שאלון!!

Music4Life

New member
../images/Emo26.gif שאלון!! ../images/Emo36.gif

אחר-הצהריים טובים לכם חברים. בא לכם על שאלון
חיובי הא... טוף, אז הנה הבאתי לכם שאלון חמודי...
תהנו לכם
את אוהבת בריכה? מדוע?
את אוהבת ים? מדוע?
מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך?
את בונה מהחול בים כל מיני שטויות?
את קוברת אנשים בחול בים חיים?
מה עדיף - ארטיק או גלידה?
מדוע?
בים, את פוגשת הרבה בנים?
את מתחילה איתם, או שהם איתך?
בסוד, נכון רובם ערסים?
את שוחה רחוק בים?
את יודעת לשחות?
ממתי?
איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ?
טבעת פעם? איך?
את אוהבת אבטיח?
אפרסק?
מנגו?
תותים?
מתי את קמה בחופשים?
למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה?
עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה?
את לא משקרת, נכון?
עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה?
שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים?
הים הוא מקום רומנטי לדעתך?
את אוהבת שקיעות?
וגם זריחות?
מה יותר עדיף מהנ"ל?
יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות?
מדוע?
את חמודה?
ידעתי
את אוהבת להשתזף?
מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור?
כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב?
כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל?
בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים?
את שוחה לעיתים בלילה?
שחית פעם בעירום?
אם לא, את רוצה בעתיד?
את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש?
וקרם הגנה? זהווווווו...תודו, משעשע
בייייי

שילייי אני ראשונה לא<?!../images/Emo3.gif

ניבה היצלת אותי!!!..לפחות זה יעביר לי קצת את המחשבה על הקטיושות!!...
את אוהבת בריכה? מדוע?כן!!...זה כיף כזה!!..נקייי!!...חחח
את אוהבת ים? מדוע?לא כל כך..זה מלוכלך..והגלים מעצבנים!..חחח
מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך?אני לובשת לא את זה ולא את זה..
יש כזה דבר מן ביקיני אבל שהלמעלה הוא חולצה..אז זה מין מכנסון כזה עם חולצת בגד ים!...מדליק לאללה!!..
את בונה מהחול בים כל מיני שטויות?עם חברים כן..שסתם עם המשפחה לא נראה לי..
את קוברת אנשים בחול בים חיים?כן!!..את חברות שלי!!..פעם אחת עשיתי את זה החברה בקושי הצליחה לצאת!!..זה היה צחוקים!!!
היא כמעט הרגה אותי אחר כך!
!..חחח מה עדיף - ארטיק או גלידה?אמממ שניהם..לא משנה!!..
מדוע????.. בים, את פוגשת הרבה בנים?כן בדרך כלל!...
את מתחילה איתם, או שהם איתך?אממ..תלוי..חח...
בסוד, נכון רובם ערסים?כן!!!!...מאוד!!
את שוחה רחוק בים?כן!!..זה הכי כיף!!..
את יודעת לשחות?בארוררר..אני חולה על שחייה!!..
ממתי?מאז ומתמיד..כאילו מגיל 5 ככה..חח
איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ?יש לי מלאאא..אבל העיקר מהחופש הגדול שהיה בקיץ כאילו ..נסענו לקלאב ענקיייי בטורקיה!!..היה הכי כיף שבעולם!!...
טבעת פעם? איך?לא ברוך השם!!...
את אוהבת אבטיח?כן מאוד!!..יאמייי
אפרסק?כן!!!
מנגו?כן!! תותים?כן!!
..חחחח...אני אוהבת את כל הפרות כימעט..!!.. מתי את קמה בחופשים?אני לא סובלת לישון!!!!..בעעע..אני כמה ב-6 בבוקר 7 מקסימום 9!!..
למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה?חחח..אני אמורה לדעת למה???..
עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה?ממש לא!!..בשביל מה יש שירותים שני מטר ליד??..
את לא משקרת, נכון?לא!!..חחח
עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה?עם חבייירוות המתווקוותת והייפוותת שייליי!!...חולה עליהןן!!...
שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים?בואו נחשוב אני בת 14!!!..ניראה לכם ששכבתי עם מישהו?????????.......
הים הוא מקום רומנטי לדעתך?כן!..מאוד!!..
את אוהבת שקיעות?כן מאוד!..
וגם זריחות?כן!!..
מה יותר עדיף מהנ"ל?זריחה!!..זה יותר מיוחד!!..כי שקיעה רואים הרבה פעמים זריחה לא הרבה!!...
יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות?ממש לא!!..לא סובלת אותם!!..בעעע
מדוע?בעעעעעעעעעעעעעעעע
את חמודה?אני?..ניראה לי שאבל תגידו אתם!..
ידעתי את אוהבת להשתזף?כן!...אבל השנה אסור לי!..אני עושה לייזר בידיים ובפנים וזה אסור להישתזף!!..באאסהה!!!
מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור?שחום!!..כמו שייליי!..חחח
כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב?כל יום אם זה יהיה אפשרי!!..חחח
כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל?30!!...חוץ מיזה תמיד בפעם הראשונה שכל החברות הולכות ביחד לים אני מזמינה הכל באותו יום על חשבוני..{עזבו מינהג פרטי!..חחח}
בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים?תלוי מתי מתחשק!!..אבל בדרך כלל או בבוקר בין 9-12 או בין 3-6
את שוחה לעיתים בלילה?לא..עוד לא יצא לי..חח
שחית פעם בעירום?ממש לא ממש ממש ממש לא!...
אם לא, את רוצה בעתיד?לא נראה לי!...
את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש?ממש לא כובע!!..אבל השנה אולי יהיה חייב כמו שאמרתי קודם למה!..
וקרם הגנה?הש/נה כן..כמו שאמרתי כבר אני חייבת חח...
ניבוש מאמי אחלה שאלון!!..כמו תמיד!!..חולה עלייך מותק!!..בייי

