שרשור המשחק!

nadiwainer

New member
בגלל התלונות ....

"90% הם חצי אור לבן", אני משנה דמות: שם: בראין ש.מ. : ל. גובה: 1.77 שיער:חום גיל: 19 וחצי סוג: מכשף כוחות: # שריפה (כמו שקול שרף את השופט בעונה 3) # כדור אנרגיה מעורבב עם אש. זה מה שאתם צריכים לדעת..................

nadiwainer

New member
סייבר, שלחתי לך את....

הדמות שלי, ולא הגבת, אז אני מחכה למסר.

שיניתי עוד פעם../images/Emo12.gif

שם: דניאל גולדמן. (הייתי פוטי). סוג: מאיר לבן. גיל: 88. סיפור: הגנתי על חבריי לקבוצה במלחמת העולם ה-1 אבל חטפתי כדור בעצמי. (אם מישהו רצה שאני אהיה האור לבן שלו שיגיד) כוחות: ריפוי (דההה) ואורבינג.

HuGo Hell

New member
ובדרך לשינויים ../images/Emo9.gif { בגללי..

שנהיית לי בת דודה ^^} שם פרטי: ג´ס. שם משפחה: וויט. כוחות: רק טלקנזיס וקריאת מחשבות.. גיל: 20 מראה: עיניים חומות, שיער חום, ניראה חמוד. מקום מגורים: בית פרטי דיי גדול בלוס אנג´לס. סיפור חיי: ההורים מתו, עובד בתור צלם, גר דיי קרוב לבת דודתו מלינדה{ריצ´ל מהפורום} תאריך לידה: 10.12.88. מזל: קשת.

Rachel Green

New member
עידכון של הדמות שלי!

אז ככה: שם:מלינדה שם משפחה:סאמרס גיל:17 וחצי כוחות:טלקנזיס מראה:שיער שחור,עיניים אפורות,צבע עור בהיר,גותית. מגורים:גרה בדירה שכורה בסאן פרנסיסקו עם 2 שותפים שאחת מהם זאת אופל. סיפור חיי:ההורים שלחו אותי ללמוד בסאן פרנסיסקו והם גרים בקנדה,יש שינאה הדדית ביני לבין השותפה שלי לדירה(אופל),גרה דיי קרוב לבן דודי ג´ס(הוגו מהפורום)

buffgirl

New member
שאלה!!!

אני פשוט בונה לי דמות וכשמתחיל המשחק אני בעצם משחקת איתה? האם..... אני לא בדיוק מבינה. אף פעם לא שיחקתי במשחקים כאלה... בבקשה תעזרו לי!

Cole cohen

New member
בני דמות... פרסמי אותה כאן... שלחי

את כל המידע עליה לסייברטות´. פתחי שם חדש בשם של דמותך. ובמשחק שתמשי בשם של הדמות.

HuGo Hell

New member
../images/Emo26.gif חשוב לכולם../images/Emo36.gif

אנשים נחמדים.. אולי חכו למשחק ואז תחליפו ניק? {לשם המשחק} השמות די מבלבלים ואני כבר לא יודע מי מי.. אז שנו את הניקים שלכם ל"P3H2O" ויובל ל"צ´ארמד הארי" {אם זה בכלל יובל..} זה מאוד מבלבל.. חכו שהמשחק יתחיל ואז תחליפו לניקים של המשחק.. בינתיים זה מאוד מבלבל.. ויובל {אם זה יובל} בקשר לכרטיס האישי של המשתמש שלך.. תיכנס בבקשה לכרטיס האישי של "Jesse wyatt" לא צריל לרשום את הפרטים שלך.. אלא של הדמות שלך..

F A Q

New member
הוגו,

אני יובל. בהתחלה הייתי Charmed Again אח"כ הפכתי ל-ChArMeD HaRrY ולפני שבוע בערך החלפתי ל-Prue Lover! עכשיו אני סופית בחרתי את השם שלי והוא F A Q. בקשר למשחק, אני גם מאוד מתבלבל עם השמות וכל זה, ממש לא ברור לי מי זה מי... ואני עדיין בכלל לא בניתי דמות, כך שאני לא אף אחד מהשמות המוזרים.

HuGo Hell

New member
ועוד משהו....

למה כולם עושים לעצמם כוחות הכי טובים?, או, למה כולם נותנים לעצמם את אותם כוחות שיש לאחרים? יש לי ולריצ´ל טלקנזיס כי אנחנו קרובי משפחה.. {אז נישמע הגיוני} יש לכמה אנשים כמה סוגי הקפאה.. הקפאת קרח, הקפאה רגילה.. למה כול אחד לא לוקח כוח אחד.. ככה כול אחד יהיה בילתי מנוצח
וחשבתי שאמ.. הכוחות הולכים לפי הסידרה. כוחות כמו הקפאת קרח שימרינג, בלינק, כדורי אנרגיה, אש {לאנשים שמשחקים את האורות הלבנים אמור להיות להם אנרגיה.. כפי שראינו..} אז אממ.. כוחות חזקים כאלה יש למכשפה{מכול המינים}? לא ניראה לי
.. קצת השתגעתם עם הכוחות.. עשיתם את עצמם בילתי מנוצחים.. {זה לא מיועד לשחקני אורות לבנים, אל תבינו לא נכון.} {ויובל - סורי בקשר לשם שלך, פשוט הכול פיתאום מבלבל פה}.

HuGo Hell

New member
והטיה.. לכמה אנשים יכול להיות הטיה?

יש כבר לשתים שלוש אם אני לא טועה...

Tai Lyn

New member
אממ הוגו, אני בחרתי את השם הזה

סופית השם P3H2O כבר לא קיים

כבר לא

אני שיניתי את הדמות שלי למאיר לבן וויתרתי על כוח ההטיה משהייתי מכשף. נ.ב. אני עדיין צריך בן\בת חסות...

Rachel Green

New member
קישור לכרטיס האישי

הנה קישור לכרטיס האישי של הדמות שלי "מלינדה סאמרס" אם שכחתי לכתוב שם משהו אז תגידו לי... לתום:אני אשלח לך את הדמות המלאה שלי במסר ותגיב עליה.. טוב?

../images/Emo19.gif זה אני, יותם. ../images/Emo19.gif

שם: מייקל אקסנדור. גיל: 18 כוחות:
מסוגל להפוך כל דבר לכל דבר.
מסוגל להגדיל ולהקטין דברים. מראה: שיער חום פרוע ועיניים כחולות. על עצמי: אמא שלי מתה כשהייתי קטן, ואבא שלי שונא את העובדה שאני מכשפה ממין זכר, ולכן אסר עליי להשתמש בכוחותיי. לא השתמשתי בהם מאז שאמי מתה, בגיל שבע, ועכשיו כשאני כבר לא גר עם אבי, ומותר לי להשתמש בכוחותיי, קשה לי לשוט בהם. יש לי כלב בשם צ´יפס וכלבה בשם לוטרה, ואני חי לבדי בסן פרנסיסקו, ומחפש שותף. אר. אני משוכנע ששכחתי משו...

למעלה