שאלון ER

nWkobi

New member
../images/Emo26.gifשאלון ER ../images/Emo36.gif

טוב אז... שחקן? דמות(זכר)? שחקנית? דמות(נקבה)? רופא? רופאה? אחות? כירורג\ית? פקיד? חדר מועדף? קרי וויבר או רוברט רומנו? פרנק או ג'רי? לינדה קרדליני או פרמינדר נגרה? ג'ון קרטר או לוקה קובאץ'? קונגו או שיקאגו? סוזן לואיס או אליזבת' קורדיי? סוזן לואיס או אבי לוקהארט? האליי או מאליק? מאליק או יוש? סנדי לופז או קים לגאספי? זהו בינתיים..כי אין לי עוד
תהנו

nWkobi

New member
עונה ראשון ../images/Emo13.gif

שחקן? הפעם נלך על אריק לה-סאל. דמות(זכר)? רוברטו רומנו
שחקנית? לאורה אינס,ללא צל של ספק. דמות(נקבה)? אבי לוקהארט
רופא? דר' ג'ון קרטר כמובן! רופאה? אממ..שאלה יפה...דר' סוזן לואיס,בגלל שהיא הכי מתחשבת. אחות? לידיה. כירורג\ית? פיטר בנטון. פקיד? ג'רי! חדר מועדף? חדר התפירות
קרי וויבר או רוברט רומנו? רוברט רומנו. פרנק או ג'רי? ג'רי רולז! לינדה קרדליני או פרמינדר נגרה? פרמינדר נגרה. ג'ון קרטר או לוקה קובאץ'? ג'ון קרטר. קונגו או שיקאגו? שיקאגו. סוזן לואיס או אליזבת' קורדיי? אליזבת' קורדיי. סוזן לואיס או אבי לוקהארט? אבי לוקהארט. האליי או מאליק? מאליק. מאליק או יוש? מאליק. סנדי לופז או קים לגאספי? סנדי לופז.

lightanddark

New member
אממ

שחקן? ג'וג' קלוני דמות(זכר)? מורגנסטרן שחקנית? מורה טירני דמות(נקבה)? קרול רופא? דאג רופאה? אבי אחות? שירלי כירורג\ית? קורדי פקיד? בוב חדר מועדף? ex' 3 קרי וויבר או רוברט רומנו? קרי פרנק או ג'רי? ג'רי לינדה קרדליני או פרמינדר נגרה? וילמה ג'ון קרטר או לוקה קובאץ'? לאור הנסיבות לוקה קונגו או שיקאגו? שיקגו סוזן לואיס או אליזבת' קורדיי? סוזן סוזן לואיס או אבי לוקהארט? אבי האליי או מאליק? האליי מאליק או יוש? מאליק סנדי לופז או קים לגאספי? סנדי

kerry cordano

New member
מי זאת בוב..

היתה רוסיה אחת או פולניה באחת מהעונות הראשונות עם שם ארוך שהם קראו לה בקיצור בוב

עונה :)

שחקן? ג'ורג' קלוני דמות(זכר)? דאג שחקנית? ג'וליאנה מרגוליס דמות(נקבה)? קרול רופא? דאג רופאה? סוזן אחות? קרול כירורג\ית? אליזבת פקיד? ג'רי חדר מועדף? O.R. קרי וויבר או רוברט רומנו? רוברט רומנו פרנק או ג'רי? פרנק לינדה קרדליני או פרמינדר נגרה? לינדה ג'ון קרטר או לוקה קובאץ'? ג'ון קרטר קונגו או שיקאגו? שיקאגו סוזן לואיס או אליזבת' קורדיי? סוזן לואיס סוזן לואיס או אבי לוקהארט? אבי האליי או מאליק? מאליק מאליק או יוש? מאליק סנדי לופז או קים לגאספי? קים לגאספי

