שרשור

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifגם אני הייתי בIMAX וקינגס סיטי

מאוד כיף שם
אני שמח שנהנת

חן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

+
חזרת
!|
איזה כיף
נו אז מה היה
לא משנה נדבר בקומונה

chen010189

New member
וידאו מראש פינה!

זה
וכבר אמרתי ברוכה השבה ככה ש...עכשיו מותר לי
יש פה וידאו מהפסטיבל, אין פה את השמינייה ובגלל זה הוידאו גם ב
... אבל בכל מקרה,ראיינו פה את דרור נובלמן, יגאל שילון, מורן אייזנשטיין ואני לא זוכרת עוד את מי הנה: וידאו

../images/Emo152.gifאת גם היית חמודה../images/Emo9.gif

כנסי לכאן את השתמשת בזורו והוא לא התנגד והוא שובת עד שמדוזה תחזור זה אומר שאת ראויה להיות אחת מאיתנו
בגלל זה בגלל שזורו אוהב אותך את יכולה להצטרף
(ואני אוהבת אותך גם
) חן

chen010189

New member
../images/Emo32.gif פרטים נוספים על ילדות רעות!

שחקנים: שירי מימון, אוולין הגואל, עומר ברנע, יונה אליאן, עדי הימלבלוי, ניר פרידמן, לימור אטיאס, שירה קצנלנבוגן, ואורי בנאי עליית הסדרה: מרץ 2006 יוצרי הסדרה: יואב פז ויזהר הר-לב כותבים: דלית קהן וירון מוטולה מפיקה: דקלה ברקאי עורך ראשי: אריק רוטשטיין חברה מפיקה: "מימד תוכן" עלילת הסדרה: העלילה מתארת את סיפור זכייתן של ארבע הבנות במקום הראשון בתחרות כשרונות צעירים, כשהפרס הוא הקלטת סינגל עם להקת אתניקס, שגם תלווה את הסדרה. במהלכה יתוודעו הצופים להליך עבודתן של הצעירות כלהקה, כולל סטיילינג, שיעורי ריקוד והקלטות. במקביל, כמו בכל טלנובלה טובה, הן תעבורנה תהליך אישי של התבגרות. אחת הבנות למשל תיאלץ להתמודד עם התפתחויות הנוגעות לנישואיה ולבתה, ואילו חברה אחרת בלהקה תהיה לסבית. לקוח מאתר ערוץ 24, ומ - Ynet.

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo26.gifשרשור ../images/Emo32.gif../images/Emo36.gif

כל מה שלא קשור לנושא הפורום - לפה!

למעלה