תוכנית ה- 28/9 אייל שני ועלמה זק יתארחו. רונה קינן תשיר. שרשור התוכנית מתחיל פה! צפייה מהנה!
נ נועם פורר New member 28/9/04 #1 ../images/Emo26.gif תוכנית ה- 28/9 ../images/Emo36.gif אייל שני ועלמה זק יתארחו. רונה קינן תשיר. שרשור התוכנית מתחיל פה! צפייה מהנה!
../images/Emo26.gif תוכנית ה- 28/9 ../images/Emo36.gif אייל שני ועלמה זק יתארחו. רונה קינן תשיר. שרשור התוכנית מתחיל פה! צפייה מהנה!
P PiKi17 New member 29/9/04 #2 מי זה אייל שני ? גם רונה קינן לא ממש מוכרת אבל כל הכבוד לו שהוא מביא אותה
נ נועם פורר New member 29/9/04 #3 אייל שני הוא... אייל שני הוא שף המגיש את התוכנית "ארוחת חג עם אייל שני". שש התוכניות שהופקו, שודרו כבר בראש השנה וישודרו בסוכות, בשמחת תורה, בחנוכה, בראש השנה הלועזי, ובט"ו בשבט. התוכנית של סוכות עם קורין אלאל תשודר מחר.
אייל שני הוא... אייל שני הוא שף המגיש את התוכנית "ארוחת חג עם אייל שני". שש התוכניות שהופקו, שודרו כבר בראש השנה וישודרו בסוכות, בשמחת תורה, בחנוכה, בראש השנה הלועזי, ובט"ו בשבט. התוכנית של סוכות עם קורין אלאל תשודר מחר.
F flymy New member 29/9/04 #5 "זה לא הייתה פרסומת סמויה" ... ../images/Emo6.gif איזה קטע מצחיק! אני חייב לציין שהיה חסר איזה ירידה קטנה על חיים הכט, אבל פשוט מצחיק ומהנה
"זה לא הייתה פרסומת סמויה" ... ../images/Emo6.gif איזה קטע מצחיק! אני חייב לציין שהיה חסר איזה ירידה קטנה על חיים הכט, אבל פשוט מצחיק ומהנה
P PiKi17 New member 29/9/04 #6 פיפסתי את הסוף ... אחרי רונה קינן היה עוד משהו? וממה שראיתי היה נחמד אבל לא יותר מזה
נ נועם פורר New member 29/9/04 #7 אחרי רונה לא היה כלום... אחרי רונה היו פרסומות ואחרי הפרסומות הוא פשוט נפרד מהצופים...
צ צפניה בן שבתיאל New member 29/9/04 #10 עלמה זק התאימה לעייפות שפקדה אותי. בשעות הללו אני מוצא את עצמי הזוי בערך כמו האייטמים של אסף