שרשור הכרות...

Pukipsey007

New member
כן..כשהם שומעים "כיף"

כשחוזרים מפולין ואומרים שהיה "כיף", אנשים לא מבינים..מסתכלים בתימהון כזה
אד התחלתי לומר שהיה "חוייתי"..

thunderstorm

New member
גמאני!../images/Emo6.gif

למרות שאם חושבים על זה, זו באמת ההגדרה הכי מתאימה - הרבה חוויות, מכל הסוגים...

שלום שלום

אני אביבית בת 17 וחצי והייתי במרץ האחרון בפולין.. ואני חושבת שזו חוויה לכל החיים וכמו מישהי שקראתי פה את ההערה שלה אני חושבת בעתיד לנסוע שוב למשלחת לפולין אולי דרך הצבא או משהו.. לכל מי שמהרהר אם לנסוע או לא שלא יחשוב בכלל!!

LadySpeedStick

New member
../images/Emo26.gif

קוראים לי נופר אני בת 17 מחולון לומדת בתיכון קוגל והייתי בפולין בפברואר-מרץ 04 אממ.. אני לא יודעת אם אני אכתוב פה הרבה אבל אני בטוח אעקוב

T00L

New member
שלום ../images/Emo26.gif

אני טלי בת 17 וטיפה, מיבנה עולה ל-י"ב הייתי בפולין במרץ השנה! נעים להכיר

אני

ב"ה קוראים לי שירית בת 18 עוד חודשיים ב"ה סיימתי עכשיו י"ב הייתי בפולין כמעט לפני שנה וחצי (קצת יותר) סוף אוקטובר 2002 משלחת מאורגנת של רשת אמי"ת משלחת 113 הינו 5 בתי ספר של רשת אמי"ת (4 אוטובוסים) לצערי לא כתבתי יומן(למרות שהכינו לי יונמנים לא אחד 2 ) אבל למזלי המדריכה שלנו הוציאה לנו חוברת איפה היינו כל יום ומה היה ככה שאני אוכל לספר ולהזכר !

shay1986

New member
עכשיו תורי!

אני שי... בן 18 מרמלה... היתי בפולין במצעד החיים לפני שנה וחצי...(באמצע יא' שלי). גם לכם היה שירותים ומטבח באוטובוס?! ת'ם מוזמנים לבקר אותי באי סי קיו!

שלום....

אני צחי בן 17 וחצי מאילת... אני עולה לכיתה יב ויהיה בפולין בעוד חודשיים.... בסוכות המתקרב.....

mta16

New member
היי

אני מיה עוד מעט בת 17 מחיפה וגם אני אהיה בסוכות בפולין דרך המשלחת של הבית ספר שלי .

mta16

New member
היי

אני מיה עוד מעט בת 17 מחיפה וגם אני אהיה בסוכות בפולין דרך המשלחת של הבית ספר שלי .

puah

New member
שלום אני חדשה כאן

שלום שמי פועה נסעתי לפני שנה לטיול שורשים עם אימי אחותי דודתי ושתי בנות הדודה שלי סה"כ 6 נשים (עזבנו ילדים בעלית תינוקות ומשפחות ונסענו לשבועיים) אימי ואחותה דוברות את השפה (אומנם עלו לארץ בגיל 6 ו-4) אבל הפולנים אמרו שהשפה שלהן יפה הן מדברות בשפה מליצית כפי שדיברו אז בתרגום חופשי :" התרצה הגברת לעזור לי בבקשה, איפה..." במקום "סליחה.. איפה ..." היה טיול מדהים וקשה מבחינה נפשית - מצאנו במקרה אנשים שזוכרים את סבא של אמא שלי עוד לפני המלחמה וסיפרו לנו את קורותיה של משפחתנו לפני שנשלחו לאושוויץ אחותי שהיא עורכת סרטים - יצרה סרט על המסע בגירסאת DVD

למעלה