שאלון קצר

Music4Life

New member
../images/Emo26.gif שאלון קצר ../images/Emo36.gif

הייי....מצאתי לכם שאלון קצר אבל חמודי...תהנו לכם... שם: גיל: מקום לידה: עיר מגורים: כיתה: מסנג'ר: ICQ [אפילו שזה זבל^^]: גובה: צבע שיער: צבע עיניים: בית ספר :p שם ביהס: שם מחנך\\ת: כמה שעות בשבוע? מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: ציון הכי נמוך בינתיים השנה: איזה מגמות? כמה יחל מת'? כמה יחל אנגלית? מורה שנוא [יענו למה:p]: מאמין\\ה ב... אלוהים? הצבא של היום? רוחות? דברים על טבעיים? גן עדן וגיהנום? אתם אוספים משהו? מעשנים? עישנתם פעם? יש חבר\\ה? יש אוטו? אתם פותחים את הארנק, מה יש שם? הדבר הכי מגעיל שראיתם: הדבר הכי מגעיל שקרה לכם: הדבר הכי מגעיל ששמעתם: הפתגם שלכם: יש אחים\\אחיות? סמיילי של תפוז שהכי טוב: סמיילי של תפוז שהכי חרא: הפורום הכי טוב בתפוז? מי האליל שלכם? כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם? הייתם בחו"ל? מה בא לכם לעשות ברגע זה? מה בא לכם לאכול ברגע זה? מה בא לכם לשתות ברגע זה? מנגנים על משהו? גיטרה קלאסית או חשמלית? יש חיות מחמד? ערב נעים...

תשובות שלי...

שם:יהב גיל:14 ומשהו.. מקום לידה:חיפה עיר מגורים:נהריה כיתה:ט מסנג'ר:[email protected] ICQ [אפילו שזה זבל^^]:256259121 גובה:אין לי מושג..אבל נמוכה אני לא..חח צבע שיער:חום צבע עיניים:חום דבש בית ספר :p כן... שם ביהס:כברי גליל אזורי שם מחנך\\ת:ניצה {פיצה הפליצה שניצה..חחח} כמה שעות בשבוע?אין לי מושג אבל יותר מידי!!!!! מקצוע אהוב:ספורט.. מקצוע שנוא:מטמתיקה ציון הכי גבוהה בינתיים השנה:110 ציון הכי נמוך בינתיים השנה:68{אתמול} איזה מגמות?עדיין לא.. כמה יחל מת'?--- כמה יחל אנגלית?--- מורה שנוא [יענו למה:p]: מישהי שקוראים לה דורית קורן..היא לימדה אותי שנה שעברה והיא פשוט מורה חרא!!...אני יתן לכם דוגמא קצרה...אסור במיבחנים אצלה לרשום נקודותיים מרכאות סוגריים ובעט אדום...אהה והציון הכי גבוהה של המבחנים שהיא עשתה אי פעם הוא 87 ...היא פשוט מנייאקית!! מאמין\\ה ב... אלוהים?כן!!! הצבא של היום?בערך.. רוחות?לא!! דברים על טבעיים?לא כל כך!! גן עדן וגיהנום?כן!!...ניפגש בגן עדן בעזרת השם!!..חח אתם אוספים משהו?דברים על שרית! מעשנים? עישנתם פעם?לא!!..ולא מיתכוונת גם! יש חבר\\ה?לא..אבל כבר היו כמה.. יש אוטו?בגיל 14?!..חח אתם פותחים את הארנק, מה יש שם?תמונה של חברות..ידיד טוב והורים..{ודי הרבה כסף..חח..} הדבר הכי מגעיל שראיתם:עזבוץ...אני לא יפרט... הדבר הכי מגעיל שקרה לכם:ברוך השם כלום...חוץ מיזה שחירבנה עלי יונה באיזה כיתה ג' הדבר הכי מגעיל ששמעתם:וותרו על התענוג..חח הפתגם שלכם:רק אהבה תביא אהבה!!! יש אחים\\אחיות?כן אחד..כפרה עליו!! סמיילי של תפוז שהכי טוב:
..חח סמיילי של תפוז שהכי חרא:
הפורום הכי טוב בתפוז?שרית חדד!!!! מי האליל שלכם?אמ..שניה תנו לי לחשוב..חח..כאילו דה ששרית!! כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם?רק אחד..שרית חדד בנשמה הייתם בחו"ל?כן כמה פעמים אולי איזה 5-6 מה בא לכם לעשות ברגע זה?לעשות ריצה!!{כן אני יודעת אני מוזרה!!} מה בא לכם לאכול ברגע זה?כלום..אני בדיאטה...אבל אני מפנטזת על איזה גמבה...חח מה בא לכם לשתות ברגע זה?דייאט קולה לימון מנגנים על משהו?לא..לצערי.. גיטרה קלאסית או חשמלית?חשמלית!! יש חיות מחמד? לא ..היחו דגים ומתו..בערך באותה דרך שמתו לשרית..חח...אבל בעבר היו די הרבה.. מקווה שנהנתם..יהב

