*|שאלון

../images/Emo26.gif*|שאלון../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif

1-מה אתה הכי אוהב לאכול? 2-מה את הכי אוהב לשתות? 3-איזה פרי אהוב עליך ביותר? 4-איזה ירק אהוב עליך ביותר? 5-איזה מקצוע אתה הכי אוהב? 6-את אוהב להכין שיעורים? 7-אני משקיע בלימודים? 8-מה אתה הכי אוהב במאיה? 9-איזה שיר אתה הכי אוהב? 10-קנית את היומן של מאיה? (עם לא אז איזה יומן..) 11-מה אתה אומר על הפורום? 12-למה אתה בפורום? 13-מה אתה רוצה לשנות בפורום? 14-עם אתה הכי מדבר (במסנג'ר איסיקיו וכו...)? 15-איך הגעת לפורום? 16-מתי בפעם האחרונה פגשת את מאיה?(עם פגשת...) 17-איזה איקון אתה הכי אוהב? 18-והכי שונא? 19-במאיזה איקון אתה הכי משתמש? 20-ולא משתמש? 21-בן כמה אתה? 22-מה אתה הכי אוהב בגוף שלך? 23-והכי שונא? 24-באיזה שעה אתה הולך לישון ? 25-יש לך חיית מחמד בבית?(עם כן איזה..) 26-אתה אוהב לענות על שאלונים? 27-מי החבר\ה הכי טוב\ה שלך? 28-איזה צבע אתה הכי אוהב? 29-כמה אחים יש לך? 30-אתה גר בווילה קרקע או בניין? 31-כמה חדרים יש לך בבית? 32-מי הבן אדם שאתה הכי אוהב? 33-מי הבן אדם שאתה הכי שונא? 34-מי הבן אדם שהכי מציק לך? 35- מי הבן אדם שתמיד מתבכיין עליך? 36-נכון השאלון מתחיל לעצבן? 37-אנחנו
מסיימים עכשיו
תן לנו רק כמה מילים לפורום..
איך השאלון

עונההההה../images/Emo8.gif

1-מה אתה הכי אוהב לאכול?קוסקוסס
2-מה את הכי אוהב לשתות?קולההה
3-איזה פרי אהוב עליך ביותר?תותים
4-איזה ירק אהוב עליך ביותר?גזרר
אמרו שזה גם ירק
5-איזה מקצוע אתה הכי אוהב?לא אוהבתתת
6-את אוהב להכין שיעורים?לצערי
7-אני משקיע בלימודים?יאפ
8-מה אתה הכי אוהב במאיה?הכלל=]
לדעתי היא אישה מדהימה 9-איזה שיר אתה הכי אוהב?"רק אותך רוצה" אבל אני מחכה גם לדיסק החדש
10-קנית את היומן של מאיה? (עם לא אז איזה יומן..) מאיה
11-מה אתה אומר על הפורום?כזה יבש
12-למה אתה בפורום?כי אני אוהבת את מאיה ואת האנשים שבפורום..
13-מה אתה רוצה לשנות בפורום?את היובששש
14-עם אתה הכי מדבר (במסנג'ר איסיקיו וכו...)?כימעט כולם..
15-איך הגעת לפורום?טל אחותי..
16-מתי בפעם האחרונה פגשת את מאיה?(עם פגשת...)ממ לא זוכרתת
17-איזה איקון אתה הכי אוהב? זה
כל אלה.. 18-והכי שונא?זה
19-במאיזה איקון אתה הכי משתמש?
20-ולא משתמש?
ואוו יש המון
21-בן כמה אתה?11 וחצי
22-מה אתה הכי אוהב בגוף שלך?לאדעת
23-והכי שונא?
24-באיזה שעה אתה הולך לישון ?ממ תלויי
25-יש לך חיית מחמד בבית?(עם כן איזה..)יאפפ הכלב המושלמי שליי
כפרעעליו
26-אתה אוהב לענות על שאלונים?ממ יאפ
27-מי החבר\ה הכי טוב\ה שלך?ספיפושש
ודיקלההה המדהימהה
ועוד כמה..
28-איזה צבע אתה הכי אוהב?ורודדד
29-כמה אחים יש לך?2
תלוי עם זה כולל ת'כלב שלי אז שלושש
30-אתה גר בווילה קרקע או בניין?בניין
31-כמה חדרים יש לך בבית?5
אנחנו עוברים דירהה בקרובב
32-מי הבן אדם שאתה הכי אוהב?המשפוחה שלי כמובן
ומאיה..
33-מי הבן אדם שאתה הכי שונא?לא שונאת..אבל גם לא אוהבת
34-מי הבן אדם שהכי מציק לך?נוי
35- מי הבן אדם שתמיד מתבכיין עליך?ממ לא זוכרת
36-נכון השאלון מתחיל לעצבן?לעע
37-אנחנו מסיימים עכשיו תן לנו רק כמה מילים לפורום..
תתעורר
והשאלון אחלהה
כל הכבוד לך מלודיי חח