השאלון מופנה רק לבנות?!

חח מזל שאני בת
את אוהבת בריכה? מדוע? כן, כי זה כיף לשחות, והמים נקיים את אוהבת ים? מדוע? לא כ"כ כי הכל מסריח ברמות!! מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך? בקיני את בונה מהחול בים כל מיני שטויות? לא!! את קוברת אנשים בחול בים חיים? לא... מה עדיף - ארטיק או גלידה? מדוע? ארטיק, סתם בלי סיבה.. זה יותר עם נוזלים מאשר גלידה, אבל גם גלידה מאוד טעימה בים, את פוגשת הרבה בנים? אני כמעט ולא הולכת לים את מתחילה איתם, או שהם איתך? בינתיים לא ולא בסוד, נכון רובם ערסים? לאאא.. אין אצלינו ערסים בבריכה, רובם רוסים.. חחחחחחחח את שוחה רחוק בים? אממ.... זה אחד הדברים הכי כיפיים שאני עושה.. אני רואה את כל האנשים בחוף כמו נקודות קטנות קטנות.... את יודעת לשחות? כן.. ומהר מאוד
ממתי? רשמית מכיתה ו', מהשיעורי שחיה בבצפר איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ? אממ... לא משהו מיוחד, אולי שהייתי בכוכב נולד טבעת פעם? איך? כמעט טבעתי.. אם הייתי טובעת לא הייתי פה. אממ כשהייתי ממש קטנה ועוד לא ידעתי לשחות, הייתי עם דודים שלי בים. דודו שלי הקפיץ אותי במים העמוקים ואחרי מלא זמן שהוא קלט שאני לא יוצאת מהמים הוא הוציא אותי בעצמו.. חחחח מזל שהוא נזכר
חוצמיזה שזכור לי שכשהייתי ממש קטנההה הייתי בשפיים ועבדתי על אישה אחת שניא טובעת. טוב, חפרתי. לשאלה הבאה...
את אוהבת אבטיח? כן אפרסק? כן מנגו? כן, אבל כל המיצים בטעם מנגו פשוט דוחים! |סדגש תותים? אחת מאהבות חיי!!! מתי את קמה בחופשים? בהתחלה זה ב-8-9 אבל אחרי זה היום והלילה כבר מתהפכים.. כשזה סתם חופש- ב-11 ככה למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה? כי יש להם פיפי אבל אין להם כח ללכת עד השירותים... זה לצאת מהמים, להרטיב תמגבת, ללכת לשירותים, לחזור, ולקפוא שוב כשנכנסים למים?! איזה ישראלי יעשה את זה???? |סדגש עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה? חח ניבה את קרועה... חחחח את לא משקרת, נכון? חחח כאלו, ממש חקירה! עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה? אממ משפחה.. וזה הכי צחוקים בעולם! שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים? צצ לא הים הוא מקום רומנטי לדעתך? כן, בשקיעה את אוהבת שקיעות? כן וגם זריחות? כן מה יותר עדיף מהנ"ל? שקיעות יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות? לא!!!! מדוע? כי הן מדוזות... את חמודה? מה אתם חושבים??? ידעתי.... את אוהבת להשתזף? לא כי גם ככה אני שזופה, אבל מצד שני זה מגניב שיש סימן של בגד ים על הגוף... מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור? שחום בהיר- שחום כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב? לא הרבה כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל? לבריכה אני עושה מנוי (נראה לי שזה 700 שקל) או קונה כרטיסייה (300). בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים? כל שעה שבא לי את שוחה לעיתים בלילה? כן אבל רק בבריכה שחית פעם בעירום? לא אם לא, את רוצה בעתיד? לא את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש? חחחחח ממש לא וקרם הגנה? אני לא צריכה בכלל.. ממש לא! ניבה... תודה על השאלון!!! עכששיו נראה לי שאני חוזרת ללמוד לבגרות מחר....

