שאלת סקר האם גם אתן מנגבות בוילון?
L liat ליאת New member 7/12/03 #1 ../images/Emo26.gif שאלת סקר ../images/Emo36.gif האם גם אתן מנגבות בוילון?
L liat ליאת New member 7/12/03 #3 וזה מביא אותי להבין... שאתה עושה ביד אשתך כנראה לא בקטע של להעמיד מכונה שלמה בשביל סמרטוט אחד, הא?
ח חיפושית222 New member 7/12/03 #4 חורגת אותי!!!! אני על הרצפה!!!!! שמישהו ירים אותי.... איפה הגברבר?
ג גברבר הפורום New member 7/12/03 #5 הנה אני אבל קשה לי להרים אותך לבד ליאת באה לעזור ? אגב ליאת יש לך רוח הקודש ?
L liat ליאת New member 7/12/03 #6 לא. רוח הקודש ניתנה לטיפשים ../images/Emo163.gif כך שלא נראה לי שאי פעם אזכה לכך גברברוששששששששששש לא יפה פרט נמק והסבר, מדוע בחרת דווקא בתנוחה זו
לא. רוח הקודש ניתנה לטיפשים ../images/Emo163.gif כך שלא נראה לי שאי פעם אזכה לכך גברברוששששששששששש לא יפה פרט נמק והסבר, מדוע בחרת דווקא בתנוחה זו
A adidushim New member 7/12/03 #10 חחחחחחחחחחחחחח ליאת ענקקקקקקקק כמעט השפרצתי את כל המיץ תפוזים על המקלדת עכשיו
L liat ליאת New member 7/12/03 #14 ככה קוראים לזה היום? מיץ תפוזים?../images/Emo12.gif ואני לתומי חשבתי שמיץ תפוזים חייב להיות כתום