עונהההההה

-מה אתה הכי אוהב לאכול? פיצה 2-מה את הכי אוהב לשתות? דיאט קולה הכי טעים בעולם 3-איזה פרי אהוב עליך ביותר? אפרסק 4-איזה ירק אהוב עליך ביותר?מלפפון 5-איזה מקצוע אתה הכי אוהב?לא נראה לי שקיים דבר כזה חחח בעצם כן שיעור חופשי 6-את אוהב להכין שיעורים? לאאאאא 7-אני משקיע בלימודים? כן ולא חחחח שמתחשק סתם לא שנה אחרונה אני משקיעה 8-מה אתה הכי אוהב במאיה? הכל מהכל 9-איזה שיר אתה הכי אוהב? אוי אני אוהבת את כל השירים שלה אבל השיר שאני הכי מתחברת אליו הוא "איתך" 10-קנית את היומן של מאיה? (עם לא אז איזה יומן..) ברור שקניתי , את של מאיוש כמובן 11-מה אתה אומר על הפורום? אני מתה על הפורום כבר אמרתי כמה פעמים שאתם המשפחה השנייה שלי אבל בזמן האחרון נהיה פה משעמם רצח 12-למה אתה בפורום? בגלל מאיוש וגם בגללכם 13-מה אתה רוצה לשנות בפורום? את השיעמום , שהפורום יתחיל לחיות כבר 14-עם אתה הכי מדבר (במסנג'ר איסיקיו וכו...)? כמעט עם כולם 15-איך הגעת לפורום? הכל בגלל הפגישה עם מאיוש שאגב היה היום הכי הכי מאושר שלי 16-מתי בפעם האחרונה פגשת את מאיה?(עם פגשת...) ב-12/3 חחח עצוב ואני מתגעגעת אליה..הייתי עם יסמין ליאת ונוי 17-איזה איקון אתה הכי אוהב?
18-והכי שונא?
20-ולא משתמש? כל השאר 21-בן כמה אתה? 17 וחודשיים 22-מה אתה הכי אוהב בגוף שלך? אני שלמה עם הגוף שלי ואני מודה לה' על כך חחחח 23-והכי שונא? שום כלום 24-באיזה שעה אתה הולך לישון ? תלוי , יש מצבים שאני יכולה לישון ב-9 בערב ויש מצבים שאני יכולה לישון ב-4 בבוקר חחח 25-יש לך חיית מחמד בבית?(עם כן איזה..) לא 26-אתה אוהב לענות על שאלונים? יאפפפ 27-מי החבר\ה הכי טוב\ה שלך? יש לי כמה 28-איזה צבע אתה הכי אוהב? אדום 29-כמה אחים יש לך? 3 איתי אנחנו 4 30-אתה גר בווילה קרקע או בניין? בניין 31-כמה חדרים יש לך בבית? 5 32-מי הבן אדם שאתה הכי אוהב? אמא שלי 33-מי הבן אדם שאתה הכי שונא? אין 34-מי הבן אדם שהכי מציק לך? אין 35- מי הבן אדם שתמיד מתבכיין עליך? אתם לא מכירים 36-נכון השאלון מתחיל לעצבן? לאא 37-אנחנו מסיימים עכשיו תן לנו רק כמה מילים לפורום.. פורום מאיה בוסקילה בתפוז אני מתה עליכםםםםםםם איך השאלון מעולה ,נהנתי לענות עליו

עכשיו אניי =)

