../images/Emo26.gifתוצאות משחק 15...
ובכן,אחרי משחק מתיש,תעמולת בחירות,הצבעות בשעה האחרונה ועוד בסופו של דבר אלו 4 השירים שעלו לשלב הבא וקיבלו את מירב הקולות: Lay it down-8 Deuces are wild-8 All your love-6 Rattlesnake shake-6 טריוויה:
15 חברי פורום הצביעו.ציפינו ליותר במשחק הזה אבל נקווה לעוד יותר בשלבים הבאים.
21 מתוך 30 השירים קיבלו לפחות קול אחד.
I dont want to miss a thing הוא השיר המאוכזב במשחק שסיים בסוף עם 5 קולות מפתיעים (ותמוהים) ביותר במקום הרביעי. בתגובה הוא אמר-"באמת לא מובן לי איך קיבלתי כ"כ הרבה קולות מרשימת 30 השירים פה,אבל אני מאחל בהצלחה לשירים שעלו".הוא גם הוסיף-"ואני לא רוצה להחמיץ שום דבר מהמשך הטורניר...".
הפתעת המשחק הייתה ללא ספק-Lay it down שגם במפתיע קיבל רוב קולות של 8 ביחד עם Deuces are wild אבל לא הסכים להגיב. 2 המקומות האחרונים שעלו-Rattlesnake ו-All your love שניהם סיימו עם אותו מספר קולות (6) ושניהם גם מגיעים מ-Pandora's box. בתגובה הם אמרו-"אנחנו שמחים שיש נציגות ל-פנדורה בשלב הבא ואנחנו חושבים גם על להתאחד ולשחק בטורניר זוגות בעתיד". ודקות ספורות לאחר הידיעה הגיע אלינו סקופ שהזוג-ריק דופיי ו-ג'ימי קרספו כבר מתאמנים ביחד ומקווים לארגן מפגש זוגות מעניין מול All your love ו-Rattlesnake... אז 46 שירים כבר עלו לסיבוב השני.נשארו עוד 2 מקומות בלבד שם שיגיעו מבחירות ההזדמנות השניה שלכם שכבר התחילו ויסתיימו מחר ב-15:00. התחילו להשפיע ותנו ליקיריכם הזדמנות שניה!
ובכן,אחרי משחק מתיש,תעמולת בחירות,הצבעות בשעה האחרונה ועוד בסופו של דבר אלו 4 השירים שעלו לשלב הבא וקיבלו את מירב הקולות: Lay it down-8 Deuces are wild-8 All your love-6 Rattlesnake shake-6 טריוויה: