שאלון

Ran-182

New member
../images/Emo26.gif שאלון ../images/Emo36.gif ../images/Emo116.gif

שכל אחד יכתוב כאן את הלהקות האהובות עליו (להשתדל לא יותר מ10). אני אתחיל: Anti-flag blink-182 nofx useless ID fenix tx Minor Threat זהו בערך, אלה בעיקר הלהקות שאני שומע עכשיו. יום טוב

גודי ../images/Emo8.gif

אוקי אז כמובן Blink 182 Sum 41 שבקרוב יהיה לי את הדיסק שלהם! Amrican hi fi Linkin park Gorilaz זהו בעקרון.......... TaLi

roychu

New member
הלהקות האהובות עליי? נראה...

Placebo Sum 41 Blink 182 Nada Surf Papa Roach Guano Apes Vex Red Green Day Alien Ant Farm ו... זהו

יש לי שאלה בקשר לסקר,

מה ההבדל בין "שיפסיקו את הריבים" ל- "בוא נמשיך לדבר על בלינק!" יעני שימשיכו עם הריבים אבל שנמשיך לדבר על בלינק?? כאילו לא מובן ממש, ובדקתי את התוצאות היום, אנשים התחלקתם על השכל? לא אכפת לכם מהריבים המעצבנים האלה?????? TaLi
התוצאה המנצחת בנתיים היא "לא אכפת לי, אני לא חלק מהריבים האלה" או מה שזה לא יהיה! בושה!

~BLINK182_gurl~

New member
להקות אהובות עלי-

blink 182 screeching weasel anti flag offspring והמוח שלי לא מתפקד אז אם אני יזכר אני יכתוב...

on drugs orange

New member
הלהקות שלי:

Blink182 Sum41 מוניקה סקס Linkin Park The Ataris BloodHound Gang Bomfunk Mc´s Eminem Faitless Feeder Foo Fighters Green Day Limp Bizkit Lenni Kravtiz NOFX RHCP Scooter Smash Mouth Offsprings ויש עוד להקות , אני פשוט אוהב הכל
orange

PrInCeSs 182

New member
נראה שיש לנו הרבה במשותף

כי גם אני אוהבת את: sum 41 blink 182 מוניקה סקס bloodhound gang linkin park foo fighters gereenday smash mouth the offspring ו-RHCP :) shiriT

on drugs orange

New member
הרבה הרבה במשותף ../images/Emo6.gif

ואם מותר לי להמליץ על שיר שמתנגן קבוע כרגע במחשב שלי: The Dandy Warhols - Bohemian Like You orange

PrInCeSs 182

New member
תודהההההההההההההההההההההההההההה

אני מתתי להוריד את השיר הזה וחיפשתי לפי השם של השיר ולא מצאתי ועכשיו אני יודעת את השם הלהקה תודה תודה תודהההההההההההה!!!!! shiriT

u said eminem is one of your favori

tes?!?! אז...... קנו לי את הבובה של אמינם מאנגליה IF U WANNA KNOW......IF YOU ARE INTERESTED.........

punktx

New member
חה חה חה

NoFX The offspring fenix tx green day mxpx less than jake blink 182 anti flag radiohead sum 41 מייאו נרדמתי אתמול בשמונה וחצי בערב!! סהר

PrInCeSs 182

New member
מה הסוד שלך? :<

תגלי לי מה הסוד שלך כי אני לא מצליחה להרדם גם ב-24:00 ואחרי זה אני נרדמת בשיעור צרפתית (זאת אשמת המורה לא אשמתי)? :< shiriT

IC4

New member
רשימה קצרה ולא קשורה

B 182 garbage SpineShank Fear Factory

Fudghe_boy

New member
!

AC/DC Skid row Black sabbath Metallica Iron Maiden Tool Alice in Chains Pearl Jam A.F.I Pennywise Offspring Rancid Fuel Green day Sum41 Blink182 Bruce Springsteen Dave Matthews Band

למעלה