kerry cordano

New member
../images/Emo205.gifאני

טוב אז... שחקן? ג'ורג' (יש כתבה עליו היום בהארץ) דמות(זכר)? דאג (אם כבר) שחקנית? מריה בלו דמות(נקבה)? קרי ויבר רופא? רוברט רומנו רופאה? ליזי קורדיי אחות? אבי כירורג\ית? ליזי פקיד? ג'רי, נו חדר מועדף? טראומה 1, סתם.. הלאונצ' קרי וויבר או רוברט רומנו? נפשי קרועה
פרנק או ג'רי? ג'רי לינדה קרדליני או פרמינדר נגרה? אתה מתכוון הדמויות? ג'ון קרטר או לוקה קובאץ'? לוקה קונגו או שיקאגו? שיקאגו סוזן לואיס או אליזבת' קורדיי? ליזי סוזן לואיס או אבי לוקהארט? אבי האליי או מאליק? להליי יש יציאות.. מאליק או יוש? איפה יוש באמת?? סנדי לופז או קים לגאספי? אין על קים

נועה167

New member
אני :)

שחקן? ג'ורג' קלוני :) דמות(זכר)? דאג שחקנית? ג'וליאנה מרגוליס דמות(נקבה)? אבי/קרול רופא? דאג רופאה? אליזבת אחות? צ'וני כירורג\ית? אליזבת פקיד? ג'רי.. חדר מועדף? אנערף.. חחח קרי וויבר או רוברט רומנו? קרי פרנק או ג'רי? ג'רי לינדה קרדליני או פרמינדר נגרה? לינדה ג'ון קרטר או לוקה קובאץ'? לוקהההההההההההההההההההה קונגו או שיקאגו? שיקאגו! סוזן לואיס או אליזבת' קורדיי? קשה...... סוזן לואיס או אבי לוקהארט? אבי האליי או מאליק? מאליק מאליק או יוש? מאליק סנדי לופז או קים לגאספי? סנדי

Nמור

New member
אני../images/Emo13.gif

שחקן?ג'ורג' דמות(זכר)?דאג שחקנית?מאורה דמות(נקבה)?אבי רופא?דאג רופאה?סוזן אחות?אבי כירורג\ית?ליזי פקיד?ג'רי חדר מועדף?חחח... קרי וויבר או רוברט רומנו?רומנו פרנק או ג'רי?ג'רי לינדה קרדליני או פרמינדר נגרה?לינדה ג'ון קרטר או לוקה קובאץ'?קרטר קונגו או שיקאגו?שיקאגו סוזן לואיס או אליזבת' קורדיי?לואיס סוזן לואיס או אבי לוקהארט?אבי כמובן! האליי או מאליק?האליי מאליק או יוש?מאליק סנדי לופז או קים לגאספי?סנדי

E R 4ever

New member
אני../images/Emo27.gif

שחקן? מממ... מכ-ל השחקנים שיש באי אר
קשה קשה... דמות(זכר)? קרטר
שחקנית? אני חושבת שמאורה טירני דמות(נקבה)? אבי, סוזן וקרול רופא? קרטר רופאה? סוזן אחות? אבי/קרול כירורג\ית? אליזבת פקיד? ג'רי
חדר מועדף? חדרי טראומה, כי שם יש את המקרים המעניינים באמת
קרי וויבר או רוברט רומנו?
פרנק או ג'רי? ג'רי לינדה קרדליני או פרמינדר נגרה? נראה לי שלינדה ג'ון קרטר או לוקה קובאץ'? קרטר קונגו או שיקאגו? שיקאגו סוזן לואיס או אליזבת' קורדיי? סוזן סוזן לואיס או אבי לוקהארט? וואו... קשה קשה. תלוי מאיזו בחינה. האליי או מאליק? האליי מאליק או יוש? מאליק סנדי לופז או קים לגאספי? סנדי וקובי- הרגת אותי שכתבתי על אחת השאלות שהיא שאלה קשה... כאילו, אתה המצאת את זה
גדול אתה