תורי לענות ../images/Emo8.gif

את אוהבת בריכה? מדוע?
כי אני לא יכולה להתלכלך עם החולות את אוהבת ים? מדוע?
אני לא אוהבת ... מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך?
מכנסון כזה וחולצה שהיא גם סוג כזה של בגד ים ..בקיצר כמו שמי שלמעלה רשמה (סורי..לא יודעת איך קוראים לך) את בונה מהחול בים כל מיני שטויות?
שממש אבל ממש משעמם לי... את קוברת אנשים בחול בים חיים?
לא .. מה עדיף - ארטיק או גלידה?
שנייהם ... מדוע?
שנייהם טעימים ... בים, את פוגשת הרבה בנים?
ת'אמת? בנתניה כולם מכוערים את מתחילה איתם, או שהם איתך?
אז אם כן אז עם איתי ... בסוד, נכון רובם ערסים?
לא... את שוחה רחוק בים?
לא כל כך ... את יודעת לשחות?
בערך ממתי?
מכיתה ד' ככה... איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ?
שנסעתי לאילת בפעם הראשונה טבעת פעם? איך?
טבעתי ..אני ואחותי שחינו עד העומק ושינינו לא הגענו אז בסוף המציל החתיך בא להוציא אותנו..
את אוהבת אבטיח?
כן.. אפרסק?
כן מנגו?
כן תותים?
כן מתי את קמה בחופשים?
ב-10 או 11 בבוקר... למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה?
כי הם לא יכולים להתאפק. עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה?
לא את לא משקרת, נכון?
נכון עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה?
חברים שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים?לא הים הוא מקום רומנטי לדעתך?לא את אוהבת שקיעות?כן וגם זריחות?לא מה יותר עדיף מהנ"ל?שקיעות יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות?שונאת אותם מדוע?ככה את חמודה?כן ידעתי את אוהבת להשתזף?כן מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור?שחום בהיר כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב?אף פעם כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל? לגלידה .. בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים?בבוקר או אחר הצהריים את שוחה לעיתים בלילה?לא שחית פעם בעירום?לא אם לא, את רוצה בעתיד? לאאא את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש?לא וקרם הגנה?כן

זיוית קוראים לי יהב..חחח...ודרך

אגב אחלה רעיון לבגד ים!!!..חחחחחחחח...סתאאםם..זה פשוט הכי נוח הבגד ים הזה!..חח

Music4Life

New member
לדעתי השאלון כתוב כך מטעמי נוחות...

