נראה לי... בערך ב12 בצהריים,כמו כל פרק...אבל אל תתפסי אותי במילה! מה שבטוח,זה מחר מתישהו...
2 201002 New member 21/8/05 #21 נראה לי... בערך ב12 בצהריים,כמו כל פרק...אבל אל תתפסי אותי במילה! מה שבטוח,זה מחר מתישהו...
א אלי שאער New member 22/8/05 #22 יש מצב שיעלו את הפרק האחרון בשישי או בשבת שלפני ב 28.8 של טלנובלה בע"מ?
H HOT VOD New member 22/8/05 #23 לא תשמרו קצת מתח.. ותאמינו לי - יש למה לחכות. מי שרוצה - מוזמן לאירוע ביום חמישי ה 25.8 בראשון, שם יוקרנו שני הפרקים האחרונים ברצף, ועוד הרבה דברים טובים..
לא תשמרו קצת מתח.. ותאמינו לי - יש למה לחכות. מי שרוצה - מוזמן לאירוע ביום חמישי ה 25.8 בראשון, שם יוקרנו שני הפרקים האחרונים ברצף, ועוד הרבה דברים טובים..
א אלי שאער New member 22/8/05 #24 זה לא בגלל המתח פשוט ב 28 אני מתחיל קד"צ ואני אוכל לראות את הפרק רק ביום שישי
H HOT VOD New member 23/8/05 #25 צר לי אבל הפרק האחרון של טלנובלה בע"מ יעלה רק לאחר שידורו ב HOT3 תתנחם בזה שכשתחזור לסופ"ש מהקורס, תוכל לצפות בו ב VOD
צר לי אבל הפרק האחרון של טלנובלה בע"מ יעלה רק לאחר שידורו ב HOT3 תתנחם בזה שכשתחזור לסופ"ש מהקורס, תוכל לצפות בו ב VOD