1-מה אתה הכי אוהב לאכול? כל אוכל של סבתא שלי ואמא שלי...חח =] 2-מה את הכי אוהב לשתות? תפוזים וספרייט 3-איזה פרי אהוב עליך ביותר? כל הפירות 4-איזה ירק אהוב עליך ביותר? עגבניה 5-איזה מקצוע אתה הכי אוהב? תנ"ך 6-את אוהב להכין שיעורים? לא 7-אני משקיע בלימודים? מאוד...שנה מאוד חשובה בשבילי 8-מה אתה הכי אוהב במאיה? הכול ! 9-איזה שיר אתה הכי אוהב? את כולם ! 10-קנית את היומן של מאיה? (עם לא אז איזה יומן..) כן קניתי ת'יומן של מאיה ! + חתימה 11-מה אתה אומר על הפורום? פורום יחיד במינוו !! 12-למה אתה בפורום? בגלל מאיה כמובן...ובגללכם ! =) 13-מה אתה רוצה לשנות בפורום? אממ שיהיה קצת יותר פעיל.. 14-עם אתה הכי מדבר (במסנג'ר איסיקיו וכו...)? עם כולם ! חנו'ש,יסמינו'ש,ליאתו'ש,דיקוש,הדרו'ש - עם כולם ! 15-איך הגעת לפורום? יסמינו'ש הזמינה אותי
16-מתי בפעם האחרונה פגשת את מאיה?(עם פגשת...) ב-22/7 17-איזה איקון אתה הכי אוהב?
18-והכי שונא?
20-ולא משתמש?
21-בן כמה אתה? בת 14 שבוע ויומיים 22-מה אתה הכי אוהב בגוף שלך? את הכול... 23-והכי שונא? 24-באיזה שעה אתה הולך לישון ? משהו כמו עשר-אחד עשרה בלילה 25-יש לך חיית מחמד בבית?(עם כן איזה..)לא - בתכנון אנחנו רוצים כלב 26-אתה אוהב לענות על שאלונים? כן =) 27-מי החבר\ה הכי טוב\ה שלך? דידוש אחותי התאומהה !! חולעלייההה !! 28-איזה צבע אתה הכי אוהב? וורוד 29-כמה אחים יש לך? 2 30-אתה גר בווילה קרקע או בניין? בניין 31-כמה חדרים יש לך בבית? 5 וחצי 32-מי הבן אדם שאתה הכי אוהב? את המשפחה שלי ! 33-מי הבן אדם שאתה הכי שונא? מישהי מהכיתה לשעבר 34-מי הבן אדם שהכי מציק לך? אין מישהו כזה 35- מי הבן אדם שתמיד מתבכיין עליך? גם אין מישהו כזה 36-נכון השאלון מתחיל לעצבן?חח לא 37-אנחנו מסיימים עכשיו תן לנו רק כמה מילים לפורום.. אתם פורום מדהיםם !! =)