האמת היא שלא שמתי לב לזה...אבל בנים חמודים
, ענו על זה גם אתם (דלגו על השאלות שהם רק לבנות...) רוצה לראות ת'תשובות שלכם גם
ו...הנה אני עונה...טה טהטאאםםם...
את אוהבת בריכה? מדוע?
אוהבת מאד! וככה, אין לי נימוק את אוהבת ים? מדוע?
מאד! זה טבע, הדבר הכי מדהים שיש מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך?
גם וגם את בונה מהחול בים כל מיני שטויות?
לא ממש את קוברת אנשים בחול בים חיים?
חחחחחחח לא יצא מה עדיף - ארטיק או גלידה?
תלוי במצב הרוח מדוע?
די כבר עם ה"מדוע!" הזה...כל דבר אני חייבת לנמק?!?! בים, את פוגשת הרבה בנים?
מניחה שכן... את מתחילה איתם, או שהם איתך?
אממ..הם איתי
בסוד, נכון רובם ערסים?
יש ויש את שוחה רחוק בים?
נכנסת די רחוק את יודעת לשחות?
כן..יודעת בהחלט ממתי?
לא יודעת ממתי...מאז ומתמיד איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ?
כל מיני טבעת פעם? איך?
כמעט..היו מקרים מעולם.. את אוהבת אבטיח?
כן בטח
אפרסק?
מאד מנגו?
כן מאד תותים?
מאד מתי את קמה בחופשים?
מתי שבא לי למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה?
המממ..לא בא לי לענות על זה
את לא משקרת, נכון?
אין תגובה עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה?
חברות שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים?
שאלה אישית, עבור. הים הוא מקום רומנטי לדעתך?
הים הוא המקום ה-כ-י רומנטי
את אוהבת שקיעות?
וואו...מ-א-ד...זה הדבר הכי מדהים שקיים
וגם זריחות?
כן אבל פחות מה יותר עדיף מהנ"ל?
שקיעות..אחחחח הרומנטיקה...
יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות?
ל-א! אני שונאת מדוזות
מדוע?
הם מגעילות, עוקצות, מפחידות ומכוערות.....בקיצור, גועל נפש. את חמודה?
מה קשור עכשיו אם אני חמודה
ידעתי
וואלה, יופי לך... את אוהבת להשתזף?
המממ ככה ככה... מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור?
עדיף, עור לבן אבל שזוף כי זה הכי יפה. כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב?
הרבה!!!! כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל?
לא יודעת כמה בדיוק, אבל מוציאה על אוכל וכאלה בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים?
מתי שיוצא. לא זוכרת... את שוחה לעיתים בלילה?
לא שחית פעם בעירום?
ממש לא, מה אני משוגעת?! אם לא, את רוצה בעתיד?
לא ממש...זה טירוף.... את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש?
כן וקרם הגנה?
אם צריך, כן. מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך? חחחחחחח...היה נחמד

oneheart1

New member
עונה

את אוהבת בריכה? לא את אוהבת ים? כן מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך? שלם את בונה מהחול בים כל מיני שטויות? לא את קוברת אנשים בחול בים חיים? לא מה עדיף - ארטיק או גלידה? ארטיק בים, את פוגשת הרבה בנים? כן את מתחילה איתם, או שהם איתך? תלוי בסוד, נכון רובם ערסים? כן את שוחה רחוק בים? לא את יודעת לשחות? לא איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ? אילת טבעת פעם? לא את אוהבת אבטיח? כן אפרסק? אני אלרגית מנגו? כן תותים? כן מתי את קמה בחופשים? 12 למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה? כי בורח להם עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה? לא יצא לי את לא משקרת, נכון? לא עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה? משפחה/חבר'ה שכבת עם מישהו? לא אם כן, עשית זאת בחוף הים? הים הוא מקום רומנטי לדעתך? כן את אוהבת שקיעות? כן וגם זריחות? כן מה יותר עדיף מהנ"ל? שקיעות יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות? לא מדוע? כי הן צורבות את חמודה? כן ידעתי! את אוהבת להשתזף? כן מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור? לבן ושחום בהיר כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב? הרבה כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל? בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים? שאין שמש חזקה את שוחה לעיתים בלילה? לא שחית פעם בעירום? לא אם לא, את רוצה בעתיד? לא את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש? כן וקרם הגנה?

