשכת כאשר הגשת המאמרים היא עד יום שלישי 15/07/2008. עד עתה קיבלתי מאמרים מאוד יפים. חלקם כבר עלו למאגר וחלקים יעלו בקרוב (אני לא עומדת בקצב
) הכללים לתחרות מפורסמים כאן. עד כאן להיום ושבת שלום

ayala26

New member
אני מוכנה להתנדב לתפקיד אמן בשבוע\שבועיים

מכיוון שאני מנויה למגזינים מחו"ל וקוראת בלוגים יוצא לי להתקל בהם. אני יכולה להשתדל מאוד כל שבוע להעלות אבל אם לא יצא אז פעם בשבועיים
בנוסף אני כותבת מאמר כפי שהבטחתי על קרייזי קווילט אם לא נכתב עדיין. ועכשיו ראיתי שיש קטגוריה בתיפורים במכונה ברקמה חופשית. אני רוצה לכתוב גם על זה.

chayahd99

New member
מצויין../images/Emo70.gif

נדבר במסר. ולגבי המאמר, עדיין לא קיבלתי שום דבר על Crazy Quilt וגם אם הייתי מקבלת אין סיבה שלא תכתבי גם. הרי כל אחת כותבת מהזווית שלה ואני בטוחה שכל מאמר יהיה שונה ומכל מאמר יהיה הרבה מה ללמוד. אכן מופיעה קטגוריה של רקמה חופשית ואת מוזמנת לכתוב גם על זה. כמובן שאת לא צריכה לצמצם עצמך ולכתוב רק עבור קטגוריות קיימות. אני יכולה בכל רגע נתון להוסיף עוד קטגוריות. פשוט זה מה שהספקתי (בעזרת חברות הפורום) להגדיר עד עכשיו. אני בטוחה שיש עוד המון נושאים שלא כלולים כרגע בקטגוריות.

למעלה