שאלון

jinjer trip

New member
../images/Emo26.gifשאלון../images/Emo36.gif

אז ככה... למרות שהמפעילה הראשית עוברת דירה ברגע זה ממש.. =), ננסה להפעיל את פורמינו הקט... שם: אם הייתי חיה הייתי: למה אוהב את הכנסייה? שיר אהוב של הכנסייה: שיר אהוב לא של הכנסייה: להקה אהובה: תחביבים: שאהיה גדול אהיה: מקצוע מועדף(לאלה שעדיין לומדים
) : אדם שהייתי רוצה לפגוש: מה היית אומר לו? ציטוט אהוב משיר: הופעה שהייתי בה ואני לא אשכח אותה: הבן אדם שהכי השפיע עלי: תכונה חיובית שלי: תכונה שלילית שלי: מה אני הכי אוהב בי: מה אני הכי שונא בי: מתנה שהכי הייתי רוצה לקבל: צבע אהוב: ספר מועדף: איפה הייתי רוצה להיות עכשיו? להקה שאני אוהב ולא הספקתי להיות בהופעה שלה: דיסק מועדף: תהנו.

moshit1

New member
עונה../images/Emo26.gif

האמת צריך לעבוד על להפעיל את הפורום קצת
יפה על היוזמה
שם: הדר אם הייתי חיה הייתי: כרגע ציפור, סדר''כ זה מסתכם בסוס פרא
למה אוהב את הכנסייה? בגלל הליריקה המעולה, הלחן המדהים- והשילוב של שניהם יחד עושה אותם... שיר אהוב של הכנסייה: אנחנו לדרכים, דברים בלחש, השיר מהגן, וכו... אבל זה משתנה. שיר אהוב לא של הכנסייה: אני צריך אותך של אלג'יר. גם זה משתנה. להקה אהובה: מוניקה סקס, אלג'יר והכנסייה תחביבים: לשמוע מוזיקה
... שאהיה גדול אהיה: לא אהיה גדולה... מקצוע מועדף(לאלה שעדיין לומדים): ספרות [ובקרוב כרימינולגויה
] אדם שהייתי רוצה לפגוש: כרגע... באמת שיש הרבה- אוהד, אוהד השני, סער וטיפה את מיקה, אולי את עדי. נו מה ^^ מה היית אומר לו? סיפור יצרתי לעצמי: אוהד- יהיה בסדר ~חיבוק~ מילים מעודדות. אוהד2- ~קאפה~ אוף, חבל שנגמר [סתם.... קשה.] מיקה- יהיה בסדר ~חיבוק~ אני תמיד פה בשבילך. עדי- ~חיבוק~ תודה על הכל
ציטוט אהוב משיר: ''את יפה כמו מלאך וזו פעם אחרונה שאני הולך לישון עם בטן חתוכה וגוף שבור... אני צריך אותך''- שוב, זה משתנה. הופעה שהייתי בה ואני לא אשכח אותה: הראשונה לסבב של מוניקה. הבן אדם שהכי השפיע עלי: לרגעים אלו זה אוהד2... תכונה חיובית שלי: אני יודעת להקשיב, בו בזמן גם להבין
תכונה שלילית שלי: אני קנאית. נו די
לא אשמתי. מה אני הכי אוהב בי: שאני יודעת להקשיב מה אני הכי שונא בי:שאני מקנאה [?] מתנה שהכי הייתי רוצה לקבל: אולסטאר. בא לי צבע אהוב: שחור ספר מועדף:בין דירות\ יהלי סובול
איפה הייתי רוצה להיות עכשיו? או בכפ''ס. או בחדר [עיר הפשע
] להקה שאני אוהב ולא הספקתי להיות בהופעה שלה: כנסיית השכל
דיסק מועדף: נאמנות ותשוקה- אלג'יר. בא לי עוד ]:

..