עונה

את אוהבת בריכה?כן את אוהבת ים?כן את בונה מהחול בים כל מיני שטויות? לא את קוברת אנשים בחול בים חיים? לא מה עדיף - ארטיק או גלידה?גלידה בכל מצב אבל גם ארטיק זה סבבה אתה פוגש הרבה בנות ?כן את מתחילה איתם, או שהם איתך?אני תלוי בה נכון רובם ערסים? כן את שוחה רחוק בים? לא את יודעת לשחות?פחות או יותר איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ?אילת טבעת פעם?בערך לא את אוהבת אבטיח? כן אפרסק?כן מנגו? כן תותים? כן מתי את קמה בחופשים? בין 10 ל12 למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה? לא דע את משתינה בים\בריכה? לא יצא לי את לא משקרת, נכון?לא עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה? משפחה וחברים שכבת עם מישהו? לא הים הוא מקום רומנטי לדעתך?כן את אוהבת שקיעות? כן וגם זריחות? כן מה יותר עדיף מהנ"ל?זריחות יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות? לא מדוע?לא כי הם עושות צריבה את אוהבת להשתזף? כן מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור?שחום אבל מה זה כבר משנה כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב?מממ לא יודע כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל?גם לא יודע בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים?בוקר עד אחה"צ את שוחה לעיתים בלילה? לא שחית פעם בעירום? לא את רוצה בעתיד? לא את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש?לא רק אם מחייבים וקרם הגנה?כן תודה על השאלון

עונההההההה ../images/Emo3.gif

את אוהבת בריכה? מדוע?כן..כי אין מדוזות
..מים מתוקים
..ולא מלוחים
..כיף בלי חול..בקיצור יותר כיף בריכה
.. את אוהבת ים? מדוע?לא ממש.. את בונה מהחול בים כל מיני שטויות?אמממ פעם היתי עושה את זה אבל עם אני עם אחינים שלי בים אז אני נהנה איתם והם איתי
את קוברת אנשים בחול בים חיים?חחחחחחחחח...זכור לי קיץ שעבר עשיתי את זה לאחיין שלי...
מה עדיף - ארטיק או גלידה?גלידה
מדוע?יותר טעים...
את שוחה רחוק בים?אממ כן עד איפה שאני יכול לא לוקח סיכון
את יודעת לשחות?כן.. ממתי?למדתי צלילה..ושחיה..לפני שלוש שנים מאז אני בטוח בעצמי
איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ?אממ יש הרבה.. טבעת פעם? איך?לא את אוהבת אבטיח?כןן מאודד זה טעים
אפרסק?כן
מנגו?כן
תותים?כן
מתי את קמה בחופשים?כרגיל כימעט..
למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה?לא חסר כאלו..מסריחים
עם יד על השלפוחית, את משתין בים\בריכה?לאא איכככ.. אתה לא משקר, נכון?100% עם מי אתה בדרך כלל הולכת לים\בריכה?חברים ידידות חברות..החבר'ס בקיצקץ שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים?כןןן ו..לא הים הוא מקום רומנטי לדעתך?מאודד בעיקר בשקיעה
את אוהבת שקיעות?כןןן זה מאוד יפה
וגם זריחות?נחמד
מה יותר עדיף מהנ"ל?שקיעות יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות?רגש כןן יש שינאההה למה יש אותם בכללל...שאני רואה מדוזה על החוף אני דוקר אותה 30 אלף פעםם.. מדוע?כי הם צורבים..דיסקים...חחחחחחח..סתם הם מגעילים ומכאיבים אתה חמוד?את זה אתם צריכים להגיד.. ידעתי אתה אוהב להשתזף?כן מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור?שחום בהיר כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב?פעם בשבוע כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל?תלוי עם מי אני הולך בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים?1 וחצי עד 4 וחצי ככה את שוחה לעיתים בלילה?לאא..פעם אחת עשיתי את זה עם חברס ומאז לא..זה לא שקרה משהו אבל לא יצא
שחיתה פעם בעירום?עם בגד ים ...זה ניחשב.? חחחחחחחחחחחחחחח.. אם לא, את רוצה בעתיד?לא וקרם הגנה?כןן תודה ניב ניב אחלה שאלון קיץץץץ

