שבוע טוב!!!!

../images/Emo26.gifשבוע טוב!!!! ../images/Emo36.gif

מה קורה?? איך עברה השבת? מקווה שעבר טוב!! רציתי לשתף אותכם במשהו שקרה לי ביום שישי,נסעתי הביתה להוריי היקרים שגרים אי שם בשומרון.. ונסעתי כמובן בטרמפים. כשחיכיתי בצומת מורשה הגיע פתאום בחור שאני לא יודע איך לתאר אותו מרוב שהוא היה מושלם!! אתם לא מבינים.. המראה שלו פשוט המיס אותי!! אין דברים כאלה.. ניסיתי ככה קצת לדבר איתו, אתם יודעים דברים שאפשר לדבר כשעוצרים טרמפים,איפה הוא נוסע איפה לומד וכאלה... וזה הסתכם בזה. כי איך אפשר לדעת אם מישהו בקטע או לא. הוא לא היה נראה לי בקטע בכלל.. אז ממש התביישתי לשאול אותו וזה ממש ביאס אותי כי הוא פשוט הבחור המושלם!!! אז אם אתה במקרה קורא את הפוסט הזה והיית בצומת מורשה אתמול בצהריים בבקשה צור איתי קשר.. אם אתה בקטע בכלל!! תודה על הקריאה ואני אשמח לשמוע תגובות על איך אפשר להתחיל עם בחורים שאתם לא יודעים שהם בקטע...

מה אני הייתי עושה ?...

מתחיל לדבר איתו על אהבה וכאלה ... כאילו, תשאל אותו אתה נשוי ? יש לך חברה ? ותראה מה הוא יגיב ... אם אתה רואה שהוא קצת מנסה להתחמק אז יש מצב שהוא בעניין ... הוא בטוח היה שואל אותך מתוך נימוס את אותה שאלה... נשוי ? חברה וכו' ... ואתה תגיד לו שאתה לא בעניין של בנות .. מה איכפת לך ? הוא גם ככה לא מכיר אף אחד שאתה מכיר ... ותראה מה הוא יגיב ..אם הוא כמוך, יש מצב מאוד גדול שהוא היה משתף אותך גם בזה שהוא הומו אחרי שאתה התוודית בפניו ... לא יודע זה מה שאני הייתי עושה נראה לי ... שיהיה שבוע טוב ומבורך לכווווולנו
!!!

בכל מקרה עכשיו זה כבר מאוחר...חחח../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

אני בטח לא אראה אותו יותר בחיי... אבל אני איישם את מה שאמרת בפעם הבאה זה דווקא נשמע טוב..

שבוע מצויין,‏ מה זה היית אתה ?‏

אתה זה הבחור שדיברת איתי יום שישי ‏,‏ ? סססססתתתתתתאאאאאםםםםםם צוחק אני הייתמ אי שם בבני ברק הרחוקה והחמה.‏ בדרך כלל הסיכויים למצוא מישהו שראית ברחוב כאן בפורום ‏,‏ אז הסיכוי מאוד אפסי.‏ אשמח מאוד שתספר לנו אם הוא באמת ייצור איתך קשר בגלל הודעתך.‏ ואם נראה לך אז תנסה לפרסם עוד בפורומי גאווה שונים ובקומונות גאוונ.‏ שיהיה שבוע טוב ואל תשכח יש "הרבה " בחורים מושלמים ויפים ברחובות.‏ ו....‏ נראה לי ששמעתי שרוב הבחורים היפיופים הם הומואים ולא סטרייטים.‏ שבוע מוצלח,‏ אוהב.‏ ‏

חחחחחחח../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

אהבתי... דווקא אני שמעתי ההפך.. שהסטרייטים הכי חתיכים!!

אומנם לא הייתי בצומת מורשה

/tapuzforum/images/Emo26.gifביום שישי ואני לא כזה מושלם (לפחות מבחינה חיצונית /tapuzforum/images/Emo13.gif אבל אני מסכים איתך שזו באמת בעייה כשאין לך את תכונת הגאיידר (הרדאר ההומואי) לזהות אם הבחור הזה או ההוא בכלל בקטע. זה ממש מבעעעסססס כי אתה רואהכאלה מושלמים ואתה מפנטז עליהם ובעצם אתהלא יודע עליהם כלום. אם הוא משלנו והוא מתגלש אצלנו, אז הוא אולי הוא יענה לך, לך תדע. בכל אופן כלל שלימדוני כאן החברים צריך לדעת להצליב מבטים אם הוא מסתכל לך לתוך העיניים, ייתכן והוא קלט את מצבך והוא דומה לך ואם הוא ברח מהמבטים שלך והשפיל עיניו, כנראה שלא. מי שיודע עוד כללים - אז בבקשה תן לסרוג כיוונים למקרים דומים, רק שלדעתי לכל כלל תמיד יוצא מן הכלל ואז עלולה להתפתח אי נעימות... שבוע נפלא שיהיה לך ידידנו היקר ומי יודע מה צופן לך בחובו השבןע הקרוב (חגיגות העצמאות מניבות בד"כ פירות טעימים, נסה מזלך... כדאי להיות בבמת הדתית/חסידית (כמעט בכל עיר יש אחת כזאת) שם יהיו הרב בחורים צעירים תוכל לרקוד איתם, לחטוף מבטים ואולי אולי אולי... להעשיר לך אצ המלאי (שהוא כרגע ריק בוודאי)... חחחחחחחח

למעלה