CitizenErased
New member
../images/Emo26.gifשבועות../images/Emo36.gif
אז, שבועות מגיע אלינו ממש בקרוב.. החודש הוא מה22 עד ה24 כאשר ה22-23 הם כמו שבת, אין אוטובוסים/רכבות וכאלה. לכאן הרבה פורומים מקיימים מפגשי פורומים ב24 בעזריאלי (וכנראה שיהיה גם מפגש ישראבלוג) אני יודעת שאם נארגן מפגש פורום הוא יצליח בערב כמו פעם שעברה שניסינו לארגן (
) ולכן אני לא אומרת "בואו נארגן מפגש" אני אומרת - אני אהיה בעזריאלי באותו היום. וכנראה שגם אורטל תהיה. אנחנו מתכוונות לאסוף חתימות לעצומה. אם יש פה מישהו שבא לו לבוא ולהיות איתנו או סתם להפגש או אנערף... תגידו לי. בכיף אני אתן את הפלאפון שלי שוב. וכולכם גם כבר יודעים איך אני נראית אני מאמינה חח אז מקווה לראות לפחות כמה מכם
אגב אם תהיו שם או בסנטר באותו היום בכל מקרה ולא נפגש, אז לפחות תנסו לאסוף גם חתימות בעצמכם. אפשר לאסוף המווווון באותו היום ולרוב האנשים באמת שלא איכפת לחתום.
לירון
אז, שבועות מגיע אלינו ממש בקרוב.. החודש הוא מה22 עד ה24 כאשר ה22-23 הם כמו שבת, אין אוטובוסים/רכבות וכאלה. לכאן הרבה פורומים מקיימים מפגשי פורומים ב24 בעזריאלי (וכנראה שיהיה גם מפגש ישראבלוג) אני יודעת שאם נארגן מפגש פורום הוא יצליח בערב כמו פעם שעברה שניסינו לארגן (