דרוש1

New member
עונהההההה ../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

את אוהבת בריכה? מדוע?
כן ... מאוד ..
סתם כי זה כיףף את אוהבת ים? מדוע?
מאוווווווד ! הכי הכי .. וגם .. כי זה כיף.. מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך?
בקיני חחח את בונה מהחול בים כל מיני שטויות?
לא חחח את קוברת אנשים בחול בים חיים?
חחחחחחח לא יצא.. אבל אם יצא.. למה לא ? מה עדיף - ארטיק או גלידה?
אממ תלוי במה שבא.. מדוע?
........... בים, את פוגשת הרבה בנים?
חחחחח מה זה השאלות האלו? את מתחילה איתם, או שהם איתך?
הם איתי חחחח בסוד, נכון רובם ערסים?
מממ .. כן את שוחה רחוק בים?
לא.. את יודעת לשחות?
ברור חחח ממתי?
מאז שאני זוכרת את עצמי חחח איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ?
יום הולדת
טבעת פעם? איך?
לא את אוהבת אבטיח?
מאווד אפרסק?
הכיייייייייי יאמיי.. אבל רק קשיםם מנגו?
לא תותים?
בקושי מתי את קמה בחופשים?
11 וחצי 12.. למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה?
כי אין להם כוח ללכת לשירותים חחחח עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה?
בבריכה לא , בים לפעמים חחחחח.. את לא משקרת, נכון?נכון חחחחחחח עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה?
חברים,הורים .. מי שבא שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים?
לא.. הים הוא מקום רומנטי לדעתך?
מאוד ! את אוהבת שקיעות?
כן וגם זריחות?
כן
מה יותר עדיף מהנ"ל? יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות?
חיובי? לאאאאא !! מדוע?
.......... את חמודה?
אממ .. נראה לי
חחחח ידעתי את אוהבת להשתזף?
כן .. מי לא ? מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור?
שחום בהיר כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב?
המון !!!@ כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל?
אממ לא יודעת.. תלוי בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים?
צהריים.. את שוחה לעיתים בלילה?
לא.. שחית פעם בעירום?
לא חחחחחחח אם לא, את רוצה בעתיד?
לא חושבת חח את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש?
לא =\ וקרם הגנה?
בוודאי !

liron162

New member
עונה.....

את אוהבת בריכה? מדוע? אוהבת...כי זה כיף.. את אוהבת ים? מדוע? הכי כיף ים!!..כי האווירה..שם..היא נעימה הרוח!! מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך? בקיני את בונה מהחול בים כל מיני שטויות? כבר לא את קוברת אנשים בחול בים חיים? לא מה עדיף - ארטיק או גלידה? ארטיק מדוע? יותר טעים.. בים, את פוגשת הרבה בנים? לפעמים את מתחילה איתם, או שהם איתך? הם איתי.. בסוד, נכון רובם ערסים? כן את שוחה רחוק בים? לא את יודעת לשחות? בטח! ממתי? מגיל..קטן איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ? לא זוכרת.. טבעת פעם? איך? לא טבעתי את אוהבת אבטיח? כן אפרסק? גם מנגו? כן תותים? גם מתי את קמה בחופשים? 11 בערך למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה? כי לא יודעת עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה? כבר לא את לא משקרת, נכון? לא עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה? חברות חברים שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים? עוד לא עשיתי את זה בכלל הים הוא מקום רומנטי לדעתך? כן את אוהבת שקיעות? כן וגם זריחות? כן מה יותר עדיף מהנ"ל? זריחות יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות? לא מדוע? ככה את חמודה? כן ידעתי את אוהבת להשתזף? לא יודעת..אני לא צריכה להשתזף מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור? בין חום לשחום כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב? הרבה כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל? לא מוציאה בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים? בשעות הפחות חמות את שוחה לעיתים בלילה? לא שחית פעם בעירום? לא..שזכור לי אם לא, את רוצה בעתיד? לא תודה.. את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש? לא וקרם הגנה? כן..לפעמים.. אחלההה שאלווןןן!!

