שרשור

../images/Emo106.gif איזו סידרה!!!יאלהה!!../images/Emo50.gif

אין מה להגיד השמינייה זו סידרה מדהימה!!! ממש מעולה!!

adar cahlon

New member
סוכן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

עלאק סוכן, אפילו תפקיד אורח לא סידרת לי
אני זוכרת לך את זה

נכון.../images/Emo13.gif../images/Emo10.gif

אם את חדשה, ברוכה הבאה
אני חן
ואני בת 11
ואני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד דוגלת באומנות השירשור.
אם את לא חדשה, אז תשרשרי את ההודעה "איזו סדרה מדהימה!" לאוף או משו. יש את השירשור של תפוז המתנחל ("תפוז אנשים(המפגר)מודיע") ותשרשרי את זה לשם. יום ירוק (אהההההה
אני שומעת גרין דיי ^^) חן

da381

New member
תקראו ותיגבו.. זה חשוב לי מאד!

אז ככה.. אני לא הרבה זמן בכל הקטע הזה של הפורומים, אז אני לא ממש יודעת מתי בדיוק צריך לשרשר ולאיפה. עכשיו, היום שלחתי הודעה שאני שמחה שהשמינייה חוזרת וזה ופתחתי את זה בתור סתם עוד הודעה כי לא ידעתי לאן לשרשר את זה ולאיפה אם בכלל. מה שהיה זה שהגיבו מתחתי והגיבו ככה: הראשון אמר:"את יודעת לשלשל?" וזה שאחריו אמר: "עכשיו אדר תבוא עם הבדיחה שלה:'לשלשל היא יודעת.. לשרשר כנראה שלא'" אז ככה.. אותי הבדיחה לא הצחיקה! וזה לא שזה בגלל שאין לי חוש הומור זה פשוט שבאמת אני לא יודעת לאן לשרשר.. אז אני באמת מצטערת אם זה עשה בלגן בסדר של הפורום. לא התכוונתי. אני אשמח אם תגידו לי פעם הבאה לאן צריך לשרשר סתם הודעות כאלה. תודה ושוב סליחה.

יש תמונה,לי אין אותה ../images/Emo185.gif

אז אני יסביר פשוט... פשוט וקל..תגיבי להודעה שלה את רוצה להגיב..למשל אם בשרשור הפרק היומי את רוצה להוסיף תגובה על הפרק,את לא תשרשרי אותה לאחרון שהגיב אלא להודעה הראשית...אבל אם מישהו לדוגמא שואל:"מה השיר שהתנגן בקטע שאיה ראתה את אדם על הכביש?" ויש לך תשובה..אז את פשוט מגיבה אליו. זה הסבר דיי..אממ...מסובך כזה..עוד מעט מישהו יבוא עם תמונה ויסביר לך ביותר קלות.

Super Chuly

New member
הנה

אבל אל תקחי ללב... אני בטוחה שאף אחד לא רוצה לפגוע כאן, זה לא היה בכוונה... ליהי :)

ספיר002

New member
הי עדידוש

הלכתי למופע עיר ערוץ הילדים בנתניה ראיתי אותך וכמעט התעלפתי את השחקנית הכי יפה והכי מוצלחת שראיתי בעולם הזה תמשיכי להצליח מאחלת המון אהבה ספיר

נובלי

New member
זה היה פרק מגנוב בעולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|

זה היה פרק מגניב.
אני ממש לחוצה בגלל המתח הגדול הזה

למעלה