שרשור שאלות

Super Chuly

New member
נצל"ש- עיר ערוץ הילדים!

שימו לב, יש תאריכים חדשים (בנוסף לישנים) של עיר ערוץ הילדים. כמו כן שימו לב שהשמינייה לא מופיעים בכולם! "אז אם בא לכם לראות אותנו בעיר שלכם, הנה לוחות הזמנים של ההופעות": 28/07 עיר ערוץ הילדים בנהריה 3/08 עיר ערוץ הילדים בנתניה + מופע ענק של השמיני 4/08 עיר ערוץ הילדים בבת ים 15/08 עיר ערוץ הילדים בהוד השרון + מופע ענק של השמיניה 16/08 עיר ערוץ הילדים בבית שמש + מופע ענק של השמיניה 17/08 עיר ערוץ הילדים בנצרת עילית + מופע ענק של השמיניה 18/08 עיר ערוץ הילדים במודיעין + מופע ענק של השמיניה 21/08 עיר ערוץ הילדים בטירת הכרמל 22/08 מופע סיום הקיץ באילת 23/08 עיר ערוץ הילדים ביבנה 24/08 עיר ערוץ הילדים בקריית מלאכי 25/08 עיר ערוץ הילדים ברחובות + מופע ענק של השמיניה 28/08 עיר ערוץ הילדים בנתיבות 29/08 עיר ערוץ הילדים ברמת גן 30/08 עיר ערוץ הילדים בתל-אביב + מופע ענק של השמיניה * לקוח מאתר ערוץ הילדים ליהי :)

הם מופיעים ברחובות ות"א..../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif

הלוואי שיהיה לי אוטובוס למקום שבו הם יופיעו ואז אני אלך לשם.. אני ממש רוצה לראותותם :] ויהיה מאגניב לשמוע את טל מוסרי שר במקום לירון לב. [יש מה להשוות?,מישהו שמע את הגרסא הזאת..?]

../images/Emo153.gif../images/Emo69.gif../images/Emo5.gif העיקר לראות את ניני

ואת אדם ואת השחקנים הטובים והמהממים..

ba r2 0 1 0

New member
באמת מגעיל..! פעם שהיה עיר ערוץ

הילדים בכפ"ס (ליהי ושי
) אז הייתי בשורה הראשונה הקרובה לבמה, ובסוף כל מיני ילדים התחילו לעלות קצת לבמה אז טל כזה אמר למאבטחים של הקניון תעיפו אותם מפה וכאילו דיבר עליהם ממש לא יפה... והם בסה"כ רצו כמה ילדים לגעת בהם בסוף המופע... מעריצים... חח בקיצור הוא ממש לא נחמד כמו שהוא נראה (לפי מה שנראה לי)

Super Chuly

New member
חחח אני זוכרת שהם היו פה...

משהו עם חייזרים עם ראש ענק... בכל מקרה, אמא שלי הייתה המורה הפרטית של טל מוסרי כשהוא היה צעיר, ולפיה הוא היה ממש טמבל... ליהי :)

tzlilonit1

New member
יכול להיות שאני נוסעת לעיר ערוץ היל

הילדים בנתיבות,יש עוד מישהו שמגיע לשם?

ba r2 0 1 0

New member
כי אם יראו את זה בטלוויזיה

יבואו פחות ילדים למופע עצמו (עדיין יבואו כי יש תמיד את האלה שרוצים "לגעת בשחקנים!" "איזה כיף" אבל יבואו פחות כי יש תאלה שיגידו "למה לי להידחף שם שאני יכול לראות בבית בטלוויזיה?" יכול להיות שאחרי המופעים הם ישדרו אחד מהם...

נכון, אבל מי שבא למופעים זה בד"כ

הילדים היותר קטנים, ובשבילם זה לא אותו דבר כמו לראות בטלוויזיה. אם הם מעריצים את המנחים הם ירצו לראות אותם מקרוב ובמציאות. את האמת אם היה בעיר שלי מופע עיר ערוץ הילדים והיו משדרים גם בטלוויזיה, הייתי מעדיפה ללכת למופע מאשר לראות בבית. אבל אם זה בעיר אחרת כמובן שאני לא אסע קילומטרים רק בשביל זה. ובקשר לזה שאחרי המופעים הם ישדרו אחד מהם בטלווזיה-אני מקווה שאתה צודק וזה גם נראה לי הגיוני, רק שלא בכל המופעים שחקני השמיניה ישתתפו ואני מקווה שהם ישדרו מופע שהם כן השתתפו בו

גלגולה14

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאא

עד שזה יוצא כמעט בעיר שלי אני לא יכולה לבוא לעיר ערוץ הילדים... אוףףףףףףףףףףףף

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo26.gifשרשור שאלות../images/Emo36.gif

כל השאלות שיש לכם שרשרו לפה בלבד.

למעלה