טוב תורי ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

את אוהבת בריכה? מדוע?כן ונקודה.
את אוהבת ים? מדוע? בגלל הגלים,הים נותן הרגשה שונה כזאת אצלי... מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך?בקיני..... את בונה מהחול בים כל מיני שטויות? אולי שהייתי קטנה
את קוברת אנשים בחול בים חיים? חלילה וחס מה עדיף - ארטיק או גלידה?ארטיק מדוע? יותר טעים
עם השוקולד והטעמים,בקיצור מעדן
בים, את פוגשת הרבה בנים?
את מתחילה איתם, או שהם איתך? גם וגם
בסוד, נכון רובם ערסים? תלוי במי מדובר את שוחה רחוק בים? לא הרבה,בכל זאת ים זה מפחיד.... את יודעת לשחות? ברור ממתי? נראה לי מהבטן של אמא
איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ? אילת
טבעת פעם? איך? חס וחלילה,מקווה גם שזה לא יקרה את אוהבת אבטיח? ברור,הכי טעים בקיץ
אפרסק? גם מנגו?
תותים?
מתי את קמה בחופשים? 12+ תלוי במצבי רוח ובעייפות
למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה? זה תמיד שיש לגוף קירבה למים אנשים רוצים להשתין ושהם בים ובבריכה זה פשוט יוצא......
עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה? חחחחחחחחחחח
את לא משקרת, נכון? אני ילדה טובה,בחיים אני לא משקרת
עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה? חברות ,עם המשפחה לפעמים שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים? אישי,נקס. הים הוא מקום רומנטי לדעתך? לדעתי הים הוא ה-מקום הכי רומנטי שיש
את אוהבת שקיעות? דבר מעלף ביותר וגם זריחות? ברור,חולה על זה מה יותר עדיף מהנ"ל? שקיעות לא
יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות? ברור!!!!! רגש של שינאה חחחח
מדוע? שהייתי באילת שנה שעברה קפצתי משיט באמצע הים והיה שם מלא מזודות,לא שזה היה אכפת לי אבל אח"כ זה מאוד היה אכפת כי זה שרף ו-מאוד
את חמודה?ב-ר-ר-ר ידעתי-גם אני
את אוהבת להשתזף? כן כן מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור?שחום בהיר כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב?כמה שיצא כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל?לא הרבה בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים? בין 12 עד 5 בערך את שוחה לעיתים בלילה? כן,כל שנה אני נוסעת לשחיות לילה,זה מאוד כייףף שחית פעם בעירום? למה לי
אם לא, את רוצה בעתיד? גם לא
וקרם הגנה? לפעמים....כי אני שונאת להישרף הרבה בטח מזה חפרתי פה...חחח נו אבל תהנו לילה טוב אנשים

טעות קטנה......

במקום ה-לב היה צריך להיות

עונהההההההההההההההההההההה!