Music4Life

New member
YEY...והנה אני עונה...../images/Emo6.gif

שם:
כאילו שאתן לא יודעים :) ניבה... גיל:
נושקת ל- 24...חחחח
מקום לידה:
ברזיל עיר מגורים:
תל אביב! כיתה:
איזה כיתה בראש שלכם?? מסנג'ר:
יש לכם אותו, אין טעם לפרסם ... ICQ [אפילו שזה זבל^^]:
כנ"ל גובה:
לא עובר את ה1.60... צבע שיער:
שטני אפשר להגיד צבע עיניים:
חום יפה
בית ספר :p שם ביהס:
האחרון שלי? ויצו צרפת... שם מחנך\\ת:
אמממ...מזה משנה?? כמה שעות בשבוע?
עבור מקצוע אהוב:
ספורט או אנגלית כמובן מקצוע שנוא:
תנ"ך, הסטוריה... ציון הכי גבוהה בינתיים השנה:
כפרות, אני כבר מזמןןןן לא בביה"ס ציון הכי נמוך בינתיים השנה: איזה מגמות?
הייתי במגמת צילום כמה יחל מת'?
פחח מאיפה לי לזכור... כמה יחל אנגלית?
4, ככה בקטנה מורה שנוא [יענו למה:p]:
אוו היו מספיק.. מאמין\\ה ב... אלוהים?
לא בדיוק...לא יודעת איך להגדיר במה אני מאמינה... הצבא של היום?
כן רוחות?
לא! דברים על טבעיים?
לא ממש גן עדן וגיהנום?
ממש לא!! אתם אוספים משהו?
אממ לא מעשנים? עישנתם פעם?
שחטה נחשב? יש חבר\\ה?
כרגע לא...
יש אוטו?
לא אתם פותחים את הארנק, מה יש שם?
זה סוד....
הדבר הכי מגעיל שראיתם:
מאיה בוסקילה
הדבר הכי מגעיל שקרה לכם:
שיצא לי לראות את מאיה בוסקילה הדבר הכי מגעיל ששמעתם:
מאיה בוסקילההההה חחחח הפתגם שלכם:
תחיו, כי חיים רק פעם אחת יש אחים\\אחיות?
י שלי אח אחד סמיילי של תפוז שהכי טוב:
סמיילי של תפוז שהכי חרא:
הפורום הכי טוב בתפוז?
הפורום הזה כמובן, של שרית חדד
מי האליל שלכם?
שרית כמובן
כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם?
רק Music4life הייתם בחו"ל?
ברורררר..יותר מהאדם הממוצע אני חושבת ! מה בא לכם לעשות ברגע זה?
הממ להיות בהופעה של שרית מה בא לכם לאכול ברגע זה?
הממ...מקדונלדס
מה בא לכם לשתות ברגע זה?
קולה מנגנים על משהו?
לא ממש גיטרה קלאסית או חשמלית?
חשמלית!!! יש חיות מחמד?
לצערי הרב - לא!

