* שונות *

שםאנילא

New member
שימי עקבים איפור פיאה מה שתרצי...רק פליז

שימי עקבים איפור פיאה מה שתרצי...רק פליז אני מתחנן... רק אל תורידי שערות מהיד...איכס רואים את זה

שערות.

רק אל תגיד לי שלא ידעת שנשים מסדרות גבות. במקרה שלי מנקות כי הצורה טיבעית

גבות מסודרות

הצורה שרואים בתמונה היא לא הצורה הטיבעית של הגבות של הבחורה הזו. היא "מסדרת" אותם. משמע, יוצרת צורה חדשה שתתאים למבנה הפנים שלה (אנלא מדברת על אלה שלא יודעות לסדר גבות). רוב הבחורות שמסדרות גבות, גוזרות שערות ארוכות שמפריעות לצורה המדויקת, בנוסף לשימוש בפינצטה (או חוט או שעווה). סידור גבות דורש מיומנות רבה, כי משנים את הגובה, העובי והאורך הטיבעי של הגבות, וצריך לשמור על אחידות ודיוק כדי שהגבות יצאו שוות.

"לנקות" גבות.

אסתי גינזבורג היא דוגמא קלאסית לבחורה שלא מסדרת גבות, אלא רק מנקה. התמונה המצורפת היא לא באיכות הכי טובה שבעולם, לכן קשה לראות את השערות "המיותרות". בשונה מהתמונה הקודמת, שם השערות של הגבה היו מסודרות כמו חיילים, בתמונה הזו, הגבות הן טיבעיות. השערות הארוכות לא נגזרות והן יושבות בתוך הצורה הטיבעית בלי להפריע. האיזורים היחידים שמורידים מהם שערות הם בין הגבות (מעל האף) וקצת באזור העפעפיים.

לפני ואחרי

בלי להיבהל, אבל כן. ככה ניראות גבות של בחורה לפני שהיא סידרה אותם. ואחרי שהיא סידרה. בתמונת ה"אחרי" מסומנים אזורים מסביב לגבה בתכלת ובורוד. האזורים שמסומנים בתכלת, הם האזורים מהם מורידים שערות הבנות שרק "מנקות" גבות. בנוסף לאזורי התכלת, בחורה שמורידה שערות גם מהאזורים שמסומנים בורוד, נקראת "מסדרת" גבות.

למעלה