שרשור

היום בתפוז אנשים ../images/Emo28.gif

בשעה 18:00, עומר בריגר מייעצת בעזרת רונים בפורום רונים. אתם מוזמנים להעלות בעיות ושאלות כבר עכשיו.
בשעה 18:00 מיד לאחר סיום התוכנית "ביקור בית" יתארחו בפורום התוכנית פרופ' ישראל פוטסמן–מנהל מרפאת מטיילים, בשיבא תל-השומר וברק אפיק – מדריך טיולים אתם מוזמנים לצרף את שאלותיכם.
מורן גרוס, מהתכנית אהבה מעבר לפינה תתארח היום מיד לאחר הפרק היומי, בשעה 19:50 בשידור חי: http://www.tapuz.co.il/blogtv
עוד בבלוג TV: הלהקה, להקת הבית NOVA בפרק נוסף על החיים מאחורי הקלעים, ב 21:30. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=27652
תפוז אנשים בשיתוף עם ערוץ TCM, ערוץ הסרטים הקלאסיים של טרנר, מזמינים אתכם להשתתף בתחרות "הכפיל הישראלי של אלביס פרסלי". הזוכה יקבל 1000 ש"ח (בתוי קניה) ועוד הפתעות... לפרטים ולהשתתפות הקליקו.

מיכאל

איזה כוסון המיכאל הזה זה משהו... איזה עצבים שאין לו הרבה תמונות איפה לא ניסיתי להשיג איזה באסה........

נ"ש-הסדרה נגמרה אבל..../images/Emo185.gif

האירוחים בפורום ערוץ הילדים לא... גיורא יתארח בפורום ערוץ הילדים מחר ב-5. אני מנחש שהוא ירמוז קצת ספויילרים,בגלל זה אני ממש מחכה לקרוא סיכומים

גלגולה14

New member
כנסי:

-נכון..מיכאל כוסון סוף -גם אותי זה ביאס אבל אין מה לעשות...אני מסתפקת במה שיש לי.. -ופעם הבאה תשרשרי כי חבל לפתוח על זה הודעה חדשה...(לשרשר=לנצל שרשור שכבר יש וללחוץ על הוספת תגובה במקום הוספת הודעה חדשה).

Super Chuly

New member
ביקשתן? קיבלתן! (אומנם זה לא תמונה)

אני מנסה להעלות את הסריקה של זה, אבל בגלל שזה גדול מדי זה בטח לא ילך-אז הנה כמה עובדות שבטח לא ידעתם על מיכאל אלוני: 1. הוא אף פעם לא גורב גרביים תואמים. "עברנו דירה לא מזמן ולא נשארו לי גרביים תואמים בכלל!" 2. יש לו ברגים באחת הרגליים. "כשהייתי צעיר יותר עברתי תאונה במהלך פעולה של הצופים ושברתי את הרגל". 3. החלום שלו הוא לפתח קריירת שירה. "אני ידוע שזה לא יקרה כי אין לי שמיעה מוזיקלית". 4. הוא עשה פעם באנג'י במסגרת צילומים לסרט פרסומת של סלקום. "קפצתי לתוך ים ונתקלתי במדוזה ישר בפנים". 5. המוטו שלו בחיים הוא- עדיף להצטער על דברים שעשית מאשר על דברים שלא עשית. אני אמשיך לנסות לסרוק את הכתבונת... ליהי :)

morani8

New member
יש למישהו להורדה את הפרסומת ?

(שמיכאל עשה לסלקום?)

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאל תסרקי

אסור להעלות לפורום סריקות מעיתונים אלא אם יש לך אישור על זה מכותב הכתבה/מהעיתון ממנו את סורקת... ותודה

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo26.gifשרשור ../images/Emo32.gif../images/Emo36.gif

מכיוון שהשרשור
הקודם לא קופץ אז פתחתי שרשור חדש. שרשרו לפה את כל הדברים שלא קשורים לפורום

WdanaW

New member
../images/Emo27.gifברוך השב ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif

איפה היית אם מותר לשאול?
ביי, יום טוב...

למעלה