שלי חחח אני אוהבת תשאלונים שלך

שם:אורטל בן יאיר גיל:21 מקום לידה:סורוקה עיר מגורים:דימונה כיתה:סימתי מסנג'ר:eek:[email protected] ICQ [אפילו שזה זבל^^]:203680764 גובה:168 צבע שיער:חום צבע עיניים:חום בית ספר :p- שם ביהס:- שם מחנך\\ת:- כמה שעות בשבוע?- מקצוע אהוב:- מקצוע שנוא:- ציון הכי גבוהה בינתיים השנה:- ציון הכי נמוך בינתיים השנה:- איזה מגמות?- כמה יחל מת'?- כמה יחל אנגלית?- מורה שנוא [יענו למה:p]:- מאמין\\ה ב... אלוהים?כן הצבא של היום?- רוחות?- דברים על טבעיים?- גן עדן וגיהנום?גן עדן אתם אוספים משהו?כל מה שקשור לשרה חחח מעשנים? עישנתם פעם?מעשנת יש חבר\\ה?חבר יש אוטו?לא אתם פותחים את הארנק, מה יש שם?מאני מאני חחחח הדבר הכי מגעיל שראיתם:אמממ לא יודעת הרבה הדבר הכי מגעיל שקרה לכם:
הדבר הכי מגעיל ששמעתם:
הפתגם שלכם: יש אחים\\אחיות?יש סמיילי של תפוז שהכי טוב:
סמיילי של תפוז שהכי חרא:
הפורום הכי טוב בתפוז?של שרלה כמובן מי האליל שלכם?שרה חודדטוב
כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם?3 ortal65,אורטל ושרית חדד לנצח,אורטל בן יאיר. הייתם בחו"ל?לא מה בא לכם לעשות ברגע זה?לשמוע רק מוזיקה ולהרגע חחחח מה בא לכם לאכול ברגע זה?לא בא לי מה בא לכם לשתות ברגע זה?רטבול מנגנים על משהו?לא גיטרה קלאסית או חשמלית?חשמלית יש חיות מחמד? לא

Music4Life

New member
תודה מותק...שמחה שאת אוהבת...

לא אני כותבת אותם, רק שיהיה ברור. אבל אני בוחרת את השאלונים הכי כייפים , זה כן

שיראל מ

New member
התשובות שליי../images/Emo26.gif

תודה ניבה
שם: שיראל
כיתה: ט'
מסנג'ר:
ICQ [אפילו שזה זבל^^]:
גובה: 1.60 וחצי צבע שיער: שחור צבע עיניים: שחור בית ספר
שם ביהס: הדרים- ע"ש אילן רמון ז"ל
שם מחנך\\ת:
כמה שעות בשבוע? הרבהה חחחח
מקצוע אהוב: ערבית
מקצוע שנוא: גיאוגרפיה
ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: 100
ציון הכי נמוך בינתיים השנה:לא זוכרת שבעים ומשהו..
איזה מגמות?
כמה יחל מת'?
כמה יחל אנגלית?
מורה שנוא [יענו למה:p]: אני לא שונאת אף מורה..
מאמין\ה ב..
אלוקים? לגמרי!
הצבא של היום? כן!
רוחות?
דברים על טבעיים?
גן עדן וגיהנום?
אתם אוספים משהו? כל מה שקשור לשרית
מעשנים? עישנתם פעם? לא ומקווה שאף פעם לא
יש חבר\\ה?
יש אוטו? כן...בטח..
אתם פותחים את הארנק, מה יש שם?
הדבר הכי מגעיל שראיתם: אממ לא עולה לי לראש עכשיו
הדבר הכי מגעיל שקרה לכם:כנ"ל הדבר הכי מגעיל ששמעתם:כנ"ל הפתגם שלכם:
רק אהבה תביא אהבה
יש אחים\\אחיות? כן..שני אחים
ואחות
סמיילי של תפוז שהכי טוב: הכי יפה
סמיילי של תפוז שהכי חרא: חחחח לא מוצאת כזה
הפורום הכי טוב בתפוז? נו איזה שאלה רטורית..שרית חדד
מי האליל שלכם? אין לי לא אליל ולא אלילה ,שרית בשבילי היא אדם וזמרת מדהימה שאני מאוד מעריכה, מעריצה ואוהבת!
כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם? אחד והוא השם שלי
הייתם בחו"ל? עדיין לא..
מה בא לכם לעשות ברגע זה? לסיים את השאלון
מה בא לכם לאכול ברגע זה? אממ לא משהו מיוחד
מה בא לכם לשתות ברגע זה? מיץ ענבים
מנגנים על משהו?לא (למרות שאני מאוד רוצה ללמוד)
גיטרה קלאסית או חשמלית?
יש חיות מחמד? חוץ מציפורים שלא אני מגדלת וגודלות בבית שלי אין
שוב תודה ניבה
ערב טוב