את אוהבת בריכה? מדוע? מעניין מאוד...יש שם הרבה דברים יפים! את אוהבת ים? מדוע? כנ"ל מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך? חוטיני את בונה מהחול בים כל מיני שטויות? כן לפעמים עם הילדים הקטנים והחמודים שיש שם! את קוברת אנשים בחול בים חיים? כןןןןןןן מה עדיף - ארטיק או גלידה? אני מעדיפה להתלקק על גלידה! מדוע? כי זה הכי טעים שיש בים, את פוגשת הרבה בנים? יאפ את מתחילה איתם, או שהם איתך? הם איתי בסוד, נכון רובם ערסים? כן בדר"כ באים עם שרשרת של ז'וז'ו חלסטרה חחח את שוחה רחוק בים? כן את יודעת לשחות? כן ממתי? נו באמת?! איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ? יש הרבה הרבה !!! טבעת פעם? איך? כן חחח כשהייתי קטנה ניסיתי להצטרף לחברה הגדולים ממני ולקפוץ מעל הגלים ,מסתבר שזה לא הכי הצליח חח את אוהבת אבטיח? יאמי אפרסק?יאמי מנגו? יאמי תותים? עוד יותר יאמי מתי את קמה בחופשים? האמת תשאלו מתי אני קמה גם בלי קשר לחופשים ,אני כל הזמן בחופש!! למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה? כי זה כיף... עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה? ב-ר-ו-ר יש מישהו שלא? בלי שקרים! את לא משקרת, נכון? הרגע דיברתי על נושא השקרים! עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה? ממממ תלוי! שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים? כן,כן וכן! הים הוא מקום רומנטי לדעתך? הכי רומנטי שקיים! את אוהבת שקיעות? חולה על זה וגם זריחות? בהחלט מה יותר עדיף מהנ"ל? עם מישהו שאוהבים שניהם! יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות? כן אני מאוהבת בהם,באמת?!?! איכסססססססס מדוע? כי הם מזכירות לי נזלת חחחח את חמודה? מאוד ידעתי טוב שידעת אני שמחה בשמחתך את אוהבת להשתזף? נורא מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור? שזוף כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב? מתי שייצא כל הזדמנות במיוחד לים :בלילה כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל? בדר"כ על רד בול בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים? אין לי שעות אני יכולה ללכת בלילה ואני יכולה לקום ב5 בבוקר וללכת את שוחה לעיתים בלילה? לא ממש שחית פעם בעירום? כןן אם לא, את רוצה בעתיד? שחיתי כבר וזה כיף חח את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש? כן וקרם הגנה? לא תמיד כי אני אוהבת להשתזף...זהו? טוב יאללה לכי תזדייני(סתםםםם)

../images/Emo180.gifעכשיו אנייי../images/Emo180.gif

את אוהבת בריכה? מדוע?
כי כיף שםם! את אוהבת ים? מדוע?
כי גם שם כיףף...וזה גם קרוב לי לבית... מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך?
ביקיני את בונה מהחול בים כל מיני שטויות?
לא.. את קוברת אנשים בחול בים חיים?
לא מה עדיף - ארטיק או גלידה?
גלידה מדוע?
יותר טעים בים, את פוגשת הרבה בנים?
יש שם הרבה.. את מתחילה איתם, או שהם איתך?
אם כבר אז הם איתי בסוד, נכון רובם ערסים?
חחחח...כן! את שוחה רחוק בים?
לא יודעת לשחות את יודעת לשחות?
חחח...לא ממתי?
אף פעם לא ידעתי איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ?
הרבההה! טבעת פעם? איך?
לא את אוהבת אבטיח?
כןןן...יאמיי אפרסק?
כן מנגו?
כן תותים?
מאודדד מתי את קמה בחופשים?
11 למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה?
כי הם מתעצלים לצאת לעשות בחוץ... עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה?
חחחחח...לא בכוונה את לא משקרת, נכון?
לא! עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה?
חברותת שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים?
מממ..איזה שאלה חודרנית(תרתי משמע..) והתשובה שלי..לא! הים הוא מקום רומנטי לדעתך?
מאודדד את אוהבת שקיעות?
כןן וגם זריחות?
כן מה יותר עדיף מהנ"ל?
שקיעה יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות?
ממש ממש ממש לא מדוע?
איכסס הן מגעילותת.והן גם גליות כאלה..בעעע את חמודה?
תגידו אתם ידעתי את אוהבת להשתזף?
כןן מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור?
שחום בהיר כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב?
כמה שיותר כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל?20
שקל בערך... בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים?
מממ..10-מתי שנמאס... את שוחה לעיתים בלילה?
לא שוחה בכלל שחית פעם בעירום?
לא.. אם לא, את רוצה בעתיד?
נשמע טוב...חחחחח את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש?
לא וקרם הגנה?
לא
היה מצחיקקקק

למעלה