* שונות *

בועz

New member
* סיכומו של יום *

2 שיעורים עברו להם כמו 2 דק'! גם סוג של פחד

קליט

New member
אם עושים מצוה אז עושים אותו בשלימות

כדי שכולם יהנו . אגב, אין לי מחשב, ואין לי חברים שיש להם מחשב .

Maimonie

New member
להרשם?

איני יודע איך זה עובד בטלפונים ניידים. זה מצריך רישום שאתה גולש מהנייד? בכל מקרה, כפי שאמר בועז תמצא מחשב

בועz

New member
רשימת ה'דילים היומיים'

BigDeal GroopBuy DDAY Anglo Deals - אוסף של דילים אתר ההטבות ישראכרט walla shops Groupon BUY2 Jerusalem בא בטוב Imalike "הפינוק היומי" - לאומי גרגיר הדיל היומי של שפע דיל "Groupli- קניה חברתית" ynet Jdeal - מכאן קיבלתי את הקופון של הנהיגה - תדירות נמוכה של דילים

2ת Wל ר2

New member
הרכבת הקלה (?)

אני נמצאת בקרון.. קרון אחד של רכבת ארוכה ארוכה.. יש כאן הרבה אנשים. הם דוחקים בי לרדת. כשעליתי, ביקשתי מהנהג שיודיע לי היכן התחנה שלי. היכן התחנה בה אני אמורה לרדת.. ולעבור לי לקרון משלי. הנהג עדיין לא הודיע. עוד לא הגענו אליה.. ואלו הנמצאים לידי, דוחקים בי... רוצים שארד. צפוף להם? אולי. רע להם איתי? לא נראה לי.. אני מכבידה עליהם? הרי הרכבת היא זו שסוחבת אותי.. הם רוצים שארד בתחנה לא לי. ואעזוב את הקרון שלהם. ואז.. אז אנשי המקום בו ארד יראוני כזרה ולא יסכימו לארחני. ועד שאגיע לתחנה שלי.. הדרך תהיה ארוכה, קשה ומפרכת. אני לא יודעת מה יותר קשה- להשאר כאן בקרון- לחכות בצד לתחנה בה אני יורדת, או לרדת. כאן. עכשיו. באמצע הדרך. לעזוב את כולם ולחפש לי קרון שלא בדיוק מתאים לרכבת שלנו..

זקוקה לעזרה קטנה..

יש לי חברה שמתחתנת עוד שבועיים ומחפשת דירה בירושלים באזור הדתי חרדי מישהו אולי מכיר?? אשמח אם תעזרו יום טוב..

להתחיל

במלחמה- לצעוק, להתשתולל ולהפריע לכלל הציבור- לא ממש יעזור. להתפלל לעומת זאת, יכול לעזור הרבה יותר.

למעלה