shai202

New member
עונה..

1 שי 2 17 3 חיפה 4 קרית אתא 5 יא' 6 [email protected] 7 205112334 8 אממ מטר 72 9 שחור 10 חום כהה 11 קרית אתא,לומד 12 שח"ם 13 מאיר לוי בעעעע 14 איןן לי מושגג 15 ספרות 16 מתמ' בעעע 17 100 18 58 נדמה לי.. 19 ביולוגיה,מחשבים 20 3 21 4 22 אמממ המורה למתמ' מכשפה אמיתית!! חיחי 23 אלוהים!! 24 אממ כן..קמעות.. 25 לאא חס ושלוםם 26 לא..אולי רק נרגילה..פעם ב.. 27 כן 28 יהיה בע"ה 29 אממ כסף?. תעודת זהות.. 30 לא עולה לי.. 31 גם לא עולה לי.. 32 כנ"ל 33 "אל תסתכל בקנקן אלא מה שיש בתוכו" מתת על זה..חיחי 34 כן אחת 35 הרבהה 36 אין,לא חושב.. 37 אממ שרית חדד!!!! 38 שרית חדד!!!!!?? 39 רק אחד..ואתם כבר יודעים! 40 כןןן הרבה פעמיםם 41 אממ להמשיך לענות על השאלון?? 42 משו מתוק.. 43 יש לצידי תה..תודה רבה! 44 כן,גיטרה,אורגן,פסנתר,סקסופון.. 45 קלאסית 46 הייתי רוצה כלב...אבל היה לי פעם דגים!! וגם שלי מתווו חחחחחחח מה אפשר לעשותת גמני האכלתי אותם!! חחחחחחחחח תודה ניבוש..ערב טוב!

Music4Life

New member
המממ יפה אמרת שיראל בקשר ל-"אליל"

האמת שלא הייתי 100% סגורה על התשובה הזאת...המילה "אליל" קצת לא התאימה לי...ואני לא יכולה להגיד שיש לי "אליל/אלילה"..אני מעריצה את/של שרית אבל...אני יותר אוהבת ומעריכה אותה כבנאדם ואומנית... "אליל" זה די מילה מיותרת.

שיראל מ

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo13.gifשמחה שאת מסכימה איתי../images/Emo9.gif

אני גם חושבת שהמילה "אליל/ה" זאת מילה גדולה מדי ולא מתאימה..
ואני בטוחה שהרוב שענו/יענו על השאלון לקחו את הקטע הזה להערצה שלהם לשרית..וזה בסדר..
לילה טוב

Music4Life

New member
אנחנו לא עובדי אלילים, וזה לא קשור

הכוונה שלא צריך לעשות מבנאדם "אליל"....זה נשמע לי לא מתאים. למרות שאנחנו כן מסתכלים בבנאדם שאנו מעריצים כמשהו "גדול", אבל עדיין, זה לא מתאים להגיד שהוא "אליל". מילה מוגזמת למידי. בקיצור, את הבנת את הכוונה

עונה...