בר מילר

New member
עונהה-חולה על שאלוניםם

1-מה אתה הכי אוהב לאכול?קוסקוס 2-מה את הכי אוהב לשתות?פפסי מאקס 3-איזה פרי אהוב עליך ביותר? אפרסק/אבטיח 4-איזה ירק אהוב עליך ביותר? לא... 5-איזה מקצוע אתה הכי אוהב? זמרה 6-את אוהב להכין שיעורים? לאא 7-אני משקיע בלימודים? ככה ככה 8-מה אתה הכי אוהב במאיה? הכל! היא מושלמת 9-איזה שיר אתה הכי אוהב? רק אותך רוצה!! 10-קנית את היומן של מאיה? (עם לא אז איזה יומן..) לא כי הוא די לבנות.. קניתי של האמ טי וי 11-מה אתה אומר על הפורום? פ33ה! 12-למה אתה בפורום? כי אני חולה על מאיה 13-מה אתה רוצה לשנות בפורום? כלום! רק אני רוצה שהיא תהיה פההה 14-עם אתה הכי מדבר (במסנג'ר איסיקיו וכו...)? ? 15-איך הגעת לפורום? רשמתי בפורומים של תפוז: מאיה בוסקילה 16-מתי בפעם האחרונה פגשת את מאיה?(עם פגשת...)לא פגשתי לצערי הרב! 17-איזה איקון אתה הכי אוהב? אמ...? 18-והכי שונא??? ? 19-במאיזה איקון אתה הכי משתמש? ???????????? 20-ולא משתמש? ?????????????????????? 21-בן כמה אתה? 14 22-מה אתה הכי אוהב בגוף שלך? את השפתיים (זה לא גוף) 23-והכי שונא? את העיגולים מתחת לעיינים 24-באיזה שעה אתה הולך לישון ? 12/1 25-יש לך חיית מחמד בבית?(עם כן איזה..) כן.. שרקנית+כלב(+ג'וק מתנחל) 26-אתה אוהב לענות על שאלונים? כןןןן 27-מי החבר\ה הכי טוב\ה שלך? חברה שלי 28-איזה צבע אתה הכי אוהב? כחול ים 29-כמה אחים יש לך? אחד ושתי חורגים 30-אתה גר בווילה קרקע או בניין? בניין חמדמד 31-כמה חדרים יש לך בבית? 4 32-מי הבן אדם שאתה הכי אוהב? אבא ואמא 33-מי הבן אדם שאתה הכי שונא? המורה שלי ועוד כמה..(לא משנה) 34-מי הבן אדם שהכי מציק לך? המורה שלי!!! 35- מי הבן אדם שתמיד מתבכיין עליך? חחח בת דודה של אחות חורגת שלי 36-נכון השאלון מתחיל לעצבן? נכון! 37-אנחנו מסיימים עכשיו תן לנו רק כמה מילים לפורום.. פורום מושלם איך השאלון? סבבה לגמרי חחחחחחחחח

עוווווננננננהההההההההההה

1-מה אתה הכי אוהב לאכול? קובה 2-מה את הכי אוהב לשתות?קולה=שולט!! 3-איזה פרי אהוב עליך ביותר? אגססס 4-איזה ירק אהוב עליך ביותר?מלפפון עגבניה 5-איזה מקצוע אתה הכי אוהב?מחשבים 6-את אוהב להכין שיעורים?לאאאאאאאאאאאא 7-אני משקיע בלימודים?לפעמים שיש חשק 8-מה אתה הכי אוהב במאיה? את הקול את השלמות הכל!! 9-איזה שיר אתה הכי אוהב?איתך 10-קנית את היומן של מאיה? (עם לא אז איזה יומן..) 11-מה אתה אומר על הפורום? די משעמם אבל סוף סוף הוא חוזר למצבוע 12-למה אתה בפורום?כי זה פורום מאיה בוסקילה ואני מתה עליה! 13-מה אתה רוצה לשנות בפורום? את הילדים שמעצבנים אותי 14-עם אתה הכי מדבר (במסנג'ר איסיקיו וכו...)? חברות.. בנים מהכיתה כל מיני 15-איך הגעת לפורום? מחברתי מלודי 16-מתי בפעם האחרונה פגשת את מאיה?(עם פגשת...) לא אישית בפסטיגל ממש והיא לא ראתה אותי בכלל! 17-איזה איקון אתה הכי אוהב? לאאאאאאא יודעת! 18-והכי שונא? טראנסים 19-במאיזה איקון אתה הכי משתמש? מאיפה לי! 20-ולא משתמש? לא יודעת 21-בן כמה אתה?12 22-מה אתה הכי אוהב בגוף שלך? כלום! 23-והכי שונא? כלום! 24-באיזה שעה אתה הולך לישון ? 12 או 1 ביום בצפר 25-יש לך חיית מחמד בבית?(עם כן איזה..) כלבה 26-אתה אוהב לענות על שאלונים? לפעמים שהם לא מעיפים וסתומים 27-מי החבר\ה הכי טוב\ה שלך? מלודי! ספיר אלפסי!דנה ! 28-איזה צבע אתה הכי אוהב? כחול כהה סיגלית וורוד בהיר 29-כמה אחים יש לך?חסוי לא אומרת! 30-אתה גר בווילה קרקע או בניין? ווילה 31-כמה חדרים יש לך בבית?3 חדרי שינה שמוסדרים והכל! 32-מי הבן אדם שאתה הכי אוהב? ההורים שלי הכלבה שלי דנה 33-מי הבן אדם שאתה הכי שונא? מלי המורה הדפוקה לשעבר לפני שנתים למדעים! 34-מי הבן אדם שהכי מציק לך?אחותי הכלבה!! 35- מי הבן אדם שתמיד מתבכיין עליך? אין! אין לי חברות בכיניות 36-נכון השאלון מתחיל לעצבן? מטריף תשכל!! 37-אנחנו מסיימים עכשיו תן לנו רק כמה מילים לפורום.. פורום מדהים כאשר הוא לא משעמם איך השאלון חמוד אבל שאלות מעצבנות מאוד! וחלק לה עגבתי כי הוא מטומטן קצת!! אבל יפה על ההשקעה!!

