שרשור הפרק Obscura

lily p

New member
אני ילדה טובה, אני... ../images/Emo13.gif ../images/Emo29.gif

and the plot thickens.... ד"א, איציק, פיספסתי את כל הקטע שלפני השיר פתיחה, אז גם פספסתי את הפיצוץ...
אניוואי, המ... פרק מוזר... אבל נחמד! עכשיו הדברים ממש רצים! בין קלואי לקלארק, ולאנה לקלארק... אמ... אווו מעניין מה החלק הזה שלקס מצא יעשה! יכול להיות שזה כמו בלואיס וקלארק, שהיו שלושה כדורים כאלה, עם מסרים מההורים של קלארק... ו... אמ... זה היה די ברור שהכתב הזה צפה עליהם, אחרת אין להם המשך לעלילה... ואני כבר מתה לראות את הפרק הבא... והחלטתי שאני לא מורידה אותו, כי זה יותר שווה לראות אותו קודם בטלוויזיה...!

KerenWelling

New member
ברור

הם כבר התחילו בצילומים שלה. היא תתחיל לשודר בספטמבר בארה"ב....

סורי לאכזב...

הלוח שידורים של ערוץ שלוש ושל WB (הערץ שמשדר את סמולוויל בארצות הברית) הולך ככה: יש שתי תקופות, חורף וקיץ (בדרך כלל אומרים אביב). בארצות הברית, סמולוויל, בנות גילמור, אי.אר וכל אלה, משודרות בחורף, אצלנו זה משודר בקיץ. אז ככה שהעונה השניה תשודר בעוד כחצי שנה בערך...

westlife rules

New member
מהההההההההההההההה?????????

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

KerenWelling

New member
צריך להציק לערוץ 3!!!!!!!!!

כולם להציף את ערוץ 3 באי-מיילים!!!!!!! כאילו דה...שיביאו את הסדרה כמה שיותר מהרררררר

ד י י ז י

New member
אי אפשר!!

את לא מבינה מה הוא הסביר לך? יש להם לוחות שידורים! לא משנה כמה אי מיילים ישלחו להם הם לא ישדרו את יש אחרי העונה הזאת!!.

Pagra Baleben

New member
דאמט! צריך להרוג את מי שקבע את זה

ולשים אותי במקומו..אני אהיה יותר טובה בהחלטות האלה:)

שירן

New member
לא ממש לא

העונה החדשה תבוא עוד שנה ביינתים יהי כנראה מכושפות

KerenWelling

New member
המשך ספויילר!!!!!

הכתב שעקב אחרי קלארק.....כאילו דהההההההההה

westlife rules

New member
טוב סליחההההההההה

שאני לא יודעת!!!!!!! מצטערת!!!!!!!!!! רגעעעעעעעעעע, אבל אם הכתב הוא זה שגילה את החללית והכול, איך לקס מגיע לשם ומנסה? הרי הוא אמר להרחיק את זה ממשפחת קנט, והוא בוטח בהם..

KerenWelling

New member
המשך ספויילר+תמונה מהפרק

את זה שחכתי את הדבר שיקרה....אבל זה בטח או: שהכתב הרי רוצה למכור ללקס את הכתבה ואת הייחודיות של העיתון "החוקר" לכתבות על לקס...- ולקס בטח יקנה....הוא בטח סקרן.... או שהכתב יגנוב מהדוקטור\לקס את המפתח....

למעלה