../images/Emo26.gifתוצאות משחק בית-A !
ובכן 2 שירים פה כבר מההתחלה תפסו גובה והבטיחו את העליה.הייתה מלחמה קשה על שלושת המקומות האחרים ובסופו של דבר 4 שירים סיימו עם אותו מספר הנקודות מה שיצר את הסיכום הזה בצמרת: Mama kin-13 Train kept a rollin-12 What it takes-9 Kings and queens-9 Nine lives-9 Love in an elevator-9 במצב כזה כמו שאמרנו אנחנו הולכים לקולות שהשירים קיבלו בשלב המוקדמות.השיר פה מבין הארבעה שקיבל הכי מעט קולות במוקדמות היה NL עם 6 ולכן הוא נשאר בחוץ ואלה חמשת השירים שעולים מבית-A: Mama kin-13 Train kept a rollin-12 What it takes-9 Kings & queens-9 Love in an elevator-9 טריוויה:
כל 16 השירים קיבלו לפחות 2 קולות בהצבעות.
גבירותי ורבותי:שברנו שיא! משחק ראשון בטורניר ש-21 חברי פורום הצביעו! המשיכו ככה ומקווים גם ליותר!
מתוך חמשת השירים שעלו יש לנו 3 שירים משנות ה-70 ו-2 שירים שהגיעו יחד מ-Pump.
השיר המאוכזב של המשחק היה כמובן NL שלא עלה רק בגלל מיעוט הקולות שלו במוקדמות.להזכירכם הוא הגיע לפה גם דרך ההזדמנות השניה של סיבוב המוקדמות וזה מה שהוא אמר בתגובה-"אל תדאגו,יש לי 9 נשמות ואני יכול שוב עדיין להיות במשחק גם בהזדמנות השניה של הסיבוב הזה. Live for ten!" פינת נפלתי בציטוט: ובכן כאן שירים שהגיבו במוקדמות רשאיים להגיב שוב על ההתרחשויות פה.הפעם לקחנו את Milkcow blues שבשחצנות רבה אחרי משחק המוקדמות שלו אמר-"לקחת את הטורניר הזה יהיה קל כמו לחלוב פרה..." היום,אחרי שלא עלה מבית-A עם 3 קולות בלבד הוא אומר-"הייתי באמת די שחצן אז" ואז הוא המשיך בעצב- "The old moon looks so lonesome when my third round ain't around..." משחק בית-B כבר התחיל,הצביעו והשפיעו!
ובכן 2 שירים פה כבר מההתחלה תפסו גובה והבטיחו את העליה.הייתה מלחמה קשה על שלושת המקומות האחרים ובסופו של דבר 4 שירים סיימו עם אותו מספר הנקודות מה שיצר את הסיכום הזה בצמרת: Mama kin-13 Train kept a rollin-12 What it takes-9 Kings and queens-9 Nine lives-9 Love in an elevator-9 במצב כזה כמו שאמרנו אנחנו הולכים לקולות שהשירים קיבלו בשלב המוקדמות.השיר פה מבין הארבעה שקיבל הכי מעט קולות במוקדמות היה NL עם 6 ולכן הוא נשאר בחוץ ואלה חמשת השירים שעולים מבית-A: Mama kin-13 Train kept a rollin-12 What it takes-9 Kings & queens-9 Love in an elevator-9 טריוויה: