שאלה

LillipooT

New member
ניצול שרשור - הפרק של אתמול..

אני מופתעת שאף אחד לא כתב.. * ג´ואי הייתה די רעה לפייסי.. במקומו הייתי עפה מהבית שלה ומחכה שהיא תתנצל.. אבל הוא כזה מתוק ואוהב.. אהבתי גם שהוא הלך למורה שלה.. זה היה חמוד מצידו! * דוסון.. שכחתי כמה הקטעים שלו ושל ברוקס משעממים.. למי אכפת מהבנאדם הזה ומזה שהוא לא לוקח תרופות ?! * הרגע המפורסם בו דוסון מגיש לג´ואי את התמונה.. התמונה מדהימה! * והנה טובי שלנווו.. הוא ממש חמוד..

shirakl

New member
תגובה קטנה...

ג´ואי היתה איומה! גם בפעם הראשונה שראיתי את זה וגם אתמול אמרתי לעצמי: עכשיו את חייבת לו התנצלות ענקית, ג´ואי פוטר... וההתנצלות שלה בכלל לא היתה משהו! הקטעים עם דוסון תמיד משעממים - זה פשוט מדהים! גם הקטעים עם ברוקס, גם עם גרטשן... תגידו, מי היה בתמונה? טובי ממש מתוק - אני ממש אוהבת את הקטעים שלו עם ג´ק! ממש כעסתי על ג´ק כשהוא זרק אותו בתחילת העונה הנוכחית! גם הוא בסוף כעס על עצמו...

פרק יפה!!!!../images/Emo105.gif

אוי,כמה שאני אוהבת את השידורים החוזרים האלה.....ג´ואי ופייסי ביחד..כמו שצריך להיות! ואיזה מתוק פייסי שהוא הלך למורה שלה.... ג´ואי לא הייתה כל כך איומה....היא נלחצה וזה שהגיעו אורחים לא ממש עזר להכול,ונכון,היא הייתה צריכה לתת לפייסי לעזור לה,אבל היא למדה מזה.... ונראה לי שאני היחידה שלא משתעממת מהקטעים של דוסון,לא מבינה אותכם אבל אותי זה דוקא בכלל לא משעמם! והכי יפה שבסוף ג´ואי ישבה עם אלכסנדר ופייסי שאל אותה שאלות..זה היה קטע כזה מתוק!!! אחחחחחחחח!!!

THEchosen1

New member
תשובה...

בתמונה שדוסון הביא לג´ואי היא ופייסי עומדים מחובקים(בערך) .. איזה תמונה יפה..(והאנשים בה) כמה סבלנות יש בבן אדם ???? מזלה (ומזלנו) שיש לו הרבה , כי הוא כל כך אוהב אותה ..חמוד.. כן יש לג´ואי קטעים שהיא קצת(הרבה) רעה,ומעצבן אותי שהיא מרגישה שהיא חייבת לדוסון משהו(אוי התספורת שלו..) מתאים לדוסון יותר קצר כמו בעונה הנוכחית.. והקטעים של דוסון וברוקס משעממים גם אותי וגם גרטשן , אבל אין לי בעיה לראות את ג´ק טובי וג´ן כי קודם כל ג´ק- מי לא אוהב לראות אותו? חתיך.. ג´ן מצחיקה בטירוף וטובי חמוד

למעלה