שם:עינב אם הייתי חיה הייתי:לאיודעת למה אוהב את הכנסייה?כי הם טובים. שיר אהוב של הכנסייה:אין אחד. שיר אהוב לא של הכנסייה:אין אחד. להקה אהובה:אין אחת. תחביבים:לשמוע מוזיקה, ללכת להופעות, לעשות שיחות נפש וזהו. שאהיה גדול אהיה:לאדעת. מקצוע מועדף(לאלה שעדיין לומדים) :אין. אדם שהייתי רוצה לפגוש:הוא מה היית אומר לו?הרבה ציטוט אהוב משיר:"היא כבר לא ילדה רואים לה בעיניים היא עושה דברים רואים לה בידיים" הופעה שהייתי בה ואני לא אשכח אותה:אינפקציה-כפ"ס. הבן אדם שהכי השפיע עלי:לאדעת תכונה חיובית שלי:
תכונה שלילית שלי:
מה אני הכי אוהב בי:
מה אני הכי שונא בי:
מתנה שהכי הייתי רוצה לקבל:
צבע אהוב:כרגע אפור. ספר מועדף:אין. איפה הייתי רוצה להיות עכשיו?אצלו להקה שאני אוהב ולא הספקתי להיות בהופעה שלה:בוטן. דיסק מועדף:אין

jinjer trip

New member
עונה לעצמי... משעמםםם

שם:עמית אם הייתי חיה הייתי:ציפור למה אוהב את הכנסייה?ה-ק-ו-ל ש-ל- י-ו-ר-ם והלחנים והשילוב של שתיהם שיר אהוב של הכנסייה:ניראה לי"לא מרגיש כלום" שיר אהוב לא של הכנסייה:המון..מלחמה שקטה,תעזור לי, יוב גוט טו-היהודים שלי, אני צריך אותך, נאמנות,מכתבים- אלג'יר כנסייה- לא מרגיש כלום עזבו זה לא יגמר להקה אהובה:מהארץ- כנסיה היהודים אלג'יר.. מהעולם- לד זפלין תחביבים:הופעות, מוזיקה, ספורט, פסטיבלים
שאהיה גדול אהיה:פסיכולוגית מקצוע מועדף(לאלה שעדיין לומדים) :היה פסיכולוגיה אדם שהייתי רוצה לפגוש: כרגע? אביב גדג'. מה היית אומר לו? שיחזרו כבר ציטוט אהוב משיר:כרגע? "ראשי מוטל, בורא עולם למד אותי לעוף" הופעה שהייתי בה ואני לא אשכח אותה: היהודים בסיטי הול/קונגרסים/ניצנים2004 הבן אדם שהכי השפיע עלי:לא יודעת. תכונה חיובית שלי:הקשבה ועזרה תכונה שלילית שלי:אמממ מה אני הכי אוהב בי:אמממ מה אני הכי שונא בי:אמממ מתנה שהכי הייתי רוצה לקבל:כרטיס טיסה להודו צבע אהוב:ירוק אדום ספר מועדף: אישה יקרה- יונתן גפן ילדי יום ראשון- אביב גפן נו מה אני אעשההה =) איפה הייתי רוצה להיות עכשיו?באיזה הופעה להקה שאני אוהב ולא הספקתי להיות בהופעה שלה:לד זפלין דיסק מועדף: היהודים אקוסטי

גוּזיד

New member
נאמנאמנאמ

שם: אור(צ) :) אם הייתי חיה הייתי: פרפר. למה אוהב את הכנסייה? כי הם הכנסייה :X. נו. יש בהם משהו כזה מיוחד. שיר אהוב של הכנסייה: זה בתקופות. כרגע... מ "פרפרים" ? שיר אהוב לא של הכנסייה: אחרת - דניאל סלומון [גם זה בתקופות :)] להקה אהובה: יש יותר מדי. תחביבים: מוזיקה. להשתעמם. לבהות. שאהיה גדול אהיה: רופאה? O: סתם. לא יודעת. מה שיבוא. מקצוע מועדף(לאלה שעדיין לומדים) : עזבי אותי באמאשלך
אדם שהייתי רוצה לפגוש: לא יודעת. המון אנשים ): מה היית אומר לו? לוידעת
ציטוט אהוב משיר: פפפ.. קשה לבחור אחד. נו. קחו את זה מהחתימה בנתיים? הופעה שהייתי בה ואני לא אשכח אותה: לא שוכחת שום הופעה. הבן אדם שהכי השפיע עלי: אמ.. כל בן אדם משפיע עליי בצורה מסויימת. תכונה חיובית שלי: קשה לי למצוא אחת כזאת. תכונה שלילית שלי: נו. זה מתחיל מהחוסר ביטחון אחר כך הביישנות והאי יופי ששולט בי D: מה אני הכי אוהב בי: - מה אני הכי שונא בי: :) מממ מתנה שהכי הייתי רוצה לקבל: מקלות תיפוף. צבע אהוב: כתום [בלי שום קשר להתנתקות!
] ספר מועדף: ממ משהו של בני גורן ;) איפה הייתי רוצה להיות עכשיו? למעלה. להקה שאני אוהב ולא הספקתי להיות בהופעה שלה: לא חסרות כאלה... דיסק מועדף: ;[ די. נו יש המונים.

