שירשור

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo26.gifשירשור ../images/Emo32.gif../images/Emo36.gif

כל מה שלא קשור לנושא הפורום שרשרו לפה. השירשור מוקדש לשניצלונה

chen010189

New member
בא לי לשים פה ת'תמונה שלי עם אורי

אומנותי
יש לי גם תמונות של שניץ, אבל אני לא אשים בלי רשות שלה שלא תשלנץ[?] אותי שניץ!!
אתמול ראיתי אותה בלייב

chen010189

New member
בבבבבבבבבבבבןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

מאדימים את תובל מתישהו?

../images/Emo41.gif../images/Emo92.gifזקוקה לעזרתכם../images/Emo53.gif../images/Emo7.gif

אני רכזת משפחות בפורום תרומה והתנדבות. אני פונה אליכם בבקשה לסייע לנו בעזרה למשפחות במצוקה ומעוטי יכולת אשר ידם אינה משגת במזון,הלבשה, ריהוט ועוד. נשמח אם תכנסו אלינו לפורום וכל תרומה אפילו הקטנה ביותר תתקבל בברכה, כגון: ביגוד, הנעלה, משחקים ועוד. מצרפת לכם קישור לפורום תרומה והתנדבות

../images/Emo32.gif יש כאן הרבה ילדים שזקוקים לזה

-קודם כל אני מקווה שמותר לי לפתוח הודעה כזו- עכשיו יש הרבה ילדים (ממה שאני יודעת אני ו - gal love sims לפחות..) שרוצים להיות שחקנים ואם אפשר אז בסדרה ענקית ומהממת כמו "השמינייה" . אז תשרשרו לכאן כל מיני טיפים, ועזרים .. תודה! תודה תודה!! אז הנה סוכנות בתור התחלה :www.d-n-a.co.il (דרך אגב הסוכנות למי שלא יודע היא גם הסוכנות של שירה (מיקה) ומאיה (רותם)

KiShKooSh

New member
א. תלמדו משחק!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אם מישהו רוצה להיות מפורסם וזה הרצון הבסיסי שלו, פשוט זה מגעיל לטעמי, כי אנשים רוצים להיות מפורסמים רוצים פרסום? לכו לפרוייקט Y רוצים להיות שחקנים תלמדו משחק ! זהו

את חושבת בדיוק כמוני..

ואני לא רוצה להיות מפורסמת אני רוצה לשחק נקודה. וכן למדתי משחק זה בערך השנה השישית שלי אז מה הכעס (זה שאת לוחצת מליון פעם על ! זה נראה כאילו את כועסת על מישהו)

KiShKooSh

New member
חחח לא כועסת...

פשוט זה דבר שלא בדיוק מעצבן יותר בכיוון של מעציב שאנשים רוצים להיות מפורסמים בכל דרך והדרך היחידה כן היחידה אם רוצים באמת לשחק היא ללמוד משחק

את צודקת ואני חושבת שבדרך כלל

אלא שרוצים להיות רק מפורסמים לא מצליחים כל כך.. פעם הייתה התוכנית "עשרת הדיברות" אז הראו מישהי שבאה לסוכנות רוברטו. והיא הייתה אחת הרקדניות הראשיות בבלט הישראלי באיזה מופע (לא זוכרת..) ושאלו אותה אם את יכולה להיות מפורסמת בתור רקדנית כי את מוכשרת בזה למה את רוצה להיות דוגמנית? והיא ענתה כי רקדנית זה לא מפורסם ודוגמנית כן.. ואני רוצה להיות מפורסמת או משהו בסגנון. ולפי דעתי זו חשיבה לא נכונה

למעלה