איזה ארוךךך חחח טוב עונה!!

|-מה אתה הכי אוהב לאכול? סופלה שוקולד 2-מה את הכי אוהב לשתות? מים חחח מוזרה אה??! 3-איזה פרי אהוב עליך ביותר? בננה 4-איזה ירק אהוב עליך ביותר? מלפפון 5-איזה מקצוע אתה הכי אוהב? אין דבר כזה אצלי..! 6-את אוהב להכין שיעורים? לאאאאאאא 7-אני משקיע בלימודים? כן 8-מה אתה הכי אוהב במאיה?הכללללל! 9-איזה שיר אתה הכי אוהב?אני אוהבת את כולם אבל אני מתחברת בדרך כלל לאיתך 10-קנית את היומן של מאיה?בטח!!!!!!! ופגשתי אותה כשקניתי אותו במרכז הקונגרסים! 11-מה אתה אומר על הפורום? פורום מדהיםםם אבל יבש קצתתת שיתחיל להתמלאאא!! וזה יקרה כשמאיוש תתחיל להוציא את הדיסק שלהה כי אז יהיו הופעות שלה ואז כולם ידברו על השירים הכללל!! 12-למה אתה בפורום? כי אני שרופה על מאיהההה המדהימה !!!! והמוכשרת אין מילים כדי לתאר אותה פשוט מושלמת!! 13-מה אתה רוצה לשנות בפורום? את השיעמום! 14-עם אתה הכי מדבר (במסנג'ר איסיקיו וכו...)? ת'אמת לא עם הרבה אין לי את כולם! 15-איך הגעת לפורום? אני פשוט מעריצה את מאיה בטירוףףף וחיפשתי פורום שלההה ובסוף מצאתי את תפוז!! 16-מתי בפעם האחרונה פגשת את מאיה?(עם פגשת...) כן בטח שפגשתי אותה די הרבה אבל בפעם האחרונה זה היה בקונגרסים וגם בהופעה בנתניה זה היה יום אחרי יום!! 17-איזה איקון אתה הכי אוהב?
18-והכי שונא?
20-ולא משתמש?
21-בן כמה אתה? 12 וחצי 22-מה אתה הכי אוהב בגוף שלך? את העיינים (עם זה גוף...!) 23-והכי שונא? לא יודעת..! 24-באיזה שעה אתה הולך לישון ? בערך 11 וחצי בלילה ובחופש ב 2 בערך..! 25-יש לך חיית מחמד בבית?(עם כן איזה..) אם דג זה נקרא חיית מחמד אז כן יש לי 26-אתה אוהב לענות על שאלונים? כןןןן 27-מי החבר\ה הכי טוב\ה שלך? יש לי כמה 28-איזה צבע אתה הכי אוהב? תכלת וורוד 29-כמה אחים יש לך? עוד 1 רק אני ואח שלי 30-אתה גר בווילה קרקע או בניין?בניין 31-כמה חדרים יש לך בבית?4 ושירותים ואמבטיה 32-מי הבן אדם שאתה הכי אוהב? אמא שלי ומישהו שאני חולה עליו שהווא בכיתה שלי והוא דוגמן!!! 33-מי הבן אדם שאתה הכי שונא? חברה שלי שרבתי איתה אני פשוט מתעבת אותה 34-מי הבן אדם שהכי מציק לך? אין לי כל כך.. 35- מי הבן אדם שתמיד מתבכיין עליך? אף אחד.. 36-נכון השאלון מתחיל לעצבן? לא כל כך.. 37-אנחנו מסיימים עכשיו תן לנו רק כמה מילים לפורום.. איך השאלון? נחמדדדדד

