שאלה אממ... מישהו יודע באיזה פרק הם בארגנטינה... זה חשוב לי מאוד...
ק קרן אורררר New member 5/12/02 #1 ../images/Emo26.gif שאלה ../images/Emo36.gif אממ... מישהו יודע באיזה פרק הם בארגנטינה... זה חשוב לי מאוד...
../images/Emo26.gif שאלה ../images/Emo36.gif אממ... מישהו יודע באיזה פרק הם בארגנטינה... זה חשוב לי מאוד...
ק קארין רוחאס New member 5/12/02 #6 מה באמת ../images/Emo35.gif אוף איזה באסה........ אני הכי מבואסת שמריצה ופבלו לא ישלימו... זה קצת מוזר שמיה ומנואל היו חברים ומריצה ופבלו לא הרי ארבעתם הם כוכבים ראשים ולארבעתם צריך סוף טוב או לא
מה באמת ../images/Emo35.gif אוף איזה באסה........ אני הכי מבואסת שמריצה ופבלו לא ישלימו... זה קצת מוזר שמיה ומנואל היו חברים ומריצה ופבלו לא הרי ארבעתם הם כוכבים ראשים ולארבעתם צריך סוף טוב או לא
F Friendsfan New member 5/12/02 #4 מישהו בבקשה... יוכל להקליט את הפרקים של יום חמישי ושישי. אני אהיה באילת ולא אוכל לראות. איזה פרק יפה היה היום!!! מגיע לבלאס שיעוף... איזה יפה אמור להיות בפרק הבא עם פבלו ומריצה...
מישהו בבקשה... יוכל להקליט את הפרקים של יום חמישי ושישי. אני אהיה באילת ולא אוכל לראות. איזה פרק יפה היה היום!!! מגיע לבלאס שיעוף... איזה יפה אמור להיות בפרק הבא עם פבלו ומריצה...