שירשור

liat love avi

New member
היי!גם אם אבי קורניק כאן!אני מתחננת

היי, קוראים לי ליאת... אני חולה מתה שרופה גוססת מחושלמת גנובה מטורפת על אבי קורניק!!!אני כל כך אוהבת אותו!!!הוא מושללללם!בניתי לו אתר!!!נערים בני 17 התחילו לתת לי הצעות סוטות בשביל שישיגו לי את הפלא' של אבי!אבל אני סירבתי להצעות הסוטות האלה אני מתחננת!!! בואו בבקשה למסרים אם אתם יוצרים איתו קשר במסן או באי-מייל... אמרו לי שאין לו ICQ... אני מתחנננת!!הוא ה-מושלם בשבילי!אני כל כך אוהבת אותו...
אני כבר חודש מנסה ליצור איתו קשר איכשהו!ולא מצליחה...הדמעות כבר כל הזמן עומדות לי בעיניים...מישהו יודע אם הוא יתארח בתפוז אנשים?!

היום בתפוז אנשים../images/Emo39.gif

יש לכם רעיון כיצד יראה יום שגרתי בחיי רננה הרכילאית? פורום היכל התרבות מציע אלבום של "מה קשור" כפרס לרעיון היצירתי ביותר. אתם מוזמנים
עמותת "ספיישל אולימפיקס" - העמותה למשחקים אולימפיים מיוחדים העוסקת בארגון ספורט תחרותי לאנשים עם לקות שכלית מזמינה אתכם לכנס מקצועי בכפר המכביה המיועד למאמנים / מדריכים בענפי הספורט השונים ולמורים לספורט. כל הפרטים בפורום ספיישל אולימפיקס. חג שמח

היי כוללם

אחרי הרבה זמן שלא היה לי מחשב (המחשב היה מקולקל...) חזרתי:):):) אז חג שמח ומישו יכול לעדכן אותי קצת לגבי דברים חשובים שקרו בפורום? אם כן תודה ולהתראות

ל- super chuly

היי..על מה אתם מדברים? סרט גמרר?? חח...אני שואלת כי אני רוצה להיות שחקנית!! ממאי.

סורי טעות.. מזל טוב לליהי../images/Emo65.gif

התבלבלתי.. בן תמחוק את השרשור הקודם. ליהי מזל טוב :) היא המנהלת החדשה של הפורום מיום חמישי! נו גם שמים לב...היא אדומה

the king 2oo6

New member
קחי את זה בפרופורציות...../images/Emo118.gif

הוא בסך הכל בנאדם כמוני וכמוך... ענבל

ביקי???../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
בהצלחה ביקקקקק

KiShKooSh

New member
דיי כבר מיצית:-\

אתה לא באמת יודע מי מנהל, אז תפסיק לפתוח שרשורים אוקיי?

ba r2 0 1 0

New member
חחח יואו!

יום חמישי וכולם יידעו! זה לא כל כך הרבה זמן....!
בן נראה לי שלא תהיה לך ברירה אלא להקדים את זה! אחרת כל הפורום יוצף

ידעתי ../images/Emo45.gif../images/Emo185.gif

כולם נהיים מנהלים חדשים
זה לא פייר,אני לא רגיל לראות את השמות בכחול! ועוד אח"כ בפורומים אחרים בשחור.. ובן ביקש לא לגלות..

ba r2 0 1 0

New member
לא נכון../images/Emo70.gif

חבל סתם לנחש ובמיוחד לפתוח שרשור (במיוחד שזה לא נכון! וכן אני יודע מי זאת...)

למעלה