שלום שלום

S h A b i T

New member
טופ אביבוש', שליש שלי, אני יודעת

שלא רצינו שהרגע הזה יבוא אבל הנה הוא בא תם עוד לילה של שיעמום .. ואני פורשת כי אני מתחילה להתעוור מהמחשב לילה טוב אהובתי אביב וכמובן אהובתי שי שהלכה לישון לפני שעתיים אני אוהבת את שתיכן ורוצה להיות כמוכן שאני אהיה גדולה לילה טוב

sublimilay

New member
מה הולך א-נ-ש-י-ם-?-! ../images/Emo6.gif

פעם ראשונה אני בפורום הזה.....דווקא נחמדדדד....חיחי....סופסוף ראש העין "על המפה"..... יאללה....תנו בהודעות...

S h A b i T

New member
גדי .... הודעה מאביב שנחסמה חח

חסמת את אביב והיא אמרה לי למסור שהיא מאוד מצטערת ושהיא לא תדבר ככה יותר ושהיא לא תאיים עליך שאבא שלה עובד בזבל חחח קיצר היא מבקשת להשאר בפורום ושתסלח לה

S h A b i T

New member
אלללה בן

ברוכים הבאים !! חח גדי אני מקדמת לך תפורום האם שמת לב לעובדה שמאז שהגעתי הפורום התחיל לזוז ?

S h A b i T

New member
חחח עילי.. (נכון?)

זה כבר לא כל כך פורום חדש אני פשוט במסע קידום ותחליף תניק ניים שלך מהר
תזהר עוד מעט אביב תכנס ותתחיל להביא עליך ירידות חחח תשאל את שני אם כדאי

S h A b i T

New member
חחחח בוקר ירדןןןן

תקראי בבקשה מה שביקשתי בשרשור למטה לא לפתוח שישורים חדשים כי זה מבלגן פה הכל .. ואז הכל יראה לא מסודרררר

GGOODD

New member
אני מצטער...

אבל היא עברה על החוקים של הפורום ולאחר הזהרות חוזרות ונשנות היא חזרה על התנהגות סוררת זו. על כן היא הושעתה לשבוע מהפורום, אם ברצונה לערער שתשלח לי מסר עם ערעור על ההשעיה וסיבת הערעור.

S h A b i T

New member
חח אני לא מנהלת פורום

אני רק מנסה להתחנף לגדי
חחח גדי אני רוצה לעזור לך בבקשה בבקשה בבקשהההה

GGOODD

New member
../images/Emo41.gif אני לא הייתי פה מכיוון

שהמחשב שלי הותקף בשעות הערב בוירוס ה#%#^%@^@ שהפיל לי את המחשב ולקח לי זמן לסדר את התקלה ועל כן לא הייתי נוכח בפורום ולא בגלל שישנתי... אז תודה על זה שעזרת בסידור הפורום, המשיכי עם העבודה הטובה
ואני מבקש מהמשתמשים החדשים לשרשר ולא לפתוח הודעות חדשות, זה רק מבלגן את הפורום והורס את הגלישה הנעימה... תודה, הנהלת הפורום

למעלה