שבועות

eliadat

New member
אז ככה..

נוור אינף חמוד, איי ווק ביסייד יו אני מעדיף לשתוק(השיר שאני הכי שונא ביחד עם YOU NOT ME.. אבל עדיין שומע בגלל שזה דרים
).., פאניק אטאקט חמוד+, דיס וולס זוועה פחות או יותר.. די אנסר לייז ווידין דווקא חמוד.. סקרפייז סונס, נמשך יותר מייד.. שיר הנושא אלוהי.. וסקור בלי שום קשר דיוידי לא רע..
..

Apoca1ypse

New member
Metropolis

שיר הסיום עם האורקסטרה= אלוהות................ אם נמאס לכם מלשמוע אותנו מדברים על דרים: תחפשו ביוטיוב metropolis score כדי לראות את אחד הדברים היפים ביותר שקרו למוזיקה פשוט מהמם, שלא לציין את Six degrees of inner turbulence בסקור

סיקס דגריז בסקור??

מה העיניינים איתך? חחח למרות העובדה שסיקס דגריז הוא באמת אחד האלבומים האהובים עליי והכי מדהימים שיצא לי לשמוע, בסקור לא התלהבתי מהביצוע ב-כ-ל-ל... לפי דעתי התזמורת לא תרמה כמעט, זה אלבום כל כך מלא ועשיר וטכני שלהוסיף עליו את התזמורת היה קצת מיותר לדעתי. שים לב לאוברטורה שהתזמורת מנגנת, כשמגיעים לקטע של the test that stumped them all... התזמורת חורקת ומזייפת (לא פלא, זה קטע פשוט מטורף, אבל עדיין-) לא עדיף לוותר על זה מאשר שזה יישמע ככה?

Apoca1ypse

New member
מבלי לחשוב אפילו, הביצוע הזה מושלם

השילוב בין האוברטורה ל About to crash והפסנתר של רודס נשמע כל כך חלומי, לא מצאתי פגמים באורקסטרה הזו בכלל, אבל היא קצת מיותרת בשיר שבא אחריו the test ...

ב- the test

התזמורת לא משתתפת, לא? אני כמעט בטוחה שלא, כי לא שומעים אותה בכלל במשך השיר ואם היא כן משתתפת, אז היא באמת לא נחוצה שם...

you not me כלכך כלכך

פשוט גרוע. פאניק אטאק לדעתי אחד השירים הטובים שלהם! יש שם מונחים מתחום הפסיכולוגיה, והבנתי את זה לגמרי בעצמי! ~מתגאה~

סיסטמטיק כאוס

שיר די גרוע בכלל לא התחברתי אליו מצד שני, קרה לי לא פעם ולא פעמיים לשמוע שיר של דרים בפעם הראשונה ולא להתחבר ככה קרה לי עם הרבה מהשירים של דרים אוקטובריום הוא אחד הדיסקים הפחות אהובים עליי שלהם, אבל אני עדיין מאוד אוהבת אותו these walls, panic attack, sacrificed sons, the root of all evil ובעיקר אוקטובריום עצמו (שהוא שיר שפשוט מתקרב לשלמות)- אין לי בעיה בכלל עם אוקטובריום. עוד לא שמעתי את כל הדיסק של דרים, אני מתלבטת אם לקנות או להוריד כרגע
אבל סיסטמטיק כאוס באמת איכזב אותי יחסית לדרים...

למעלה