* שונות *

Maimonie

New member
פרוייקט רשימת השדכנים המומלצים 2011

שלום רב. לאחר מחשבה עמוקה ולאחר מסע חיפושים שנמשך עד היום ולאחר שהות ארוכה בפורום הזה ובעוד כל מיני פורומים בחיפוש אחר שדכנים מומלצים ומקצוענים שיוכלו לעזור לי במציאת זיווגי והחיפושים העלו חרס הגעתי למסקנה שצריך להתאחד כולנו פה בפורום הזה למטרת פרוייקט גדול והוא רשימת השדכנים המומלצים והמקצוענים ביותר אז לשם כך יצרתי קובץ גיליון נתונים אשר בו יש את כל הנתונים הנדרשים. את הקובץ העלתי לאינטרנט לשם שיתוף ועבודה עליו בין כל חברי הפורום הזה וכמובן בפורומים האחרים. בקיצור, כול מי שיש לו אינטרנט יש לו גישה לקובץ. הקובץ נמצא פה: https://spreadsheets.google.com/spr...zlLdEt4M2UyZTNTVERaRGc&hl=iw&authkey=CICoptAO איך זה עובד? פשוט: כל אחד שיש לו שדכן/ית שהוא מכיר ורוצה להוסיף לרשימה נכנס לקישור הנ"ל ופשוט מוסיף את השדכן/ית לרשימה לפי ההגדרות שיש בקובץ. לא צריך להרשם לשום אתר ולא לעשות שום רישום. פשוט נכנסים לקישור הנ"ל, הקובץ נפתח ואתם ישר מוסיפים את השדכן שלכם. אפילו לא צריך לעשות שמור הקובץ נשמר אוטומטית. חשוב: למלא את כל השדות בגיליון. חשוב2: להכניס רק שדכנים מומלצים ומקצוענים שהוכיחו את עצמם (הוכחה: הצעת הצעה אחת לפחות מתאימה לכאורה) לא להכניס כל עובר אורח ושרלטן. זהו, זה הרעיון, פשוט מאוד. נקווה שהוא יהיה לטובת כל הרווקים והרווקות שבינינו שבקרוב מאוד ימצאו את זיווגם ואם בזכות הפרוקייט הזה תהיה אפילו רק חתונה אחת אזי אני את שלי עשיתי. מקווה שיהיה שיתוף פעולה פורה בין כולם לטובת הכלל! תזכרו, זה למען כולנו הרווקים והרווקות. נעזור אחד לשני ונוושע. בברכה, מיימוני. לינק לקובץ: רשימת שדכנים 2011 למנהלים, אם אפשר לנעוץ את ההודעה הזאת אני ישמח מאוד.זה לטובת הכלל. תזכו למצוות.

בועz

New member
* חדשות טובות *

מחר אתחיל שיעור ראשון בנהיגה!! ( כפול ) תחזיקו לי אצבעות :)

jjr1

New member
.....

״ושואל מה את עושה והם אומרים שהם לא יודעים ומחפש תירוץ לדבר עלייך...״

../images/Emo20.gifכותרות ומאורסים מעיתוני הבוקר - יום א`../images/Emo127.gif

מודעות מאורסים וכותרות מהעיתונים "יתד נאמן" - "המבשר" ליום ראשון כ"ד בסיוון תשע"א, עודכנו בפורטל "חדשות למהדרין" - פורטל החדשות
של תפוז
למגזר החרדי
קריאה נעימה ומזל טוב
... להאזנה לכותרות העיתונים ומאורסים מידי בוקר חייגו 1900-50-2424 שלוחה 1 לקריאה מסלולרי, כנסו:
http://wap.tapuz.co.il/news או ממחשב:
http://2424.co.il/news_read.php?n_id=4583

נאפו פה

New member
לראשונה בפורום תפוז הרב זמיר כהן בשידור חי...

עונה על שאלות למשך שעה וחצי....פרטים. בס"ד אנו שמחים לבשר על אירוח כבוד הרב זמיר כהן אצלנו בפורום, ביום רביעי הקרוב 30.6.11 החל משעה 17.00 עד 18.30, בנושא: האם יש חיים לאחר המוות? ותכלית החיים על פי הקבלה! הרב זמיר כהן - מבכירי המרצים בישראל בנושאי קבלה ויהדות, מחבר הספרים רבי המכר: 'המהפך' - המדע מגלה את האמת שבתנ"ך 'המהפך 2'- מיתוסים בקריסה; המדע מתעדכן בהתאם לתנ"ך ותורת הקבלה. 'הצופן' - עוסק בסודות היקום, האותיות, ושם האדם. 'שו"ת נזר כהן' - שאלות ותשובות בענייני הלכה שונים. 'המסע אל האמת'- לקט נבואות, תורה ומדע, צפנים בתנ"ך. 'מפתחות לחיים' פירוש על שיר השירים חוברות בנושאים שונים (יסודות החינוך, זוגיות, חידת היקום ועוד) וראש ארגון 'הדברות', ערוץ המשדר באפיק 97 ב- HOT וב- YES ובאתר האינטרנט: www.hidabroot.org הנכם מוזמנים להתחיל לשרשר שאלות לכבוד הרב, כל הקודם זוכה (להגדיל את הסיכוי לקבל תשובה מהרב). נא לא ענות בשרשור הזה תשובות לשאלות של הגולשים. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=2261

קליט

New member
זה לא כל כך פשוט ! . חייבים להרשם . מהנייד זה מסובך לחלק מאתנו

קליט

New member
שמעתי ממורה נהיגה

שלא מומלץ ללמוד שיעור כפול, כי לא בדיוק קולטים בשיעור ארוך כ"כ . למורה הנהיגה זה משתלם :)

jjr1

New member
...

״בין הבלבול לאסון תדעו שיש פתרון קוראים לזה אהבה...״

........

"צועקים על אהבה, מנסים וזה נורא......... קשה... הדמעות כבר נגמרות, הטיפות סימנו תקוות..... שלנו..."

jjr1

New member
..

״וזה תמיד אהבה זה תמיד מסובך ונמאס... ושירים מזכירים לי פנים שאולי רציתי לשכוח בטח קנית ת'תקליט שאהבתי נורא...״

maccabist 1

New member
בהצלחה "מנהל יקר" ../images/Emo8.gif

אם אתה מגיע עם מוטיבציה גדולה שווה לסיים מהר ע"י כפולים.

בהצלחה:)

ביררת טוב לפני על המורה שילמד אותך??? אני ב״ה כבר לפני טסט,את השיעורים הכפולים התחלתי משיעור 18.. בכ״א הסוד הוא להקפיד על שיעורים רצופים. בהצלחה בועז.???

בועz

New member
אממ

לא ביררתי.. הגעתי אליו ( אור ירוק) הם נתנו לי את המורה..גם ככה אני משלם רק 60 ולא יותר.. שיהיה לך בהצלחה שיחת חוץ! :) מקקוה שיהיה קל בשבילי..נשמע קצת מפחיד.. ה' יעזור

סורי.

הסימני שאלה אלו אמוטיקונים נחמדים שכנראה לא נקלטו במערכת...... 60₪ רציני????? על הילוכים או אוטומט??? בקבלנות?? כי אני משלמת 130... רגע,זה נשמע שאתה חושש??? מה מפחיד לעלות על רכב??..........!

בועz

New member
אמ,

אני משתמש בקופון של הדיל היומי. כלומר 14 שיעורים ראשונים במחיר של 60 ומשיעור 14 והלאה במחיר של 100, היתה לי בחירה, לקחתי ידני

למעלה