עונהההההההההההההה

1-מה אתה הכי אוהב לאכול? עוף 2-מה את הכי אוהב לשתות? מים 3-איזה פרי אהוב עליך ביותר? אבטיח 4-איזה ירק אהוב עליך ביותר? מלפפון 5-איזה מקצוע אתה הכי אוהב? לא אוהבת 6-את אוהב להכין שיעורים? לא.. אבל יש ברירה?... 7-אני משקיע בלימודים? כןן 8-מה אתה הכי אוהב במאיה? הכללללל הכללללל!!! 9-איזה שיר אתה הכי אוהב? את כולםםםםם בלי יוצא מן הכלל אבל אם כבר אז את כשאתה נשבר.. 10-קנית את היומן של מאיה? (עם לא אז איזה יומן..) נו ברורררררר 11-מה אתה אומר על הפורום? הפורום הכי מושלם שיש בתפוז!! 12-למה אתה בפורום? בגלל מאיה ובגלל האנשים שבו 13-מה אתה רוצה לשנות בפורום? לפעמים יש שיעמום אז לשנות אותו 14-עם אתה הכי מדבר (במסנג'ר איסיקיו וכו...)? עם רוב הפורום 15-איך הגעת לפורום? בת דודה שלי 16-מתי בפעם האחרונה פגשת את מאיה?(עם פגשת...) אמממ ב- 18/8/05 17-איזה איקון אתה הכי אוהב?
18-והכי שונא?
20-ולא משתמש?
21-בן כמה אתה? 12 וחצי 22-מה אתה הכי אוהב בגוף שלך? הכלל 23-והכי שונא? כלום 24-באיזה שעה אתה הולך לישון ? תלוי. אם יש חופש אני יכולה ללכת ב3 או 4 אבל בלימודים אז ב10 או 11.. 25-יש לך חיית מחמד בבית?(עם כן איזה..) לא 26-אתה אוהב לענות על שאלונים? כה 27-מי החבר\ה הכי טוב\ה שלך? יש כמה 28-איזה צבע אתה הכי אוהב? אדום 29-כמה אחים יש לך? 3 ואני כלומר כולנו זה 4 30-אתה גר בווילה קרקע או בניין? קרקע 31-כמה חדרים יש לך בבית? 5 32-מי הבן אדם שאתה הכי אוהב? אמא 33-מי הבן אדם שאתה הכי שונא? אין 34-מי הבן אדם שהכי מציק לך? אין 35- מי הבן אדם שתמיד מתבכיין עליך? חברה שלי 36-נכון השאלון מתחיל לעצבן? לא מלודי השאלון נחמד..!! נהנתי לענות עליו,...

שלייי../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

1. צ'יפס 2. קולה 3. אפרסק 4. עגבניה 5. אנגלית וספרות 6. לאא!! חח אבל אני כשמשעמם לי מאודד אז אני די מחבבת את זהה חח 7. כהה משקיעה זה לא מילהה ברוך השםם 8. וואה וואהה..שאלה קשהה...ממ...את החיוך שלהה ואת היחס שלהה! 9. "רק אותך רוצה" ו"לאלף את הסוררת" של שורטי 10.ברור שקניתי תיומן של מאיוש 11.הפורום מדהיםם אוהבת תאנשיםם! 12. חח בגלל סיבה אחת=>מאיהה כמובןן! 13. מממ שום דבר הוא בסדר גמור 14. ממ עם חבר שליי
15. חיפשתי 'מאיה בוסקילה' בגוגל ונכנסתי לפורום ונרשמתי 16. לפני חודשיים שלושש..
מתגעגעתת 17. לא משתמשת באיקון אז לוותר על השאלות על האייקון 21. בת 14 וחצי עוד מעט 15
22. מממ את השיערר חח(מתולתלל) 23. לא שונאתת חח 24. תלוי..בחופש מתי שבא לי..כשיש ביצפרר אז 11 וחצי ככה...קשה לי לקום מוקדםם 25. כהה כלבב הכי מתוק בעולםם קוראים לו בלקי 26. חחח כהה למה לא.. 27. ממ..אמא שליי...חח וחוץ מאמא שלי אז מאי (לא מהפורום) ונואית. 28. לבן ותכלת יותר לבן 29. אין לי חח
30. קרקע 31. זה בניין אבל אני קומה ראשונה ויש גינה סגורה אז זה נקרא קרקע..לאחרים יש כניסה אחרת.. 32. ההורים והחברר
ולא לשכוח את החברות 33. מישי סכסכנית כוסאמא שלה אמן תמותת רותם קדושש שונאת אותךך
34. אם מישו יציק לי הוא יקבל בעיטהה חח סתם איןן 35. חברותת שליי חח אבל זה בסדר כי גם אני עליהןן מבחינת לספר דברים ולבכות.. 36. קצתת 37. פורום אוהבת אותכםם! חח ו..תמשיכו לעדכן לגביי מאיושש שלנו! מוואה
הודיה בוסקילהה