שם:ליטל מור גיל:23 מקום לידה:ארצנו הקטנטונת עיר מגורים:אור יהודה כיתה:מכללה מסנג'ר:יש ICQ [אפילו שזה זבל^^]:יש גובה:164 צבע שיער:חום צבע עיניים:דבש בית ספר :p שם ביהס:מכללת לוינסקי שם מחנך\\ת:... כמה שעות בשבוע?... מקצוע אהוב:אנגלית מקצוע שנוא:מתמטיקה בעעע ציון הכי גבוהה בינתיים השנה:תתפלאו ,מתמטיקה ציון הכי נמוך בינתיים השנה:תנ"ך איזה מגמות?פסיכולוגיה כמה יחל מת'?3 כמה יחל אנגלית?4 מורה שנוא [יענו למה:p]:... מאמין\\ה ב... אלוהים?כן הצבא של היום?אם אתה הולך לקראת תפקיד טוב אז שווה! רוחות?לא דברים על טבעיים?לא גן עדן וגיהנום?גן עדן... אתם אוספים משהו?לא מעשנים? עישנתם פעם?כן יש חבר\\ה?לא יש אוטו?לא אתם פותחים את הארנק, מה יש שם?חובות,חחח הדבר הכי מגעיל שראיתם:חרקים הדבר הכי מגעיל שקרה לכם:שקפץ עליי ג'וק...איחס הדבר הכי מגעיל ששמעתם:על אחד שמגדל ג'וקים הפתגם שלכם:החיים הם הרמוניה בין הטבע לאדם,בין הטבע לעצמו ובין עצמנו לאחר...ולנו לא נותר אלא :לקבלם להפיצם ולחיותם! יש אחים\\אחיות?יש לי אח מדהים בן 26 סמיילי של תפוז שהכי טוב:... סמיילי של תפוז שהכי חרא:... הפורום הכי טוב בתפוז?מממ..שרית מי האליל שלכם?שריתי כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם?אחד,לוליטה הייתם בחו"ל?יאפ מה בא לכם לעשות ברגע זה?האמת? בא לי לרוץ ולשמוע שירים אבל החורף לא מאפשר... מה בא לכם לאכול ברגע זה?כבר אכלתי מה בא לכם לשתות ברגע זה? תה עם חלב (המשקה האהוב עלי בחורף) מנגנים על משהו?דרבוקה וקצת גיטרה גיטרה קלאסית או חשמלית?קלאסית יש חיות מחמד? כן יש לי חתלתולה מתוקה בשם קיטי היא כזאת קוצ'ית...

ליטל! קפצת לביקור?

חחחח מה נשמע נשמה? תקשיבי שנתת לי את המסן שלך לא הצלחתי להוסיף (משום מה...) אז אם תרצי תוסיפי את שלי... (זה רשום בתשובות שלי לשאלון של ניבה...

