תוצאות משחק בית-A !

AeroTom

New member
../images/Emo26.gifתוצאות משחק בית-A !

ובכן 2 שירים פה כבר מההתחלה תפסו גובה והבטיחו את העליה.הייתה מלחמה קשה על שלושת המקומות האחרים ובסופו של דבר 4 שירים סיימו עם אותו מספר הנקודות מה שיצר את הסיכום הזה בצמרת: Mama kin-13 Train kept a rollin-12 What it takes-9 Kings and queens-9 Nine lives-9 Love in an elevator-9 במצב כזה כמו שאמרנו אנחנו הולכים לקולות שהשירים קיבלו בשלב המוקדמות.השיר פה מבין הארבעה שקיבל הכי מעט קולות במוקדמות היה NL עם 6 ולכן הוא נשאר בחוץ ואלה חמשת השירים שעולים מבית-A: Mama kin-13 Train kept a rollin-12 What it takes-9 Kings & queens-9 Love in an elevator-9 טריוויה:
כל 16 השירים קיבלו לפחות 2 קולות בהצבעות.
גבירותי ורבותי:שברנו שיא! משחק ראשון בטורניר ש-21 חברי פורום הצביעו! המשיכו ככה ומקווים גם ליותר!
מתוך חמשת השירים שעלו יש לנו 3 שירים משנות ה-70 ו-2 שירים שהגיעו יחד מ-Pump.
השיר המאוכזב של המשחק היה כמובן NL שלא עלה רק בגלל מיעוט הקולות שלו במוקדמות.להזכירכם הוא הגיע לפה גם דרך ההזדמנות השניה של סיבוב המוקדמות וזה מה שהוא אמר בתגובה-"אל תדאגו,יש לי 9 נשמות ואני יכול שוב עדיין להיות במשחק גם בהזדמנות השניה של הסיבוב הזה. Live for ten!" פינת נפלתי בציטוט: ובכן כאן שירים שהגיבו במוקדמות רשאיים להגיב שוב על ההתרחשויות פה.הפעם לקחנו את Milkcow blues שבשחצנות רבה אחרי משחק המוקדמות שלו אמר-"לקחת את הטורניר הזה יהיה קל כמו לחלוב פרה..." היום,אחרי שלא עלה מבית-A עם 3 קולות בלבד הוא אומר-"הייתי באמת די שחצן אז" ואז הוא המשיך בעצב- "The old moon looks so lonesome when my third round ain't around..." משחק בית-B כבר התחיל,הצביעו והשפיעו!

falling angle

New member
צריך לשנות את התרחיש במקרה של תיקו

זה לא ממש הוגן לשפוט שיר על סמך הנקודות שהוא קיבל בעבר... ולדעתי יש שניי אפשרויות: 1- לחזור לאפשרות זקן השבט. 2- לקיים משחק מקביל יום אחריי ולתת לשירים ללכת ראש בראש!! מה אתם אומרים?

AeroTom

New member
זה כבר הוחלט מראש,אין מה לומר...

שתהליך זקן השבט יחול על סיבוב המוקדמות בלבד. ושבמקרה של שוויון בין שירים מהסיבוב השני נלך לפי כמות הקולות שהשירים קיבלו במוקדמות שזה הכי הוגן לפי דעת וועדת הטורניר וזה מה שהוחלט.

Xboy123

New member
אני עם ניר ../images/Emo45.gif

לדעתי זה רעיון גרוע לשפוט את השירים לפי מספר הנקודות שהיו בשלבים הקודמים של המשחק... אולי תעשו בחירות חוזרות של 4 השירים האלה...... לעשות שלב של לבחור אחד או שניים מהשירים או משהו כזה...

AeroTom

New member
כמו שאמרתי-זה כבר הוחלט.