sapiroooosh

New member
עונה=]

1-מה אתה הכי אוהב לאכול? ספגטי 2-מה את הכי אוהב לשתות? קוקה קולה 3-איזה פרי אהוב עליך ביותר? תותים.. =] 4-איזה ירק אהוב עליך ביותר? עגבניה 5-איזה מקצוע אתה הכי אוהב? ממ.. תנ"ך (למרות שלא למדתי שנה תנ"ך...) 6-את אוהב להכין שיעורים? יש משהו שכן אוהב??? 7-אני משקיע בלימודים? כן.. יש לי ברירה?? 8-מה אתה הכי אוהב במאיה? הכל!! היא מושלמת!! אבל בעיקר את העניים והשפתיים 9-איזה שיר אתה הכי אוהב? "איתך" ו "רק אותך רוצה" 10-קנית את היומן של מאיה? (עם לא אז איזה יומן..) לא, לא מצאתי אותו.. אז קניתי של פו הדוב! 11-מה אתה אומר על הפורום? בזמן האחרון קצת משעמם.. אבל בכללי... אחלה 12-למה אתה בפורום? כי אני חולה על מאיה!!!!!! 13-מה אתה רוצה לשנות בפורום? שיהיה פחות משעמם... ושמאיה תיהיה פה..! 14-עם אתה הכי מדבר (במסנג'ר איסיקיו וכו...)? מהפורום? רק עם רותם... 15-איך הגעת לפורום? ניכנסתי לאתר של תפוז--> פורומים--> מאיה בוסקילה 16-מתי בפעם האחרונה פגשת את מאיה?(עם פגשת...) שהייתי בשפיים (והיא נישקה אותי בלכי) 17-איזה איקון אתה הכי אוהב?
18-והכי שונא?
שונאת ליצנים כאלה... 19-במאיזה איקון אתה הכי משתמש?
20-ולא משתמש?
21-בן כמה אתה? 15 וחדשיים 22-מה אתה הכי אוהב בגוף שלך? עניים... 23-והכי שונא? רגלים.. =/ 24-באיזה שעה אתה הולך לישון ? תלוי 25-יש לך חיית מחמד בבית?(עם כן איזה..) יש לי חתולה 26-אתה אוהב לענות על שאלונים? כן.. זה נחמד 27-מי החבר\ה הכי טוב\ה שלך? אתם לא מכירים 28-איזה צבע אתה הכי אוהב? ורוד 29-כמה אחים יש לך? 2 וכולל אותי 3 30-אתה גר בווילה קרקע או בניין? בבית פרטי (קעקע עם קומות..) 31-כמה חדרים יש לך בבית? תלוי איזה חדרים.. 32-מי הבן אדם שאתה הכי אוהב? חברה הכי טובה שלי, מאיה... 33-מי הבן אדם שאתה הכי שונא? רוני דוהני (סופרסטר???) 34-מי הבן אדם שהכי מציק לך?אממ.. אתם לא מכירים 35- מי הבן אדם שתמיד מתבכיין עליך? אתם לא מכירים 36-נכון השאלון מתחיל לעצבן? אמ.. שאלה טובה... 37-אנחנו מסיימים עכשיו תן לנו רק כמה מילים לפורום.. הלוואי ומאיה תיהיה פה!!! איך השאלון נחמד...

למעלה