eynav16

New member
../images/Emo26.gif

מזל שהוא קצר..חח שם:עינב גיל:16 וחצי מקום לידה:ישראל עיר מגורים:ברזיל כיתה:י"א מסנג'ר:[email protected] ICQ [אפילו שזה זבל^^]:חחח אשכרה זה זבל 266051174 גובה:מאיפה אני יודעת
צבע שיער:שטני צבע עיניים:חום-ירוק כהה בית ספר :p שם ביהס:INEI COC :D שם מחנך\\ת:אין כמה שעות בשבוע? יומיים 5 שעות כל יום מקצוע אהוב:מתמטיקה מקצוע שנוא:הכל חחיחיחי ציון הכי גבוהה בינתיים השנה:0 ציון הכי נמוך בינתיים השנה:0 איזה מגמות?--- כמה יחל מת'?היו היה 4 כמה יחל אנגלית?0 מורה שנוא [יענו למה:p]:חחח לא יודעת מאמין\\ה ב... אלוהים?לא רוחות?לא גן עדן וגיהנום?לא אתם אוספים משהו?כן בערך מעשנים? עישנתם פעם?בעיקרון לא אבל כל אחד מנסה.. יש חבר\\ה?לא יש אוטו?כשיהיה רשיון יהיה אוטו..
סתםם אתם פותחים את הארנק, מה יש שם? הרבה הרבה הרבה שטויות ובלאגן...תמונות, כרטיסים של רכבות, אוטובוסים, עגילים לאף
, כסף, ת.ז למרות שאני לא צריכה...בקיצור הרבה הדבר הכי מגעיל שראיתם:אמ.. לא עולה לי כרגע הדבר הכי מגעיל שקרה לכם:ממממממ
הדבר הכי מגעיל ששמעתם:לא עולה לי כרגע יש אחים\\אחיות?2 סמיילי של תפוז שהכי טוב:
הרבהההה סמיילי של תפוז שהכי חרא:
הם פשוט מכוערים חחחח הפורום הכי טוב בתפוז? שאלה קשה... כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם?יש לי איזה שלושה כי כל פעם החלפתי כינוי.. הייתם בחו"ל?
מה בא לכם לעשות ברגע זה?לקפוץ מהחלון מה בא לכם לאכול ברגע זה?כלום מה בא לכם לשתות ברגע זה?מים/קולה מנגנים על משהו?לא גיטרה קלאסית או חשמלית?חשמלית יש חיות מחמד? היה

טוב שיש כאן את ניבה הפורום חיבזכותה

שם: לירן צרויה גיל:21 עוד חודש מקום לידה:בחיפה בי"ח כרמל עיר מגורים:טירת הכרמל כיתה:צבא מסנג'ר:מי שיירצה ייקבל ICQ [אפילו שזה זבל^^]:לא אוהב ממש ולא זוכר גם גובה:178 צבע שיער:שחור צבע עיניים:חומות בית ספר :p אין שם ביהס:אין שם מחנך\\ת:אין כמה שעות בשבוע?אין מקצוע אהוב:אין מקצוע שנוא:אין ציון הכי גבוהה בינתיים השנה:אין ציון הכי נמוך בינתיים השנה:אין איזה מגמות?אין כמה יחל מת'?עשיתי 3 כמה יחל אנגלית?עשיתי 3 מורה שנוא [יענו למה:p]: שנאתי את המורה לתנך כי היא לא ידעה ללמד מאמין\\ה ב... אלוהים?כן הצבא של היום?לא רוחות?לא דברים על טבעיים?כן גן עדן וגיהנום?לא יודע אתם אוספים משהו? לא מעשנים? עישנתם פעם?לא ולא יש חבר\\ה? כרגע לא יש אוטו?כן אתם פותחים את הארנק, מה יש שם?ישראכרט, חוגר 20 שקל, תמונה של שרית, ורשיון נהיגה. הדבר הכי מגעיל שראיתם:חתול נדרס מגעיל אותי למרות שאני אחד שלא נגעל ממש מדברים. הדבר הכי מגעיל שקרה לכם:אממ לא זכור לי. הדבר הכי מגעיל ששמעתם:לא עולה לי בראש הפתגם שלכם:אין דבר העומד בפני הרצון, תכלס תחשבו שאם תאמינו בעצמכם וברצונכם אתם תשיגו כל דבר שאתם רוצים להשיג למרות שלפעמים זה נראה קשה ובלתי אפשרי, אני חוותי הרבה דברים והבנתי שאין דבר העומד בפני הרצון עקשנות התמדה וכוח רצון 3 דברים בלתי נפרדים. יש אחים\\אחיות? כן עוד אח קטן ואחות נשואה סמיילי של תפוז שהכי טוב:
אהבתי את זה סמיילי של תפוז שהכי חרא:
הפורום הכי טוב בתפוז?הפורום של שרית חדד כמובן ןתאמינו לי ניסיתי עוד פורומים. מי האליל שלכם? אליל אני לא חושב שהמונח נכון , יש מודל להערצה . כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם? 1 לירן צ היחיד הייתם בחו"ל? לא מה בא לכם לעשות ברגע זה? ללכת להופעה של שרה מזמן לא הייתי בהופעה ארוכה מה בא לכם לאכול ברגע זה? אכלתי כרגע חביתה מה בא לכם לשתות ברגע זה? מיץ תות בננה מנגנים על משהו?לא גיטרה קלאסית או חשמלית?חשמלית יש חיות מחמד? לא

