שלום. ^^;

../images/Emo26.gif שלום. ^^;

רציתי לשאול; אולי מישהו\י מכיר\ה אתר שמתרגם מיפנית? אנגלית, עברית. לא משנה כל עוד זאת אחת מהשפות הנ"ל.
* בבקשה לא אתרי מילון שמתרגמים רק מילים מסויימות. יותר משהו בסגנון מורפיקס שכזה. תודה רבה, ג'האנה~

מה זה בדיוק לא ממש זול?

בקבוק קולה של חצי ליטר עולה פה 120 ין. חבילת סיגריות (כמעט כולן) עולה פה 300 ין. נסיעה של 2 ק"מ באוטובוס עולה פה 200 ין. ארוחת ביג מק עולה 650 ין. אז מה זה לא ממש זול? כי הדוגמאות האלה מראות שזה זול יותר מבישראל (האוטובוס בארץ מסובסד!)

last day

New member
זה זול אבל המחירים ביפן לא../images/Emo3.gif

בגדים למשל יקרים, אתה תראה ג'קטים ב12000 יין שבארץ אפשר לקנות ב230 שקל. הכל כמובן יחסי, תוכל למצוא דברים זולים ודברים יקרים,

שוב, תלוי איפה.

בחנויות Jeans Mate (שרובן פתוחות 24 שעות) יש בגדים נהדרים במחירים שווים לכל כיס. אני קניתי שם טי שרטים אופנתיים לאללה ב-1000 ין ל-3. קניתי ג'קט לייקרה ששירת אותי נאמנה עד שנהיה קר מדי בשבילנו ועברתי לפליז הצבאי ב-2000 ין. כמובן, שאם הולכים וקונים בגאפ שבאומוטה סנדו, ברור. יקר. הכול שאלה של מה ואיפה.

last day

New member
ברור, זה כמו פה,

או שאתה קונה בהנגאר בזול או שאתה הולך לקסטרו... הכל תלוי איפה

אני מתנצל, אבל הג'ינס מייט היא לא ההנגאר.

זו החנות שמוכרת את הליוייס המקוריים, אבל למה לעזאזל אני מצתדק בפניך?! את לא פה, וחכמה לדבר מהארץ, ולא מנסיון. הויכוח הזה מיותר. קודם תהיי פה. אחרי זה תגידי אם יקר פה או לא.

last day

New member
מהO_O

כולה נתתי דוגמא, לא השוואתי בין שתי החנויות, באמת שלא מעניין אותי בנתיים על המחירים ביפן והחנויות שם. נתתי לו דוגמא קיצונית שיבין, לא באתי לרדת עליך או על החנות ג'ינס מייט. אם נעלבת אני מתנצלת, לא באתי לפגוע פה באף אחד

xxxaxa

New member
google

בגוגל יש מתרגם ליפנית ומיפנית (בצורת טקסט), אבל הוא ממש גרוע - לא תמיד אפשר להבין למה הכוונה, אבל זה הכי מקורב למילון שאני מכירה.. אשמח לגלות אם יש משהו יותר טוב מזה...

Woogy

New member
google ו-yahoo

שמתי לב ששידרגו את התרגום האוטו' של גוגל לאחרונה. זה עדיין תרגום אוטומטי שלא נותן תוצאות מלהיבות, אבל זה יותר טוב ממה שהיה קודם. בנוסף יש מנוע תרגום חביב מאד גם ב-http://honyaku.yahoo.co.jp/ מבחינתי האישית הוא מעניין אף יותר כי הוא מתרגם גם יפנית<>קוראנית

למעלה