תעזרו לי

TamiGo

New member
../images/Emo26.gifתעזרו לי ../images/Emo36.gif

תעזרו לי? אני אוהב לשמוע שירים באנגלית.. ממ הסגנון של Avril Lavigne, פופ וכאלה .. ואני לא מוצא שירים
וזה משגע אותי.. תעזרו לי ותמליצו לי על שירים
אני ישמח !!!!!!! תמיר

Shexy Peanut

New member
אממ

עם זה דומה לאבריל. .אז אשלי סימפסון.. וכל הלהקות חרא [סימפל פלאן, גוד שארלוט וכו וכו']

בבקשה

כמה שירים שהם פחות או יותר באותו כיוון Hilary Duff - Fly My chemical romance - Welcome to the Black Parade Pink - Just like a pill Kelly Clarkson - Behind These Hazel Eyes Kelly Clarkson - Since U Been Gone Kelly Clarkson - Gone The Veronicas - 4 ever תהני

hilonet14

New member
אממ

Jojo - Too little too late. Shayne Ward - Thats My Goal. Cascada - Everytime We Touch

hilonet14

New member
אהה

והשיר החדש של אבריל keep holding on שיר סוף הדרך! לא לפספס!! =]]

../images/Emo207.gif לינדסי לוהן...מה ניסגר איתה?

ממש פוסטמה הבחורה
תמונה עדכנית שלה מאיזה טקס

hilonet14

New member
אויי נכון

אם תשאלו אותי תמונה בכלל לא מתתאימה שלה, אפילו לא בפנים.

ofirshai

New member
אם אתה רוצה לשמוע רוק צ'יק אמיתי

כדי לך לשמוע אלאניס מוריסט או את להקת גארבג, ואח"כ לנסות לשמוע את טורי אימוס. אצל אלאניס מומלץ להתחיל מאלבום הבכורה שלה Jagged Little Pill או מהאוסף שלה, למרות שהוא שחסרים בו כמה להיטים טובים. אח"כ מומלץ ללכת על האלבומים שלה לפי סדר כרונולוגי. אחרי שהתחברת למוזיקה של אלאניס מומלץ לנסות את טורי אימוס, ולהתחיל מהאוסף שלה. אצל גארבג' בסוף מרץ 2007 יצא האוסף שלהם, כך שמומלץ לחכות. הייתי גם ממליץ לך על נו דאוט, להקת האם של גוון סטפאני, למרות שהם מאוד שונים שהסגנון של אבריל, ויותר נוטים לפאנק וסקא. אחרי שתשמע את אלו תבין אבריל לווין היא חיקוי לכל הרוק צ'יקס האמיתיות שצוינו פה.

למעלה