liron162

New member
אני עונה

שם: לירון גיל: סוף חודש הבא (מרץ) 17 מקום לידה: ישראל..אשקלון.. עיר מגורים: קיבוץ ברור חיל כיתה: י' מסנג'ר: [email protected] ICQ [אפילו שזה זבל^^]: 322214680 גובה: 1.60 בערך צבע שיער: חום צבע עיניים: חומות בית ספר :p כן שם ביהס: שער הנגב שם מחנך\\ת: ציונה כמה שעות בשבוע? אממ..לא יודעת.. מקצוע אהוב: אומנות מקצוע שנוא: אממ..אין ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: 100 נראה לי ציון הכי נמוך בינתיים השנה: 28!! חחחח איזה מגמות? מגמה אחת..מינהל כמה יחל מת'? 3 אולי כמה יחל אנגלית? גם נראה לי מורה שנוא [יענו למה:p]: אמממ..אין מאמין\\ה ב... אלוהים? לא יודעת הצבא של היום? כן רוחות? לא דברים על טבעיים? לא גן עדן וגיהנום? לא יודעת אתם אוספים משהו? כן דברים של שרית..ויש לי אוסף דיסקים..150 בערך..פחות או יותא דיסקים מעשנים? עישנתם פעם? לא יש חבר\\ה? לא יש אוטו? לא אתם פותחים את הארנק, מה יש שם? כלום..רק מתי שאני יוצאת אז אני לוקחת ארנק..אבל אין בו כלום.. הדבר הכי מגעיל שראיתם: זהבה בן! הדבר הכי מגעיל שקרה לכם: לא זוכרת הדבר הכי מגעיל ששמעתם: זהבה בן!! הפתגם שלכם: אין יש אחים\\אחיות? כן 2 אחיות ואח 1 סמיילי של תפוז שהכי טוב: אין סמיילי של תפוז שהכי חרא: אין הפורום הכי טוב בתפוז? הפורום הזה!!! מי האליל שלכם? שרית חדד!!! כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם? יש לי אחד liron162 הייתם בחו"ל? כן פעם אחת בצרפת.. מה בא לכם לעשות ברגע זה? לראות את שרית מה בא לכם לאכול ברגע זה? כלום מה בא לכם לשתות ברגע זה? קולה ..אבל אין מנגנים על משהו? לא גיטרה קלאסית או חשמלית? חשמלית יש חיות מחמד? היה פעם כלב..היה פעם כלבה והיה פעם ארנב וארנבת..ועכשיו אין..

