שלומס....

רותי ב.

New member
../images/Emo26.gif שלומס....

אוב'ו אגורה אונה פרוגרמה מוי אינטרסנטה אין אל צ'נאל דֶה היסטוריה. סי ימה - "זהות - עם וצליליו: ספרד". אסטה פרוגרמה לה ואנה אמוסטרר טמביין א לה אורה 18:50, רומנסס מאראב'יוזס קון אקספלנסיונס אינטרסנטוס. סי אז קי טנש טיימפו, מירה די וורלה, אינדימאס די רקורדרלה. (אל וידאו).

Sarika

New member
../images/Emo124.gifרותי , יש לי קישור לסרט...

שהוקרן הערב בערוץ ההסטוריה. הסרט הובא מארכיון הסרטים היהודיים של האוניברסיטה העברית.

may55

New member
שריקה תודה ישבתי מרותקת והתבוננתי

וניזכרתי שאכן זה היה בזמנו בקישור הסרטים של שפילבר כל כך יפה

רותי ב.

New member
../images/Emo51.gif שריקה, נדמה לי

שפעם מאי הביאה את האתר הזה של שפילברג, והוא באמת מרתק.
מונצ'ס גראסיאס.

../images/Emo51.gif Sריקה האתר מושקע כיאה ל...

לשפילברג....שעדיין מחובר אלינו.... השאלה מה יהיה עם דור ההמשך, שלו ושל שאר היושבים בתפוצות ההתבוללות מכה...וההעדפה ברוב המקרים היא אתאיסטית או נוצרית... יותר קל לחיות כנוצרי בעולמנו... ואנא אנו באים???? בוקר טוב

SuzieRS

New member
Sarika מרתק ונפלא../images/Emo51.gif

אל דייה דה אייר ,אן אל אצ'ו (בעבודה),לו פסי מירנדו אל פילמו דה שפילברג אי אררגלנדומה דה לוס איירס אי קנטיקס קה קנטב'ה מי גראנממה. מזל קה אסטב'ה סולה. Sarika אל קורסון מה סה איצ'ו דה אלגרייה,פיירטאד' (גאוה),אסקריניו אי טריסטזה. פורקה דה טוד'ה אסטס קולטורה מראוויוזה נו פסי הא מיס איז'וס נד'ה. פארה קאן ב'ה קד'ר טוד'ו אסטו דספואס דה מוסוטרוס? 0

רחילו

New member
../images/Emo140.gif שריקה תודה מאוד נהניתי

יש לי את האתר כבר במועדפים בזמנו מישהי קישרה, אני לא זוכרת מי, אבל ראיתי שוב את הסרט, פשוט נפלא.

למעלה