שאלה

../images/Emo26.gif שאלה ../images/Emo36.gif

מה הזמן הארוך ביותר שלקח לכם לגמור? מה הזמן הארוך ביותר שלקח לפרטנר/ית שלכם לגמור?

כשחושבים על זה, למה בכלל לשים לב

לזמנים?... אבל כנראה שאני שמה לב לזמנים כי יש לי טראומה מהענין... חבר שלי לשעבר היה אלוף, יותר מדי אלוף, בלא לגמור... השיא היה בפעם אחת שהוא גמר אחרי שעה, בתוצאה של 1:8... זה היה יום מייגע.... ואצלי, המקסימום הוא סביבות העשרים דקות, אבל זה במצב קיצוני לחלוטין. בדרך כלל בעשרים דקות אני יכולה להגיע לבערך 4 אורגזמות... אוי, החיים הטובים...

shellush

New member
לי - רבע שעה הכי הרבה, מה לעשות כש

כשזה מול גבר שטוב במיטה, אני גומרת מהר.

לפעמים ../images/Emo160.gif ולפעמים ../images/Emo60.gif

ולפעמים בכלל לא זה סקס לא מירוץ שליחים! מה אכפת מהשעון?

tokit

New member
הדבר היחיד שאני מודדת

זה את הדקות על הקרוס-טריינר (לא פחות מ-60!!) בסקס לזמן אין חשיבות. אבל.. היו כאלה שגמרו תוך חצי דקה רק מללטף לי את החזה.. והיו כאלה שלקח להם מעל שעה..

P u s s i c a t

New member
../images/Emo26.gif תשובה ../images/Emo36.gif

אין לי שמץ של מושג. מעולם לא נכנסתי למיטה עם שעון ומשתדלת שגם לא להסתכל באמצע מה השעה.... היו פעמים שהיינו שמים שעון מעורר למתי שחייבים כבר לעוף מהמיטה כשהייתי קמה בבוקר (חרמנית כהרגלי) מוכרחה משהו על הבוקר. אז כדי לא לאחר - שמים שעון... אבל מי מתייחס אליו בכלל כשאת מגרדת את השמיים בפעם השביעית הלילה...
אני רק יכולה להגיד לך מתי נפגשתי עם מישהו ומתי הוא הלך הביתה או אני. או לחילופין - מתי פרשנו לישון - לפי השעה שהיתה בשעון כשכוונו שעון מעורר. אבל ממש לבדוק כמה לי וכמה לו? הדבר היחידי שאני מודדת זה כמה היה לי טוב וכמה לו. שיקח לו שעה או דקה וחצי - כל זמן שאני מחייכת ורואה את החיוך המותש שלו - הזמן הוא אלסטי

לא מדדתי על הדקה

אבל בתחילת הקשר הממוצע היה בערך שעה (רק מאוראלי כי רק מזה, עדיין לצערי אני גומרת) היום זה השתפר, התרגלתי לרעיון שהוא אשכרה אוהב את זה ונהנה מזה, רעיון שלקח לי הרבה זמן להתרגל אליו והזמן התקצר. מחדירה- המממממ................ נצח. יענו לא קורה. קרה אולי פעם פעמיים בפוקס ודווקא מהר. אך לא התייאשתי. אני מאמינה (או שמא חיה באשליה) שהדגדגן יום אחד ימרוד וישנה את אופיו העקשן ויוכל להנות משניהם..

P u s s i c a t

New member
../images/Emo12.gif

שעתיים וחצי מתחילה הנסיעה ברכב דרך ההגעה אליה הביתה, עליה במדרגות פור פליי וסקס? או שהאקט עצמו, החדירה, ההמצאות בפנוכו? שעתיים וחצי של מה?

P u s s i c a t

New member
בכייאט רבאק

מה, לא ברור מה ששאלתי? ואפילו התאמצתי לעשות את זה בעברית.

למעלה