התשובות שלי ../images/Emo6.gif

שם:הילה גיל:23 וחצי מקום לידה:ישראל עיר מגורים:יהוד כיתה:חח איזה כיתה מסנג'ר:[email protected] ICQ [אפילו שזה זבל^^]:211502811 גובה:1.75 צבע שיער:חום צבע עיניים:חומות בית ספר :p לא לומדת חח שם ביהס:חטיבת בניים שם מחנך\\ת:מיכל כמה שעות בשבוע?כבר לא זוכרת חח מקצוע אהוב:ספורט מקצוע שנוא:אנגלית חח ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: ציון הכי נמוך בינתיים השנה: איזה מגמות? כמה יחל מת'? כמה יחל אנגלית? מורה שנוא [יענו למה:p]: מאמין\\ה ב... אלוהים?כן הצבא של היום? רוחות? דברים על טבעיים? גן עדן וגיהנום? אתם אוספים משהו?כן בעבר וגם היום הייתי אוספת על שרית חדד מעשנים? עישנתם פעם?כן בעבר חח יש חבר\\ה?לא יש אוטו?לא אתם פותחים את הארנק, מה יש שם? הדבר הכי מגעיל שראיתם: הדבר הכי מגעיל שקרה לכם: הדבר הכי מגעיל ששמעתם: הפתגם שלכם: יש אחים\\אחיות?כן סמיילי של תפוז שהכי טוב:
סמיילי של תפוז שהכי חרא:
הפורום הכי טוב בתפוז? מי האליל שלכם? כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם?לא יודעת לא ספרתי אותם הייתם בחו"ל?לא מה בא לכם לעשות ברגע זה? מה בא לכם לאכול ברגע זה?לא יודעת אני צריכה לבדוק מה בא לכם לשתות ברגע זה?ספריט מנגנים על משהו?טרבוקה גיטרה קלאסית או חשמלית?לא ולא יש חיות מחמד? היה דגים אבל מתו לי

../images/Emo41.gifאני עונההה../images/Emo70.gif

שם:
שי גרשון גיל:
18 וחצי מקום לידה:
אשקלון עיר מגורים:
רמלה כיתה:
י"ב סוף סוף. מסנג'ר:
יש ICQ [אפילו שזה זבל^^]:
יש גובה:
מטר 70 צבע שיער:
שחור צבע עיניים:
חומות בית ספר :p
טבחות שם ביהס:
צריפין שם מחנך\\ת:
מירי כמה שעות בשבוע?
המון חחח מקצוע אהוב:
כלום בעעע מקצוע שנוא:
הכל ציון הכי גבוהה בינתיים השנה:
100 ציון הכי נמוך בינתיים השנה:
70 איזה מגמות?
טבחות כמה יחל מת'?
לא יודע כמה יחל אנגלית?
לא יודע מורה שנוא [יענו למה:p]:
את כולםםםםםםםם מאמין\\ה ב...
אלוהים ושרית חדד כאילו דההההההההה
אלוהים?
מאמין. הצבא של היום?
אלוף. רוחות?
פחד. דברים על טבעיים?
מההה? גן עדן וגיהנום?
לאאאאאאאאאא אמלהההההה.... אתם אוספים משהו?
שרית חדד מעשנים? עישנתם פעם?
לא חס וחלילה יש חבר\\ה?
כן כפרה עליה. יש אוטו?
אין רשיון הלואי ב"ה. אתם פותחים את הארנק, מה יש שם?
הכל. הדבר הכי מגעיל שראיתם:
בעעעעעעע הדבר הכי מגעיל שקרה לכם:
חחחחחחחחח.... הדבר הכי מגעיל ששמעתם:
הרבה. הפתגם שלכם:
חחח מיותר. יש אחים\\אחיות?
YES סמיילי של תפוז שהכי טוב:
כולם מדהימים סמיילי של תפוז שהכי חרא:
אין. הפורום הכי טוב בתפוז?
שרית חדד שולטטטטטטטטט מי האליל שלכם?
מה??? כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם?
אחד רק. הייתם בחו"ל?
NO מה בא לכם לעשות ברגע זה?
ליראות את שרית ולחבק אותה. מה בא לכם לאכול ברגע זה?
אכלתי כבר חחח מה בא לכם לשתות ברגע זה?
כלום מנגנים על משהו?
לא גיטרה קלאסית או חשמלית?
לא מבין בזה. יש חיות מחמד?
היה כלב מת ז"ל. ערב טוב

למעלה