שלום אני חדש...
B B R A Y E R New member מנהל 18/8/05 #4 ../images/Emo26.gifשרשור חדשים../images/Emo36.gif ברוכים הבאים אתם מוזמנים לקרוא את מאמרי הפורום
S skater girl 4 ever New member 19/8/05 #6 שלום../images/Emo70.gif../images/Emo133.gif../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif אני חן, בת 11 ממודיעין. השתלבות נעימה ! אגב- איזו דמות את הכי אוהבת? להתראות (מחר יש לי יום הולדת! מחר יש לי יום הולדת! מחר יש לי יום הולדת! ופותחים לי שירשור ) חן, שהשם האמיתי שלי זה צ'יאקי, בעצם, זה השם שלי ביפנית.
שלום../images/Emo70.gif../images/Emo133.gif../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif אני חן, בת 11 ממודיעין. השתלבות נעימה ! אגב- איזו דמות את הכי אוהבת? להתראות (מחר יש לי יום הולדת! מחר יש לי יום הולדת! מחר יש לי יום הולדת! ופותחים לי שירשור ) חן, שהשם האמיתי שלי זה צ'יאקי, בעצם, זה השם שלי ביפנית.
1 1מכשפה קטנה New member 19/8/05 #11 גם אני את איה ורוני../images/Emo45.gif../images/Emo42.gif כאלה מדהימות...
ג גליתוש LOVE הילי New member 19/8/05 #9 ברוכים הבאים!! מזל טוב חן!!! אני גלית בת 14 וחצי(ולי יש שישי הבא מומולדת).. תיהנו פה!!!
5 54316 New member 19/8/05 #14 ברוכה הבאה ומז"ט המשך למטה בתוכן מז"ט וברוכה הבאה לפורום השמייניה: כאן תוכלי לדבר על השמייניה,לענות על שאלות של אחרים,להמציא משחקים, לפתור חידות,להמציא חידות,לענות על משחקים של אחרים,וכל מה שתרצי בילוי וסופ"ש סתיו
ברוכה הבאה ומז"ט המשך למטה בתוכן מז"ט וברוכה הבאה לפורום השמייניה: כאן תוכלי לדבר על השמייניה,לענות על שאלות של אחרים,להמציא משחקים, לפתור חידות,להמציא חידות,לענות על משחקים של אחרים,וכל מה שתרצי בילוי וסופ"ש סתיו
T the king 2oo6 New member 20/8/05 #17 שלום אני חדש אני חולה על השמינייה וראיתי את כל הפרקים פעמיים וחלק אפילו יותר...