רוברטו הופיע בהחיים זה לא הכל...
N ny22 New member מנהל 29/10/05 #18 משה פרסטר הופיע ב"המבצר" מישהו כתב את זה כאן. ראיתם? אני ראיתי, וזה היה ממש מגניב, הוא נרטב לגמרי.
D DoRiNuS sMiNiA New member 29/10/05 #20 לכל המעריצות של מיכאל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif זאת כתבה שמצאתי באינטרנט עליו... היא נקראת "נקמת היורם" אחרי שתקראו אתוה תבינו למה... זה גם היה בפנאי פלוס... כנסו...
לכל המעריצות של מיכאל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif זאת כתבה שמצאתי באינטרנט עליו... היא נקראת "נקמת היורם" אחרי שתקראו אתוה תבינו למה... זה גם היה בפנאי פלוס... כנסו...
ח חולה על מיכאל New member 29/10/05 #27 השמינייה השמינייה היא סדרה מדהימה ואני מאוכזבת לשמוע שרק בינואר היא תחזור לעונה שנייה.. זאת אומרת שאני לא יראה את מיכאל במשך חודש וחצי.. אבל לפחות יש את ערוץ הילדים (הוא מנחה שם)... ויש את VOD!!! מיכאל תעשה לי שמינייה!!
השמינייה השמינייה היא סדרה מדהימה ואני מאוכזבת לשמוע שרק בינואר היא תחזור לעונה שנייה.. זאת אומרת שאני לא יראה את מיכאל במשך חודש וחצי.. אבל לפחות יש את ערוץ הילדים (הוא מנחה שם)... ויש את VOD!!! מיכאל תעשה לי שמינייה!!
M Morysan New member 29/10/05 #32 השיר של הילי ילון בררר כריפייי.. יעני השיר עצמו יש לו קצב טוב. וואלךה פירגון גם על המילים. אבל מפחיד הקליפ!!!1. אלוהים מה עשה לה הגבר?
השיר של הילי ילון בררר כריפייי.. יעני השיר עצמו יש לו קצב טוב. וואלךה פירגון גם על המילים. אבל מפחיד הקליפ!!!1. אלוהים מה עשה לה הגבר?
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 29/10/05 #35 לפורום השמינייה../images/Emo24.gif שבוע טוב מפורום מירי מסיקה
ל ליטלוש LOVE אבריל New member 29/10/05 #38 ידעתם ש... ידעתם שהילי ילון שיחקה במשחק החיים? היא הייתה מיכל שר שהראו אותה בצעירותה... טוב, אז..... בה ביי
ידעתם ש... ידעתם שהילי ילון שיחקה במשחק החיים? היא הייתה מיכל שר שהראו אותה בצעירותה... טוב, אז..... בה ביי
D DoRiNuS sMiNiA New member 29/10/05 #21 הקישור...../images/Emo13.gif htt38762,00.htmlp://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-31
ד דון לני גבאי המושלמת New member 29/10/05 #42 נצל"ש עוד שיר שהיה בשמיניה של הביטלס...(אני לא זוכרת מאיפה) אבל נראה לי מפרק 31-golden slumber
S shminia coo co il New member 29/10/05 #37 היום קיבלתי את הדיסק שלה מתנה אני ממש אוהבת אותה ושיהיה לכם גם שבוע טוב
B baril New member 30/10/05 #44 ../images/Emo80.gif../images/Emo187.gifתודה.. אחח איזה זמרת יווו אני מתה עליה איזה אלבום מדהים אוףף !
../images/Emo80.gif../images/Emo187.gifתודה.. אחח איזה זמרת יווו אני מתה עליה איזה אלבום מדהים אוףף !
ז זה נגמרר New member 30/10/05 #52 ../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif היא זמרת גדולה אין שיר שלה שלא מתמכרים אליו ושבוע טוב גם לכם