ולא לא.. אתם לא מבינים אותי בכלל האמת.. אני לא אמרתי את זה בנימה של לפגוע. אניי דיברתי בנימה נורא רצינית. אני קוראת פה הודעוות שפותחות שירשורים .. ודוגרי-אתם אפילו לא מתכחשים לזה שאין מה לעשות עם הפורום הזה ודיי טוחנים פה נאדה כל זמן שזה לא משודר... חוצמזה- שבסוף ספטמבר-אחרי העונה השניה הפורום יסגר גם ככה (סורי:/.). זה אולי גם לא הכי לגיטימי לכתוב את זה פה.. אבל באמת שאני לא מבינה את תפוז האלה- העיקר לפתוח לא משנה על מה פורום? לא פלא שהם אימפריה...
שבסוף ספטמבר זה יסגר? יש עוד עונה.. חוצמיזה שאני רואה שאת דווקא ממש מתעניינת בפורום.. מד\תדכנעת כל כמה זמן ליראות מה הגיבו כאן פשש יפה.. זה כבר אומר שיש עלמה לדבר!
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifלמה את כ''כ בטוחה
שהפורום הולך להסגר אחרי שהעונה הראשונה תגמר? פורומים לא נסגרים כי הסידרה נגמרה, פורומים נסגרים רק אם הפורום כבר ממש יבש ואף אחד לא נכנס והפורום הזה רחוק מאוד להגיע למצב כזה. במצב שהסידרה משודרת היו בפורום 500+- גולשים ובמצב כזה שיש ש''ח יש 390 גולשים[נכון לרגע זה]. המטרה של הפורומים בתפוז הם לדבר ולהכיר ילדים ע''י נושא משותף ויש כאלו שגם אוהבים לדבר על הסידרה עוד שהיא נמצאת בהפסקה. אין טעם למנוע את זה מהגולשים ולסגור את הפורום בגלל שהסדרה נגמרה. הנה קחי לעצמך דוגמאות ל3 פורומים שפתוחים אך עדיין הם דיי פעילים ואין ממש טעם לסגור אותם- קטנטנות ופינת אור-501 המורדים-501 פלוריסיינטה-1134. שבת שלום
לא קראת בדיוק מה כתבתי? שהסדרה נגמרת גם ככה בסוף ספטמבר ככה.. חישוב קצר היה נותן לכם את התשובה שכבר כללתי את העונה השניה. ואוקי.. קצת טעיתי בחישוב.. עוד שבועיים ככה מאוקטובר.. ו.. לגבי מה שבראייר כתבת.. יכול ליהיות.. אבל נראה לי מפגר שתפוז מוציאים על כל חרטה פותחים פורום.. כמו עם מת ליהיות..:/
והסדרה לא נגמרת בסוף ספטמבר, יש עונה שנייה שתתחיל בינואר, מה שמתחיל בספטמבר זה רק ההמשך של העונה הראשונה! אם הפורום פעיל למה צריך לסגור אותו? רק לחודש? עובדה שמוצאים על מה לדבר ואם את חשבת שפשוט תיכנסי לפה ותגידי שצריך לסגור את הפורום אז נסגור אותו?!
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאני מצטער אם זה נשמע
שאנחנו קופצים עליך
ותפוז לא אלו שפותחים פורומים אלא גולשים שממלאים טופס ומבקשים לנהל פורום. אם נושא הפורום נשמע נושא טוב אז תפוז פותחים אותו. ומה "חרטה" בפורום מת להיות? זו תוכנית שהייתה לה 2 עונות בערוץ 24 ועכשיו יש לה עוד עונה בערוץ 22 ומפיקי הסידרה ביקשו מתפוז שהפורום יהייה הפורום הרשמי. וזה ממש מעליב שאת נכנסת לפורום וסופרת ימים לסגירתו ושואלת מתי הוא יסגר..
אני לא חושבת שהפורום הזה מיותר. נכון שהסדרה חוזרת על עצמה כרגע, אבל מצפות עוד עונות [לא שבזמן השידורים החוזרים אין על מה לדבר פה]. הפורום דיי פעיל, המון ילדים גולשים פה ונשארים פה באופן קבוע. אני לא רואה טעם לסגור פורום מוצלח שכזה, שילדים נהנים לשתף אחד את השני בדעות/תחושות/ידע שלהם לגבי הסדרה.
זה בגלל לירון =)) מלא אנשים (אני נכללת בתוכם) מצביעים ללירון באתר של ערוץץ 24 בגלל זה שמים את הקליפ מלא.. אפילו הוא זכה מקו ראשון במצעד עם הקליפ הזה.. אני חושבת שזה יותר בגלל לירון חחח