יהההה

שם: עדי אם הייתי חיה הייתי: בת ים למה אוהב את הכנסייה? למה לא? מוזיקה נפלאה, שירים ממש יפים!! שיר אהוב של הכנסייה: היינו עושים אהבה, ואת מתפשטת (שקט) שיר אהוב לא של הכנסייה: יש הרבה... להקה אהובה: רוקפוק, פורקיופיין טרי תחביבים: לכתוב ולקרוא שאהיה גדול אהיה: אני רוצה להיות משוררת או ציירת מקצוע מועדף(לאלה שעדיין לומדים) : כימיה אדם שהייתי רוצה לפגוש: סטיבן וילסון מה היית אומר לו? שהוא מוזיקאי מדהים ציטוט אהוב משיר: זה לא חובה לחיות זה זכות להיות חיים הופעה שהייתי בה ואני לא אשכח אותה: יש הרבה.. הבן אדם שהכי השפיע עלי: אני משפיע על עצמי.. אבל האמת שהושפעתי קצת מספרים... "הנסיך הקטן", "האלכימאי", "באדולינה" תכונה חיובית שלי: אכפתיות והגינות, הדדיות תכונה שלילית שלי: עצלנות ובכיינות מה אני הכי אוהב בי:אמ.. לא יודעת מה הכי מה אני הכי שונא בי: תשומנים מתנה שהכי הייתי רוצה לקבל: לחזור לעבר ולהיות בהופעות של פינק פלויד והביטלס ובוב דילן והדלתות צבע אהוב: אפור וירוק ספר מועדף: האלכימאי איפה הייתי רוצה להיות עכשיו? בהופעה להקה שאני אוהב ולא הספקתי להיות בהופעה שלה: פורקיופיין טרי, פינק פלויד, ביטלס, הדלתות ועוד הרבה דיסק מועדף: אמ... יותר נכון תקליט מועדף וזה "דה וול" של פינק פלויד

MikeY fReAk

New member
נמ../images/Emo79.gif

שם: אודליה אם הייתי חיה הייתי: קוף (רק כי הם נראים מהורהרים כאלה..
) למה אוהב את הכנסייה? אל תירו בי בבקשה, אבל לא מזמן שמעתי את תגידי שטוב ברדיו וממש הייתי קשובה למילים ועברה מחשבה במוחי "אולי אני לא אוהבת את הכנסייה?:|" וזה לא כי השיר הזה חרוש, אני לא שומעת רדיו כל כך הרבה..למעשה זאת הפעם הראשונה ששמעתי אותו ברדיו שיר אהוב של הכנסייה: כרגע-נפלה עליך עצבות. שיר אהוב לא של הכנסייה: תגידי שטוב:p להקה אהובה: כעיקרון משינה..אבל גם היהודים ובלאקפילד, אבל עכשיו אני מזה לא בקטע של להקות..:p אני כולי באביתר המדהים:] תחביבים: לכתוב ולצלם שאהיה גדול אהיה: משוררת! מקצוע מועדף(לאלה שעדיין לומדים): ספרות אדם שהייתי רוצה לפגוש: אביתר בנאי מה היית אומר לו? שהייתי רוצה להכיר אותו ציטוט אהוב משיר: "את מי אני אוהב אותך או אותי? למי אני נאמן לך או לי?" הופעה שהייתי בה ואני לא אשכח אותה: 4.10.04 משינה בקיסריה. מבצעים שלמונזה בזכות השלט שהכנתי:) הבן אדם שהכי השפיע עלי: אחי תכונה חיובית שלי: --- תכונה שלילית שלי: --- מה אני הכי אוהב בי: --- מה אני הכי שונא בי: --- מתנה שהכי הייתי רוצה לקבל: 1000 ש"ח. זה הכל.P: אני כבר אעשה עם זה המונים של דברים. צבע אהוב: כתום(לא פוליטי)-ירוק בהיר-שחור ספר מועדף: ילדת הגבעות/המשחק של אנדר/מלאכים ושדים איפה הייתי רוצה להיות עכשיו? ? להקה שאני אוהב ולא הספקתי להיות בהופעה שלה: מוניקה סקס והיהודים דיסק מועדף: אביתר בנאי+עומד על נייר

