שאלה

LillipooT

New member
../images/Emo26.gif שאלה ../images/Emo36.gif

איזה פרקים יש לכם ? (בקלטות, דיסקים וכולי) יש למישהו ממש הכל??

הלוואי.........../images/Emo105.gif

יהיו לי את שתי העונות רביעית וחמישית ויש לי גם ספיישל בגיא פינס על העונה הרביעית.... אני מתה להשיג את העונות הראשונות במיוחד כי אני יודעת שלא ישדרו אותם יותר בחיים (לערוץ 3 אין זכויות...)

Luthien

New member
יש לי הכל הכל הכל

את העונה הראשונה והשניה יש לי פרק בפרק חלק מהעונה השלישית קצת התערבב ונאבד, אבל בעיקרון יש לי הכל ברביעית גם יש לי הכל לא כזה מסודר ובחמישית שני אנשים איבדו לי קלטות ואני מעוצבנתתתתת עליהם.... גרררררררר

אני במקומך הייתי ......./images/Emo105.gif

הורגת אותם או משו..... איך הם יכולים להיות כל כך לא אחראים??????? איזה פרקים חסרים לך?

Luthien

New member
זה מה שניסיתי לעשות!

אני הולכת להרוג אותם!!!!!!! זה ממש מעצבן, וגם אחותי הקליטה לי פעם ואז אחרי שראיתי היא הרסה לי את הקלטת כי לא הייתה נחמדה אליה........גרררררררר........ חסרים לי 4-7 ו11-12 ואחותי הרבה לי את 13 גררר......אוףףףףף

אוקיי אז ככה...

יש לי בקלטות את הארבעה פרקים האחרונים של העונה השלישית, כל העונה הרביעית והחמישית וספיישל גיא פינס. אני חיכיתי כל הזמן שערוץ 3 ישדר את העונות הראשונות מההתחלה ועכשיו את אומרת לי שזה לא יקרה??? :( את בטוחה? יכול להיות שערוץ אחר רכש או ירכוש את העונות האלה?

../images/Emo105.gifאני בספק...

לא נראה לי שעוד ערוץ ירכוש את זה..... גם אני נורא התאכזבתי...... אין מה לעשות!!

נראה לי שבסדרות אחרות זה קרה

כמו בוורלי הילס למשל... אז יכול להיות שנגיד ערוץ 6 ירכוש את הזכויות על דוסון קריק. לא נראה לי שלא ישדרו את זה עוד אף פעם. ממש לא נראה לי. אני מקווה!

Dawson girl

New member
לי יש....

היי לי, ממצב? יש לי את הספיישל מעונה 4 של גיא פינס, חמישה פרקים מהעונה הרביעית- 403, 417, 418, 422, 423. ואת כל הפרקים מהעונה החמישית ששודרו עד עכשיו. לפני זה לא הקלטתי. ביי נעמי

למעלה