אבל תגובותיכם נרשמו ויעלו לדיון בחוקי הטורניר הבא עליו השלום... חן חן,לילה טוב והמשך טורניר מהנה. וכל תגובה,הצעה או כל דבר אחר נא להעביר באופן רשמי במסר אישי לאחד מראשי הוועדה-מר נועם בן שמואל או מר תומר קופר.התייחסות ותגובה עניינית,רשמית וחיננית מובטחת. המשיכו לשחק ולהשפיע!

SWEET EMOTION

New member
מי זה נועם קופר?

בכל מקרה, אני חושבת שזה יהיה מגנוב לתת לשירים שיצאו בתיקו ללכת אחד כנגד השני. זה יצור מתח ויוסיף לטורניר שלכם , סליחה שלנו...

AeroTom

New member
יהיו הרבה משחקי שיר מול שיר מרתקים-

בשלב הבתים השני כש-16 השירים מחולקים ל-4 בתים של 4 כל שיר מתחרה בכל שיר בבית מה שיוצר 6 משחקים של שיר מול שיר בכל בית. וכמובן גם מהרבע גמר עד הגמר זה שיר מול שיר עד זוב דם או הסוף המר... יהיה מרתק מאוד ללא ספק.לא לדאוג!

falling angle

New member
נועם - זה מנהל הפורום

או בכינוי סיינט גון. וקופר זה טום קופר - הוגה המשחק שלנו , ואדם שדיי חושש להודות בטעויות שלו( וכבר היתה לו טעות אחת שסובנה בעבר ). ואני מחכה שהוא, שמשום מה הכתיר את עצמו למחליט/שופט היחידי כאן, יבין את רוח הדברים ו"חוקיי המשחק" ישתנו... דווקא יהיה יותר כייף לאחר השינוי... ראש ראש??

AeroTom

New member
זה אני ונועם אפשר להגיד...

ארגון המשחקים והחוקים נעשה ביחד ואתה יכול לפנות גם אליו כמובן עם הבעיה שמציקה לך מאוד כפי שאפשר לראות... אך אני כבר עניתי לך עליה ולא יהיה שינוי בחוקה שנקבעה מראש. אני אגב מכונה תום בקיצור עם ה-ת' ולא עם ה-ט' ובשבילך זה תומר... המשך משחקים פוריים!

SaintJohn

New member
תומר הוא אמנם הוגה הרעיון

אבל על הטורניר כולו עד פרטיו הקטנים ביותר שקדנו ביחד בתהליך ארוך ולא קל בכלל. המטרה היתה ליצור טורניר אטרקטיבי, מהנה ושיהיה מתאים למקסימום אנשים. מן הסתם (וזה הדבר הכי טבעי בכל עניין מהסוג הזה), אין מצב שכולם כולל כולם מרוצים מכל הפרטים, ולא השלינו את עצמנו שיהיה אחרת. אני אשתדל להתחשב בכל ההצעות והרעיונות שיועלו לקראת הטורניר הבא, בלי קשר לנושא הטורניר. לגבי העניין הנוכחי: קבענו לוח זמנים מדוייק עבור הטורניר ולוח הזמנים הזה כולל מצבים של שוויון בהתמודדויות בין שירים. אם נתחיל לעשות התמודדויות של ראש בראש על כל זוג שירים שיסיים בתיקו, זה סתם ימרח את הטורניר במקום להתקדם הלאה. ומה יהיה אם גם בראש בראש יהיה שוויון? שוב, זה רק ימנע מאיתנו להתקדם הלאה בטורניר. ראש בראש זה אטרקטיבי? אני מסכים במאה אחוז, וזה מה שיהיה לנו בשלבים הבאים שיבואו עלינו לטובה. לפי דעתי לתת לשיר מסויים יתרון במצב של שוויון לפי מס' הקולות שהוא קיבל בשלבים המוקדמים יותר זה הפתרון הראוי ביותר שיכולנו למצוא בהתחשב בנסיבות. אם תרצו, אני אשמח להסביר מדוע. מי שיש לו עוד שאלות יכול בכיף לשאול ואנחנו נענה בהקדם.

למעלה