שימו

../images/Emo26.gif שימו ../images/Emo23.gif ../images/Emo36.gif

מה דעתכם על פרוייקט של הפורום למען מטרה טובה
אם כל אחד יעשה חלק קטן, בסופו של דבר יצא משהו גדול
להלן ההודעה המקורית: |ציטוט| שלום חברים! אני פונה אליכם כי אני צריכה עזרה בדבר חשוב מאוד, אז ככה:מדי יום שני אני נמצאת בחוג חברתי של מוגבלים, למי שלא יודע, אני אספר שאני מוגבלת וסובלת מ-C.P. שזה נושא הפורום שאותו אני מנהלת כאן בחממה התפוזית, מס' 484 בשלט התפוזי. בחוג האחרון שהתקיים ביום שני האחרון, עלה הצורך להקים אתר אינטרנט שיעזור למובלים להכיר בני/בנות זוג. אני פונה אליכם, חבריי הטובים מכיוון שלי אין שמץ של מושג בהקמת אתרים, אז אני צריכה הדרכה וליווי צמוד בהקמת האתר. |סיטוט| האתר יתארח על שרתי תפוז, וקרדיטים יינתנו לכל העוזרים
דרושים אנשים לתחום העיצוב והתכנות, ומתנדב אחד או שניים שינהל הכל ויחלק את העבודה. מה אתם אומרים

ילדה בלבן וכולם/ן

אני מעלה שוב את בקשתי כאן בפורום שלכם, וכל הכבוד לילדה בלבן שהוסיפה פרטים שאני שכחתי להוסיף בהודעה המקורית, [כנראה בשל מהירות או משהו כזה]. אשמח אם תירתמו לעזור לי, מי שמוכן/נה לעזור שישרשר כאן, או יפנה לתיבת המסרים שלי, אז תודה לצוות המנהלים, ולכם הגולשים היקרים, ליאת.

claimbing

New member
אם את לא עונה משמע את לא זקוקה

לעזרתי
מן הסתם גם אני התכוונתי ל-ASP

../images/Emo123.gif

בטח שזקוקים לעזרתך
ליאת תארגן לי בדיוק מה היא צריכה, ונתחיל לעשות חלוקת עבודה.

claimbing

New member
ידעתי שתגיבי על זה בגלל ריבוי

ההודעות...אבל זו הדרך לקבל קצת תשומת לב בפורום הזה

stratus3000

New member
מוכן לעזור בעיצוב ../images/Emo127.gif

אני לא פעיל בפורום ASP אבל אשמח לעזור בבניית האתר הנ"ל בכל הקשור לעיצוב. אני מכיר את פוטושופ, פלאש ועיצוב בכלליות.

yuval k

New member
גלעד מוסר שהוא מוכן לעזור בבניית >

הדפים (ב-ASP...). הוא לא יכול לשלוח הודעות לפורום. כך גם אני, ד"א
מוכן לעזור בתכנות. למה שלא את תחלקי את העבודה? את מנהלת הפורום, יש לך ניסיון בזה

yuval k

New member
אין בעד מה ../images/Emo13.gif תמיד שמח לעזור

צד שרת וצד לקוח... מה שתרצו. אשתדל לא לבייש את הפירמה

Mapisto

New member
פלש

אם יצא לי.... ASP יש כאן יותר טובים ממני שיעשו את העבודה בפחות זמן ויותר יעילות.

למעלה