פרוייקט רשימת השדכנים המומלצים 2011
שלום רב. לאחר מחשבה עמוקה ולאחר מסע חיפושים שנמשך עד היום ולאחר שהות ארוכה בפורום הזה ובעוד כל מיני פורומים בחיפוש אחר שדכנים מומלצים ומקצוענים שיוכלו לעזור לי במציאת זיווגי והחיפושים העלו חרס הגעתי למסקנה שצריך להתאחד כולנו פה בפורום הזה למטרת פרוייקט גדול והוא רשימת
השדכנים המומלצים והמקצוענים ביותר אז לשם כך יצרתי קובץ גיליון נתונים אשר בו יש את כל הנתונים הנדרשים. את הקובץ העלתי לאינטרנט לשם שיתוף ועבודה עליו בין כל חברי הפורום הזה וכמובן בפורומים האחרים. בקיצור, כול מי שיש לו אינטרנט יש לו גישה לקובץ. הקובץ נמצא פה:
https://spreadsheets.google.com/spr...zlLdEt4M2UyZTNTVERaRGc&hl=iw&authkey=CICoptAO איך זה עובד? פשוט:
כל אחד שיש לו שדכן/ית שהוא מכיר ורוצה להוסיף לרשימה נכנס לקישור הנ"ל ופשוט מוסיף את השדכן/ית לרשימה לפי ההגדרות שיש בקובץ. לא צריך להרשם לשום אתר ולא לעשות שום רישום. פשוט נכנסים לקישור הנ"ל, הקובץ נפתח ואתם ישר מוסיפים את השדכן שלכם. אפילו לא צריך לעשות שמור הקובץ נשמר אוטומטית. חשוב: למלא את כל השדות בגיליון. חשוב2: להכניס רק שדכנים מומלצים ומקצוענים שהוכיחו את עצמם (הוכחה: הצעת הצעה אחת לפחות מתאימה לכאורה) לא להכניס כל עובר אורח ושרלטן. זהו, זה הרעיון, פשוט מאוד. נקווה שהוא יהיה לטובת כל הרווקים והרווקות שבינינו שבקרוב מאוד ימצאו את זיווגם ואם בזכות הפרוקייט הזה תהיה אפילו רק חתונה אחת אזי אני את שלי עשיתי. מקווה שיהיה שיתוף פעולה פורה בין כולם לטובת הכלל! תזכרו, זה למען כולנו הרווקים והרווקות. נעזור אחד לשני ונוושע. בברכה, מיימוני. לינק לקובץ:
רשימת שדכנים 2011 למנהלים, אם אפשר לנעוץ את ההודעה הזאת אני ישמח מאוד.זה לטובת הכלל. תזכו למצוות.