שלום לכולם פה!!

• פותח הנושא DC25
  • פורסם בתאריך

DC25

New member
../images/Emo26.gif שלום לכולם פה!!

היי..שמחתי לראות שיש פורום לרובי ווילאמס.. האמת שאף פעם לא ממש אהבתי ת'מוזיקה שלו...(חוץ מכמה שירים) אבל אף פעם לא חשבתי לקנות איזה אלבום שלו..ובטח לא DVD.. אבללללל... קניתי לא מזמן את ה-DVD של ה-LIVE 8 שיש שם הופעה שלו(4 שירים) ואני חייב לציין שפשוט נדהמתי מההופעה!! איך הוא סוחף את הקהל שם..!! השיר ANGELS שם ממש עשה לי צמרמורת!! לא ידעתי שהוא נותן כאלה הופעות ...החל מהשבוע התחלתי ממש להתעניין במוזיקה שלו ואני הולך לקנות את האוסף שלו מחר.. אני כנראה אקנה את ה-DVD החדש שייצא בקרוב..הבנתי שההופעה מה-LIVE 8 צריכה להיות שם(אבל לפי מה שבדקתי יהיה שם רק שיר אחד...למי שמתעניין). בכל אופן למי שלא ראה ת'הופעה שלו שם אני ממליץ!! -רציתי לשאול..אני יודע שיש לו כמה הופעות ב-DVD...רציתי לשאול איזה הכי שווה?? תודה לכולם! דרור

a Warming Sign

New member
חתיכת הופעה הוא דפק שם../images/Emo13.gif

רובי ידוע בעיקר כפרפורמר ענק,זאת הגדולה שלו.. וכולנו צפינו בזמנו בהופעה בלייב 8,השרשור אפילו נכנס לטאגליינס- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=726&msgid=56152720 לגבי הDVD המומלץ.. דבר ראשון,ובזה כולם יסכימו איתי,כל הDVD'S שלו פשוט מצויינים. החל בהופעה מ99 באירלנד[Where ego dare], ההופעה האינטימית [The robbie williams Show] הופעת הסווינג[Live at the albert hall] וההופעה הגדולה מכולן היא כמובן What we did last summer- Live at knebworth
הדיוידי מתעד 3 הופעות ענק[375,00 איש] שערכו להופעה אחת, בסופשבוע מטורף באנגליה, היא באמת ממצה את כל הלהיטים הישנים והאהובים,ורובי נותן שם שואו שחבל על הזמן
אבל בגלל שיוצא עכשיו הDVD החדש אני לא ממש יודעת מה להגיד לך,כי הוא ממש מסכם את הרגעים הגדולים של רובי.. בכל מקרה ההופעה בנבוורת' שווה קנייה לדעתי.

למעלה