שבועות

CitizenErased

New member
../images/Emo26.gifשבועות../images/Emo36.gif

אז, שבועות מגיע אלינו ממש בקרוב.. החודש הוא מה22 עד ה24 כאשר ה22-23 הם כמו שבת, אין אוטובוסים/רכבות וכאלה. לכאן הרבה פורומים מקיימים מפגשי פורומים ב24 בעזריאלי (וכנראה שיהיה גם מפגש ישראבלוג) אני יודעת שאם נארגן מפגש פורום הוא יצליח בערב כמו פעם שעברה שניסינו לארגן (
) ולכן אני לא אומרת "בואו נארגן מפגש" אני אומרת - אני אהיה בעזריאלי באותו היום. וכנראה שגם אורטל תהיה. אנחנו מתכוונות לאסוף חתימות לעצומה. אם יש פה מישהו שבא לו לבוא ולהיות איתנו או סתם להפגש או אנערף... תגידו לי. בכיף אני אתן את הפלאפון שלי שוב. וכולכם גם כבר יודעים איך אני נראית אני מאמינה חח אז מקווה לראות לפחות כמה מכם
אגב אם תהיו שם או בסנטר באותו היום בכל מקרה ולא נפגש, אז לפחות תנסו לאסוף גם חתימות בעצמכם. אפשר לאסוף המווווון באותו היום ולרוב האנשים באמת שלא איכפת לחתום.
לירון

L A D Y B U G 2

New member
ועוד משהו חשוב במעט....

טיילתי לי היום בבאר שבע בחנויות בגדים וכו'... (אני אמורה להיות בהשתלמות במד"א אבל אני חולה... זאת אומרת שיש לי צינון רציני ושקדים נפוחים... זאת אומרת שהתעטשתי כמה פעמים וגם כאבי גרון...
)...בקיצור אספתי 25 חתימות
. כן, לא אכפת לי להציק לאנשים (בצורה הטובה כמובן) בשביל מטרה נעלה זו.... כנראה שהתלהבתי מזה
אורטל.

L A D Y B U G 2

New member
אהממ... ../images/Emo9.gif

כן למה לא? גם ככה זאת לא העיר שלי ולא מכירים אותי שם... מסכנים, נראה לי הם חתמו בגלל שהם היו קצת בשוק ולא הבינו מאיפה נפלתי עליהם
..חחח

CitizenErased

New member
מנצל"שת כדי להגיד...

שאלתי בפורום מנהלים לגבי פרסום העצומה בפורומים נוספים, שפחות קשורים לנושא והרבה מאוד מנהלים נחמדים נתנו לי מספרים של הפורומים שלהם לפרסם שם אז אני הולכת לפרסם בכולם בקרוב. חוץ מזה כל מי שהתנדב לפרסם, בין אם הוא עשה זאת או לא, יקבל מסר הלילה

Apoca1ypse

New member
נצל"ש DREAM THEATER

הודלף האלבום החדש, כל כך אדיר!! +פורקיופיין טרי: סטיבן ווילסון גם משתתף בחלק מהשיר Repentance, אתם תשמעו קשה לעכל דבר כזה מיד אבל זה כנראה האלבום הכי טוב מאז תקופת Scenes from a memory אה ואני כנראה אהיה בעזריאלי בשבועות, סוף סוף יש חופש אז צריך לנצל, ומהר

eliadat

New member
הם הוציאו אלבום מעולה!!

אחרי אוקטבריום הזוועתי וטריין שהוא טוב, אך לא יותר מיידי, הם הוציאו יצירת פאר, אבל עם שטיקים קלים בשם Constant Motion The Dark Eternal Night כל השאר, מרגשים, מדהימים, סוחפים.. כל הכבוד!

Apoca1ypse

New member
כן אחי

אבל אוקטבריום מעולה, אפילו יותר מזה אז אל תלכלך Octavarium - הטייטל טראק זה אולי השיר הכי טוב שדרים הוציאו עד עכשיו יחד עם Panic attack- never enough שלאברי שר בהם כל כך כמו מת'יו...פשוט פצצה וכפי שאמרתי Prophets of war זה מיוזי ביותר, שיר מדהים, מי רוצה שאני אשלח לו?

eliadat

New member
POW לא כזה מיוזי..

השירה של לאברי היא אולי יכולה להזכיר את מת'יו.. זה כן.. היא מאוד מזכירה בשיר הזה..

eliadat

New member
הרבה אנשים התאכזבו ממנו..

ואני גם מאלה.. אוקטבריום, יחסית לשאר הדיסקים של דרים, אין בו כלום.. חוץ באמת מהשיר אוקטבריום, כל שיר שמה כאילו, זה סתמי מפני עצמו.. דרים תמיד בשביל אנשים זה משו על גבול האלוהות.. ושהם מוציאים דיסק כמו אוקטבריום אחרי ציפייה ממושכת לדיסק מעולה, אז יש אכזבה.. אוקטבריום הוא די מהגרועים, לא שהוא דיסק גרוע.. יחסית לדרים, הוא גרוע... סיסטמתיק כאוס, לא איכזב אותי בכלל

Apoca1ypse

New member
קשה לי למצוא עקביות בין השירים

בסיסטמטיק מה שדומה גם לאוקטבריום חוץ מאוקטבריום עצמו, יש לך את These Walls, Panic Attack , I walk beside you, Never enough hte answer lies within הוא באמת סתמי ולא כל כך מיוחד חוץ מהפסנתר בהתחלה (לטעמי) וגם Sacrificed sons בסקור פשוט הורס , ענק. מהמם עם האורקסטרה

למעלה