שאלות

superotem14

New member
../images/Emo26.gif שאלות ../images/Emo66.gif

רק לפני כמה שבועות התחלתי לראות "המורדים" בג'טיקס (אז ככה שלא ראיתי את זה מעולם לפני כן). אבל קראתי בכל מיני מקורות ואני מכירה את הדמויות והעלילה וכו'.. אבל אני לא מבינה כמה דברים... 1) אייך פאולה ואבא של פבלו מכירים? 2) אייך פאולה ופבלו נפרדו? 3) למה מריצה כל הזמן מציקה לפבלו בעיניין פאולה? 4) מתי פבלו ומריצה יתחילו להיות יחד? 5) מה הקטע של מנואל ם קולוצ'י? ולמה הוא יצא עם מיה? ומה הקטע שהיא אמרה במסיבה על ההתערבות ולמה? סורי על כל השאלות, ותודה

../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifאמ עונה טיפה...

לפאולה ולאבא של פבלו היה רומן... אמממ פאולה ופבלו נפרדו כשפבלו גילה שלפאולה ואבא שלו היה רומן ושאבא שלו שכר את פאולה כדי "לגאול אותו מבתוליו". מריצה מציקה לפאולה כי היא חושדת בה ויודעת עליה כל מיני דברים שפבלו לא יודע... והיא גם מקנאת.. נראה לי
פבלו ומריצה ביחד מסביבות פרק 120 אם אני לא טועה..

t u l t u l 16

New member
עונה+ חדשה...

היייי הגעתי לכאן דרך פורום פלוריסיינטה... גם אני, כמו הרוב בטח, עוד מימי צ'יקיטיטאס. אזזזז מקווה להשתלב.! ובקשר לשאלות (אני לא זוכרת במדיוק אבל אני ישתדל לענות...) 1) פאולה וסרחיו מכירים כי סרחיו שכר את פאולה (זונה) כדי שתשכב עם פבלו כי הוא חשב שלא כל כך הולך לו בתחום הזה... 2) אני לא בידיוק זוכרת אבל או שפבלו פשוט גילה את האמת או שהיא עזבה.. 3) מריצה מציקה לו כי היא מאוהבת בו (לא בגלוי) ויודעת על זה שסרחיו שכר את פאולה ושהיא זונה, אז היא מנסה להפריד בינהם... 4)
יהיה להם כל מיני קטעים שהם יהיו ביחד במהלך העונה, אבל בעיקרון הם לא יסימןו את העונה ביחד... 5)מנואל חושב שקולוצ'י הוא זה שגרם לאבא שלו להתאבד,אז הוא בא לבצפר כדי לנקום את מות אביו. הוא יצא עם מיה בגלל שהוא התאהב בה. ומסיבה והתערבות אין לי מושג לא זוכרת... :\ זהו...

LemonLimeLilach

New member
מוסיפה

מיה ומנואל והמסיבה וההתערבות - לונה ראתה את מנואל וחולייטה (החברה שלו לשעבר) ביחד, היא סיפרה למיה, מיה נעלבה והחליטה לשחק אותה כאילו כאילו הזוגיות שלה עם מנואל הייתה התערבות, היא אמרה את זה במסיבה לכולם

למעלה