nWkobi

New member
../images/Emo8.gif

חחחח אני המצאתי אבל זו באמת שאלה קשה

../images/Emo101.gifעונה../images/Emo101.gif../images/Emo104.gif

שחקן? אנתוני אדוורדס דמות(זכר)? קרטר
שחקנית? ג'וליאנה מרגוליס דמות(נקבה)? קרול רופא? מארק רופאה? סוזן אחות? קרול כירורג\ית? פיטר פקיד? ג'רי חדר מועדף? אממ לא יודעת הכל משתנה בעונות האלה קרי וויבר או רוברט רומנו? רומנו פרנק או ג'רי? ג'רי לינדה קרדליני או פרמינדר נגרה? הלינדה הזאתי ג'ון קרטר או לוקה קובאץ'? קרטר
קונגו או שיקאגו? שיקאגו סוזן לואיס או אליזבת' קורדיי? סוזן סוזן לואיס או אבי לוקהארט? סוזן האליי או מאליק? מאליק מאליק או יוש? מאליק סנדי לופז או קים לגאספי? אמממ

../images/Emo194.gif

שחקן? ג'ורג' קלוני דמות(זכר)? קרטר
שחקנית? לא יודעת את השמות שלהן
דמות(נקבה)? קרול וסוזן רופא? קרטר רופאה? סוזן אחות? קרול כירורג\ית? אליזבת פקיד? ברור שג'רי
חדר מועדף? טראומה קרי וויבר או רוברט רומנו? קרי פרנק או ג'רי? ג'רי לינדה קרדליני או פרמינדר נגרה? הא? סלחו לי על הבורות
ג'ון קרטר או לוקה קובאץ'? קרטר קונגו או שיקאגו? שיקאגו סוזן לואיס או אליזבת' קורדיי? סוזן סוזן לואיס או אבי לוקהארט? אני עדיין לא מכירה כ"כ טוב את אבי
האליי או מאליק? מאליק מאליק או יוש? מאליק סנדי לופז או קים לגאספי?

קלריסה

New member
חדשה ועונה. נעים מאוד

שחקן - לא מכירה את השמות שלהם חוץ מג'ורג'. אז ג'ורג'. דמות זכר - ברור שקרטר
שחקנית - לא מכירה שמות דמות - אבי רופא - שקחתי את השם של הרופא הכושי. דוקטור גרנט? רופאה - אליזבת אחות - אבי כירורג - אליזבת קורדיי פקיד - פעם הייתה פריחה אחת חמודה חדר מועדף - חדר המנוחה כמובן מפלצת מועדפת - רומנו (אנדרדוג) ג'רי לינדה או נגרה? - מיהן? ג'ון קרטר שיקאגו אליזבת אבי. טוב, ניתן גם אחד לסוזי מאליק יוש סנדי או קים? לוזוכרת ...ומה הפרוצדורה המועדפת עליכם?

adi121

New member
נהנהנה

שחקן?נוח ווילי דמות(זכר)?ג'ון קרטר שחקנית?לא יודעת איך קוראים לה דמות(נקבה)?אליזבת רופא?לוקה רופאה?אממ.. שיהיה קרי אחות?אבי כירורג\ית?מי זה כירוג? פקיד?פרנק חדר מועדף?חדר מנוחה קרי וויבר או רוברט רומנו?רוברט פרנק או ג'רי?פרנק לינדה קרדליני או פרמינדר נגרה?לא מכירה ג'ון קרטר או לוקה קובאץ'?זה קשה מדי.. נלך על קרטר קונגו או שיקאגו?שיקאגו!! מה הם נתפלו לחור הזה קונגו.. סוזן לואיס או אליזבת' קורדיי?אליזבת סוזן לואיס או אבי לוקהארט?אבי האליי או מאליק?למי אכפת מאליק או יוש?כנ"ל סנדי לופז או קים לגאספי?קים לגאספי!

למעלה