Eloola

New member
../images/Emo42.gif

שם: אלה אם הייתי חיה הייתי: ציפור \ יתוש למה אוהב את הכנסייה? הליריקה בעיקר. שיר אהוב של הכנסייה: רוץ ילד ותרימי את הראש שיר אהוב לא של הכנסייה: פפפ, המון. להקה אהובה: גם המון. בעיקר רד הוט צ'ילי פפרז ולד זפלין. תחביבים: מחשב ומחשב ואכילה ושינה. שאהיה גדול אהיה: רופאה או סופרת או משוררת או משהו אחר. מקצוע מועדף(לאלה שעדיין לומדים) : אומנות. וספרות והסטוריה. אדם שהייתי רוצה לפגוש: עכשיו? ברגע זה? את חבר שלי << מה היית אומר לו? כמה שאני אוהבת אותו. ציטוט אהוב משיר: theres a love that knows the way הופעה שהייתי בה ואני לא אשכח אותה: לא הייתי. הבן אדם שהכי השפיע עלי: גיא תכונה חיובית שלי: אני לא בוגדנית. תכונה שלילית שלי: המון. המון המון. אני קנאית להחריד ואנטיפתית כרונית. מה אני הכי אוהב בי: שום דבר...? מה אני הכי שונא בי: הכל. הגוף בעיקר. מתנה שהכי הייתי רוצה לקבל: לעבור דירה לעפולה. צבע אהוב: שחור/כחול. ספר מועדף: "קופסה שחורה" המעולה, ועכשיו אני גם בסוף של "מדריך הטרמפיסט לגלקסיה" שהוא פשוט...פשוט... אלוהי. איפה הייתי רוצה להיות עכשיו? עפולה, לייק דה. להקה שאני אוהב ולא הספקתי להיות בהופעה שלה: RHCP דיסק מועדף: OHM\RHCP

../images/Emo176.gif../images/Emo181.gif

שם: נופר אם הייתי חיה הייתי: אממ..צריכה לחשוב על זה.. למה אוהב את הכנסייה? כי הם טובים..אוהבת בהם הכלל
שיר אהוב של הכנסייה: רוץ ילד, היינו עושים אהבה,let love in שיר אהוב לא של הכנסייה: ברי סחרוף ואביב גפן- סוף העולם להקה אהובה: הכנסייה תחביבים: לישון, לצייר, לשמוע מוזיקה שאהיה גדול אהיה: עוד לא החלטתי מקצוע מועדף(לאלה שעדיין לומדים) :תנ"ך ומתמטיקה אדם שהייתי רוצה לפגוש: מאורי
מה היית אומר לו? לא יודעת..אולי שאני אוהבת אותו
ציטוט אהוב משיר: "גמאני הלכתי למדבר להרוג את השטן וחזרנו חברים- let love in" הופעה שהייתי בה ואני לא אשכח אותה: ברי סחרוף כפר בלום- הופעה הכי מדהימה שראיתי בחיי הבן אדם שהכי השפיע עלי: טלוש ידיד שלייי
תכונה חיובית שלי: מצחיקה..או שרק את עצמי
תכונה שלילית שלי: נגררת מהר אחרי דברים שליליים..אופי חלש.. מה אני הכי אוהב בי: מתחברת מהר לאנשים מה אני הכי שונא בי: רגשנית מידי
מתנה שהכי הייתי רוצה לקבל: אוו יש הרבה.. צבע אהוב: שחור/לבן ספר מועדף: היורשת- בני גורן- מומלץץץ!! איפה הייתי רוצה להיות עכשיו? אצל מאורי שלי.. להקה שאני אוהב ולא הספקתי להיות בהופעה שלה:הכנסייה- אתם מאמינים שעוד לא הייתי בהופעה???? בושות.. דיסק מועדף: ברי סחרוף- סימנים של חולשה

המממממ

שם:מאיה אם הייתי חיה הייתי:חתולה למה אוהב את הכנסייה?כי הקול של יורם עושה לי צמרמורת וכל השירים שלהם יפים! שיר אהוב של הכנסייה:היינו עושים אהבה שיר אהוב לא של הכנסייה:מלחמה שקטה של היהודים להקה אהובה:היהודים והכנסייה תחביבים:גיטרה, חברות, טיולים, חברים בריכה הופעות שאהיה גדול אהיה:מעצבת פנים! מקצוע מועדף(לאלה שעדיין לומדים):שיעור חופשי אדם שהייתי רוצה לפגוש:המממ תום ואורית מהיהודים מה היית אומר לו?שאני חולה עליהםםםם ציטוט אהוב משיר:"בגיטרה מזייפת היא קוראת לה החיים היא ניגנה אקורד אחד נקי" זה המשפט שמתמצת אותי הופעה שהייתי בה ואני לא אשכח אותה:היהודים בניצניםםם הבן אדם שהכי השפיע עלי:דודי תכונה חיובית שלי:נחמדה ורחמנית וטובה תכונה שלילית שלי:נחמדה ורחמנית וטובה מה אני הכי אוהב בי:את זה שאני טובה ורחמנית מה אני הכי שונא בי:את זה שאני טובה מדי ורחמנית מדי! מתנה שהכי הייתי רוצה לקבל:שיעורי גיטרה\עבודה\מיליון דולר צבע אהוב:תכלת ספר מועדף:חברה של חייל איפה הייתי רוצה להיות עכשיו?באלסקה להקה שאני אוהב ולא הספקתי להיות בהופעה שלה:הכנסייה =\ דיסק מועדף: היהודים- היהודים

נו, אני! למרות שאני לא משרשרת טוב..

שם:קרמיט אם הייתי חיה הייתי: צפרדע... למה אוהב את הכנסייה? נפלא, נפלא, נפלא!!! שיר אהוב של הכנסייה: "קאנא ווחדה", "נפלה עלייך עצבות" שיר אהוב לא של הכנסייה: "מתוק יום הדבש"-לזקנים שבנינו ומכירים.... להקה אהובה: מופע הארנבות של ד"ר קספר תחביבים: קולנוע, מוזיקה וכתיבה שאהיה גדול אהיה: במאית ועורכת סרטים. מקצוע מועדף(לאלה שעדיין לומדים) : קולונוע אדם שהייתי רוצה לפגוש: מצריך מחשבה...עכשיו מאוחר.... מה היית אומר לו?.... ציטוט אהוב משיר: "היא כלואה בתומתה, מנפנפת לה בשולי שמלתה" הופעה שהייתי בה ואני לא אשכח אותה: עברי לידר מארח את אביב גפן- ניצנים 2004 הבן אדם שהכי השפיע עלי: סבא. תכונה חיובית שלי:... תכונה שלילית שלי:... מה אני הכי אוהב בי:שיער מה אני הכי שונא בי:שיער, כשלא מסתדר... מתנה שהכי הייתי רוצה לקבל: נעליים!!! הרבה נעליים... צבע אהוב: כתום,(ודווקא עם קשר להתנתקות..) ספר מועדף: "סוזנה הבוכייה"-אלונה קמחי. איפה הייתי רוצה להיות עכשיו? ישנה, נראה לי. להקה שאני אוהב ולא הספקתי להיות בהופעה שלה: מופע הארנבות של ד"ר קספר. דיסק מועדף: "אביתר בנאי" של אביתר בנאי- התקליט הראשון.

daveScorpions

New member
../images/Emo9.gif

שם: דייב אם הייתי חיה הייתי: כלב ים
למה אוהב את הכנסייה? הליריקה שיר אהוב של הכנסייה: תנו לי לשתות אני חושב שיר אהוב לא של הכנסייה: אמממממ קשה להקה אהובה: המון היהודים Scorpions ... תחביבים: כיף
פשוט להנות שאהיה גדול אהיה: לא בצבא
מקצוע מועדף(לאלה שעדיין לומדים) : Unix אדם שהייתי רוצה לפגוש: וואי שאלה טובה אין לי תשובה עלי נכון לעכשיו מה היית אומר לו? מה קורה
ציטוט אהוב משיר: ואת מתפשטת, משילה עור של נחש הופעה שהייתי בה ואני לא אשכח אותה: הכנסייה במומולדת 18 הבן אדם שהכי השפיע עלי: אבא תכונה חיובית שלי: שקול תכונה שלילית שלי: טיפש מה אני הכי אוהב בי: עיניים מה אני הכי שונא בי: כל השאר מתנה שהכי הייתי רוצה לקבל:
צבע אהוב: כחול-ירוק ספר מועדף: אין איפה הייתי רוצה להיות עכשיו? במקלחת להקה שאני אוהב ולא הספקתי להיות בהופעה שלה: Scorpions
דיסק מועדף: אין דבר כזה

למעלה